jessi 04.12.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 oh kochana z tego co czytam to jesteś bardzo szczęśliwa i super tak być powinno, jeszcze kilka dni mężuś wróci i będziesz miała zdjęcia ( Ty i my) pewnie że jestem szczęsliwa ihihhihihi a zdjecia bedą w przyszłym tygodniu po powrocie męzulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 cześc jessi geodeta rzeczywiście tani ! najczęściej jest tak,że wyznacza się 4 "rogi" domku,a z resztą dobry murarz sobie poradzi .........fakt u Was liczył się czas. PS.Rozumiem doskonale Twój żal.Sama uczestniczyłam w każdym ważniejszym wydarzeniu tyczenie,kopanie fundamentów,pierwszy porotherm na ścianie itd...........mąż pracuje,więc to ja szefowałam pozdrawiam tez tak sądze ze duzo nie wział za tyczenie domku ,wiem że sie wyznacza zazwyczaj cztery rogi ,ale mysmy zrobili bardziej dokładniej ,nasz domek nie jest ani zwykłym kwadratem czy prostokątem i duzo ma takich wykuszy ,zresztą zobaczycie drogie Panie jak wrzuce zdjęcia ihhihihihi dokładnie tak jest troszke mi żal że mnie tam nie ma ,ale cóz zrobic muszę sie zadowolic zdjeciami ,najważniejsze że zaczęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jessi, drzwi przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 domek wytyczony, to teraz tylko budować a pogoda ciągle sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jessi, drzwi przepiękne zastanawialismy się tez nad innymi ale ostatecznie wybralismy te ,troszke zdobione są ale za to przepiekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 domek wytyczony, to teraz tylko budować a pogoda ciągle sprzyja oby jak najdłużej sprzyjała pogoda ,kurcze musi bo na swieta chce miec funadamenty ihhihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witaj jessi Gratuluję rozpoczęcia budowy zaczęłaś 3 miesiące wcześniej ,teraz tylko trzymać kciuki za pogodę ,a fundamenty na mur-beton bedą na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witaj jessi Gratuluję rozpoczęcia budowy zaczęłaś 3 miesiące wcześniej ,teraz tylko trzymać kciuki za pogodę ,a fundamenty na mur-beton bedą na Święta a no widzisz tak jakos wyszło i budowa sie rozpoczęła ale z drugiej strony grzech siedziec na " pupach" kiedy taka pogoda jest więc sie zaczęło wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 super jessi !!!!!!!! a drzwi wybraliście rewelacyjne, robia wrażenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 hej jessi jak tam wasza budowa ? działacie ? Pisz co nowego! P.S My wstawiliśmy okienka hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 jessi bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.12.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 super jessi !!!!!!!! a drzwi wybraliście rewelacyjne, robia wrażenie!! mnie też sie te drzwi bardzo podobają,teraz musimy jedynie znaleźć do ich wykonania dobrego stolarza co by je nam wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hej jessi jak tam wasza budowa ? działacie ? Pisz co nowego! P.S My wstawiliśmy okienka hihihi hej !! działamy działamy ,trzeba sie spieszyć bo cos pogoda ma sie popsuć, widziałam !! sliczne te wasze okienka ,tylko pozazdrościć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 jessi bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Udanych Mikołajek http://www.ekartki.pl/cards_files/0/651_mikolaj_choinka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Słodkiego życia... i budowy bez niefajnych niespodzianek http://images40.fotosik.pl/231/66f62ba43d27d43cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jessi coś dla Ciebie na mikołajki http://img686.imageshack.us/img686/5065/brillantnoel1ayc1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej jessi Super,że tak szybciutko działacie, załatwiacie i dogrywacie! Tak trzymać My mamy blachodachówkę i zapłaciliśmy za nią wraz z okuciami, folią i całą resztą 10 000 zł.Więźba kosztowała nas 9 000 zł. Mówię tu oczywiście o materiałach a nie robociźnie Za nasze okienka PCV zapłaciliśmy 25 000 zł. w tym są juz oczywiście okna dachowe i one jako jedyne są 2 kolorowe z zewnątrz ciemno grafitowe, w środku białe A jakie okna wy planujecie? Ile wam wycenili ? Fajnie ,że już zaczeliście Szkoda,że nie ruszyliście jak byliście wcześniej w Polsce... No ale sporo zaoszczędzicie czasu na wiosnę kiedy już będziecie mieli stan zero A to tak cieszy prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.12.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 AGP ,Kala67 ,Arctica, 87anam87 Dziekuje bardzo serdecznie za Mikołajki dziewczyny -jesteście kochane Kala ten twój mikołaj to co tam pod tym płaszczem chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts