taka_ja taki_on 12.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 jessi - u nas już jest lekko utawrdzone -jak tak auta jeździły -ale wiesz ten ubity pas niestety jest krzywo. Wczoraj pojechaliśmy z Miskiem i mielismy takie kamienie podobne do płyt chodnikowych -ale z 3 razy grubsze. Misiek kopał szpadlem, układał kamienie a ja tłukłam młotkiem takie gorsze -połamane na mniejsze i zasypywałam nimi szczeliny... Potem nawieziemy kamienia ( teraz to juz tylko wiosną raczej!), mielismy dzisiaj jechać - dalej dokończyć sobie układanie - utwardzanie... a tutaj rano Misiek mówi -śnieg! Nu i pada śnieg z deszczem... A córcia bardzo podobna do Ciebie STO LAT ZYCZĘ CÓRCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ZDRÓWKA Ciut spóźnione -ale szczere życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.12.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 jessi wszystkiego naj dla Twojej córeczki (trochę spóźnione) bardzo ładna dziewczynka a wiesz hm...... ja myślałam że masz bliźniaczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witaj Jessi.... Widzę, że na prawdę bardzoooo dużo załatwiliście w tydzień ....gratuluję organizacji - szczególnie na odległość......życzę pięknej i nie mroźnej pogody do końca stanu zero..... My też nie ściągaliśmy humusu, szczerze powiem , że nie wiem po co się to robi bo jednak większość ściąga....... Życzenia dla córci.....duzo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.......ŚLICZNA DZIEWCZYNKA! MATKO......JAK LALECZKA.......a oczy ma przepiękne...ojjj Jessi jeszcze kilka lat i przed Benkiem będzie sie ustawiała kolejka kawalerów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 jessi - u nas już jest lekko utawrdzone -jak tak auta jeździły -ale wiesz ten ubity pas niestety jest krzywo. Wczoraj pojechaliśmy z Miskiem i mielismy takie kamienie podobne do płyt chodnikowych -ale z 3 razy grubsze. Misiek kopał szpadlem, układał kamienie a ja tłukłam młotkiem takie gorsze -połamane na mniejsze i zasypywałam nimi szczeliny... Potem nawieziemy kamienia ( teraz to juz tylko wiosną raczej!), mielismy dzisiaj jechać - dalej dokończyć sobie układanie - utwardzanie... a tutaj rano Misiek mówi -śnieg! Nu i pada śnieg z deszczem... A córcia bardzo podobna do Ciebie STO LAT ZYCZĘ CÓRCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ZDRÓWKA Ciut spóźnione -ale szczere życzonka no to twój Misiek to zdolniacha jest ,my tez na wiosne musimy dowieżc tego kamienia bo mało jest i ostatnio jak wjeżdzał do nas na działkę transport z pustakami to się troszkę zakopał co do sniegu to wiem bo jak dzwonilismy do naszego majstra to nam powiedział że ich snieg przegonił z budowy i nie robili ale dzisiaj juz tam od rana robią ,bo jak dobrze pójdzie to po południu przyjzdza pompa z betonem i bedziemy zalewać pustaki fundamentowe ,a jutro ma przyjechac 50 kubików pisku niezła piaskownica bedzie hihiih oby tylko pogoda sie nie zepsuła i pozwoliła dokonczyc fundamenty,bo do konca tygodnia chcemy zakonczyc stan zero a za życzonka dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 jessi wszystkiego naj dla Twojej córeczki (trochę spóźnione) bardzo ładna dziewczynka a wiesz hm...... ja myślałam że masz bliźniaczki pozdrawiam dziekuje !!! ,hihihi no niestety nie mam blizniaczek mam owszem dwie córeczki hihih ale między nimi jest różnica 3 lat ihhihi ta najstarsza własnie skonczyła 6 latek a młodsza ma tylko 3 latka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj Jessi.... Widzę, że na prawdę bardzoooo dużo załatwiliście w tydzień ....gratuluję organizacji - szczególnie na odległość......życzę pięknej i nie mroźnej pogody do końca stanu zero..... My też nie ściągaliśmy humusu, szczerze powiem , że nie wiem po co się to robi bo jednak większość ściąga....... Życzenia dla córci.....duzo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.......ŚLICZNA DZIEWCZYNKA! MATKO......JAK LALECZKA.......a oczy ma przepiękne...ojjj Jessi jeszcze kilka lat i przed Benkiem będzie sie ustawiała kolejka kawalerów Pozdrawiam tak tak udało się bardzo duzo zorganizować w przeciągu tego tygodnia z czego jestem dumna i zadowolona no bo wiesz jak sie mieszka za granicą i buduje sie w Polsce to trzeba każdy dzien który jest sie w Polsce wykorzystać jak sie tylko da i zorganizować wszystko tak zeby było dopięte na ostatni guzik tak nie sciągalismy humusu ,nasz kierownik powiedział ze nie trzeba u nas sciągac ,i tak tez zrobiliśmy a za życzonka bardzo dziękuję ,no i na razie niech sie Ci kawalerowie nie ustawiaja za prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj jessi!Dawno nie zaglądałam ,coś mi się majaczyło ,że masz zamiar zaczynać na wiosnę ,a tu ,proszę ,proszę ,niespodzianka! Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby pogoda pozwalała na dalsze budowanie! AAAA i serdecznie ucałuj córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj Jessi czyli będziecie wylewać wieniec na pustaki fundamentowe, a te 50 kubików piasku to do czego? Do zasypania fundamentów? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj jessi!Dawno nie zaglądałam ,coś mi się majaczyło ,że masz zamiar zaczynać na wiosnę ,a tu ,proszę ,proszę ,niespodzianka! Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby pogoda pozwalała na dalsze budowanie! AAAA i serdecznie ucałuj córcię taki zamiar był zeby zacząć dopiero wiosna ale że się udało wcześniej to jestem z tego powodu bardzo zadowolona to trzymaj mocno kciuki żeby pogoda jak najdłużej pozwoliła nam budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj Jessi czyli będziecie wylewać wieniec na pustaki fundamentowe, a te 50 kubików piasku to do czego? Do zasypania fundamentów? Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy budowlane cos w tym rodzaju ,bedziemy wlewać do tych pustaków beton a te 50 kubików to jest do srodka fundamentów ,ale czy wystarczy tyle to sie dopiero okaże jak juz bedzie w srodku ,wstępnie tyle zamówiliśmy,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hej jessi Moje fotki wróciły juz na swoje miejsce A Ty dawaj więcej swoich foteczek... ! Masz jakieś świeże ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dziekuje !!! ,hihihi no niestety nie mam blizniaczek mam owszem dwie córeczki hihih ale między nimi jest różnica 3 lat ihhihi ta najstarsza własnie skonczyła 6 latek a młodsza ma tylko 3 latka pozdrawiam ha a wydawały mi się takie same ( ,no nic a może to wróżba następnym razem będą bliźniaki hm.... dom duży więc będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 jessi - trzymam kciuki za pogodę U mnie też śnieg i to nawet duuużo, ale budowlańcy pracują - bo chcą Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej jessi Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzę! Jak tam masz jakies wieści z placu boju = budowy ??? Mam nadzieje,ze wszystko idzie zgodnie z planem i pogoda wam niczego nie psuje.. ? bo u nas 10cm sniegu, mróz, w nocy nawet - 10C ! a pod koniec tygodnia ma byc -20C Za to w swieta i po ma byc ciepło, tylko ewentualnie deszczyk i brak mrozu... oby Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 hej jessi Moje fotki wróciły juz na swoje miejsce A Ty dawaj więcej swoich foteczek... ! Masz jakieś świeże ??? to sie ciesze ze juz są twoje foteczki a zdjecia wstawie ale dopiero jutro bo dzis juz sił nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.12.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Kalus z pewnoscia zajrze na ta stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.12.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dziekuje !!! ,hihihi no niestety nie mam blizniaczek mam owszem dwie córeczki hihih ale między nimi jest różnica 3 lat ihhihi ta najstarsza własnie skonczyła 6 latek a młodsza ma tylko 3 latka pozdrawiam ha a wydawały mi się takie same ( ,no nic a może to wróżba następnym razem będą bliźniaki hm.... dom duży więc będzie ok moze Ci sie wydawały bo są do siebie podobne no i oby dwie blondyneczki ,a dzieciaczków wiecej narazie nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.12.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jessi - trzymam kciuki za pogodę U mnie też śnieg i to nawet duuużo, ale budowlańcy pracują - bo chcą Będzie dobrze no własnie ten sniezek troszke jakby nas zaskoczył ale nie mateg złego w koncu zima jest ihhhi a w przyszłym tygodniu juz swieta to śnieg potrzebny jest , u nas juz powoli konczymy fundamenty więc jakos to bedzie a ja sie ciesze JUTO BEDĄ NOWE ZDJECIA W DZIENNIKU TO ZAPRASZAM SERDECZNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts