Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześc jessi

geodeta rzeczywiście tani !

najczęściej jest tak,że wyznacza się 4 "rogi" domku,a z resztą dobry murarz sobie poradzi :wink: .........fakt u Was liczył się czas.

PS.Rozumiem doskonale Twój żal.Sama uczestniczyłam w każdym ważniejszym wydarzeniu tyczenie,kopanie fundamentów,pierwszy porotherm na ścianie itd...........mąż pracuje,więc to ja szefowałam :lol: :wink:

pozdrawiam

tez tak sądze ze duzo nie wział za tyczenie domku :D ,wiem że sie wyznacza zazwyczaj cztery rogi ,ale mysmy zrobili bardziej dokładniej ,nasz domek nie jest ani zwykłym kwadratem czy prostokątem i duzo ma takich wykuszy ,zresztą zobaczycie drogie Panie jak wrzuce zdjęcia ihhihihihi :wink: :lol: :lol:

dokładnie tak jest troszke mi żal że mnie tam nie ma ,ale cóz zrobic muszę sie zadowolic zdjeciami :wink: :D ,najważniejsze że zaczęliśmy :lol: :lol:

Witaj jessi :lol:

Gratuluję rozpoczęcia budowy :p :p :p zaczęłaś 3 miesiące wcześniej :roll: ,teraz tylko trzymać kciuki za pogodę ,a fundamenty na mur-beton bedą na Święta :D

a no widzisz tak jakos wyszło i budowa sie rozpoczęła ale z drugiej strony grzech siedziec na " pupach" kiedy taka pogoda jest :lol: :lol: :lol: więc sie zaczęło wcześniej :wink: :D

Hej jessi :D

Super,że tak szybciutko działacie, załatwiacie i dogrywacie! Tak trzymać :wink:

My mamy blachodachówkę i zapłaciliśmy za nią wraz z okuciami, folią i całą resztą 10 000 zł.Więźba kosztowała nas 9 000 zł.

Mówię tu oczywiście o materiałach a nie robociźnie :wink:

Za nasze okienka PCV zapłaciliśmy 25 000 zł. w tym są juz oczywiście okna dachowe i one jako jedyne są 2 kolorowe z zewnątrz ciemno grafitowe, w środku białe :wink:

A jakie okna wy planujecie? Ile wam wycenili ?

Fajnie ,że już zaczeliście :) Szkoda,że nie ruszyliście jak byliście wcześniej w Polsce... No ale sporo zaoszczędzicie czasu na wiosnę kiedy już będziecie mieli stan zero :) A to tak cieszy prawda ? :D