Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

jessi - u nas już jest lekko utawrdzone -jak tak auta jeździły -ale wiesz ten ubity pas niestety jest krzywo.

Wczoraj pojechaliśmy z Miskiem i mielismy takie kamienie podobne do płyt chodnikowych -ale z 3 razy grubsze. Misiek kopał szpadlem, układał kamienie a ja tłukłam młotkiem takie gorsze -połamane na mniejsze i zasypywałam nimi szczeliny...

Potem nawieziemy kamienia ( teraz to juz tylko wiosną raczej!), mielismy dzisiaj jechać - dalej dokończyć sobie układanie - utwardzanie... a tutaj rano Misiek mówi -śnieg!

Nu i pada śnieg z deszczem... :-?

A córcia bardzo podobna do Ciebie :wink: :D

STO LAT ZYCZĘ CÓRCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ZDRÓWKA :wink: :D

Ciut spóźnione -ale szczere życzonka :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jessi....

Widzę, że na prawdę bardzoooo dużo załatwiliście w tydzień :o ....gratuluję organizacji - szczególnie na odległość......życzę pięknej i nie mroźnej pogody do końca stanu zero.....

My też nie ściągaliśmy humusu, szczerze powiem , że nie wiem po co się to robi bo jednak większość ściąga.......

Życzenia dla córci.....duzo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.......ŚLICZNA DZIEWCZYNKA! :o MATKO......JAK LALECZKA.......a oczy ma przepiękne...ojjj Jessi jeszcze kilka lat i przed Benkiem będzie sie ustawiała kolejka kawalerów 8) :lol:

Pozdrawiam

jessi - u nas już jest lekko utawrdzone -jak tak auta jeździły -ale wiesz ten ubity pas niestety jest krzywo.

Wczoraj pojechaliśmy z Miskiem i mielismy takie kamienie podobne do płyt chodnikowych -ale z 3 razy grubsze. Misiek kopał szpadlem, układał kamienie a ja tłukłam młotkiem takie gorsze -połamane na mniejsze i zasypywałam nimi szczeliny...

Potem nawieziemy kamienia ( teraz to juz tylko wiosną raczej!), mielismy dzisiaj jechać - dalej dokończyć sobie układanie - utwardzanie... a tutaj rano Misiek mówi -śnieg!

Nu i pada śnieg z deszczem... :-?

A córcia bardzo podobna do Ciebie :wink: :D

STO LAT ZYCZĘ CÓRCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ZDRÓWKA :wink: :D

Ciut spóźnione -ale szczere życzonka :D

no to twój Misiek to zdolniacha jest :wink: :D ,my tez na wiosne musimy dowieżc tego kamienia bo mało jest :roll: i ostatnio jak wjeżdzał do nas na działkę transport z pustakami to się troszkę zakopał :o :-?

co do sniegu to wiem bo jak dzwonilismy do naszego majstra to nam powiedział że ich snieg przegonił z budowy i nie robili :x :cry: ale dzisiaj juz tam od rana robią ,bo jak dobrze pójdzie to po południu przyjzdza pompa z betonem i bedziemy zalewać pustaki fundamentowe ,a jutro ma przyjechac 50 kubików pisku :o :o :o :o :roll: niezła piaskownica bedzie hihiih :D :D :D :lol: :lol: oby tylko pogoda sie nie zepsuła i pozwoliła dokonczyc fundamenty,bo do konca tygodnia chcemy zakonczyc stan zero :wink: :D

a za życzonka dziekuje :lol: :lol: :lol:

jessi wszystkiego naj dla Twojej córeczki :) (trochę spóźnione) bardzo ładna dziewczynka :) a wiesz hm...... ja myślałam że masz bliźniaczki :p

pozdrawiam

dziekuje !!! :D :D ,hihihi no niestety nie mam blizniaczek :o :o :lol: :lol: :lol: mam owszem dwie córeczki hihih ale między nimi jest różnica 3 lat ihhihi ta najstarsza własnie skonczyła 6 latek a młodsza ma tylko 3 latka :wink: :lol: :lol: pozdrawiam

Witaj Jessi....

Widzę, że na prawdę bardzoooo dużo załatwiliście w tydzień :o ....gratuluję organizacji - szczególnie na odległość......życzę pięknej i nie mroźnej pogody do końca stanu zero.....

My też nie ściągaliśmy humusu, szczerze powiem , że nie wiem po co się to robi bo jednak większość ściąga.......

Życzenia dla córci.....duzo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.......ŚLICZNA DZIEWCZYNKA! :o MATKO......JAK LALECZKA.......a oczy ma przepiękne...ojjj Jessi jeszcze kilka lat i przed Benkiem będzie sie ustawiała kolejka kawalerów 8) :lol:

Pozdrawiam

tak tak udało się bardzo duzo zorganizować w przeciągu tego tygodnia :wink: :D :D z czego jestem dumna i zadowolona no bo wiesz jak sie mieszka za granicą i buduje sie w Polsce to trzeba każdy dzien który jest sie w Polsce wykorzystać jak sie tylko da i zorganizować wszystko tak zeby było dopięte na ostatni guzik

tak nie sciągalismy humusu ,nasz kierownik powiedział ze nie trzeba u nas sciągac ,i tak tez zrobiliśmy :wink: :D

a za życzonka bardzo dziękuję ,no i na razie niech sie Ci kawalerowie nie ustawiaja za prędko :wink: :lol: :lol: :lol:

Witaj jessi!Dawno nie zaglądałam :oops: :oops: ,coś mi się majaczyło ,że masz zamiar zaczynać na wiosnę ,a tu ,proszę ,proszę ,niespodzianka! Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki ,aby pogoda pozwalała na dalsze budowanie! AAAA i serdecznie ucałuj córcię :D

taki zamiar był zeby zacząć dopiero wiosna ale że się udało wcześniej :wink: :D to jestem z tego powodu bardzo zadowolona

to trzymaj mocno kciuki żeby pogoda jak najdłużej pozwoliła nam budowac :wink: :D :D

:D :D

Witaj Jessi :lol: czyli będziecie wylewać wieniec na pustaki fundamentowe, a te 50 kubików piasku to do czego? Do zasypania fundamentów?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy budowlane :lol:

cos w tym rodzaju ,bedziemy wlewać do tych pustaków beton :wink: :D

a te 50 kubików to jest do srodka fundamentów ,ale czy wystarczy tyle to sie dopiero okaże :roll: jak juz bedzie w srodku ,wstępnie tyle zamówiliśmy,pozdrawiam

dziekuje !!! :D :D ,hihihi no niestety nie mam blizniaczek :o :o :lol: :lol: :lol: mam owszem dwie córeczki hihih ale między nimi jest różnica 3 lat ihhihi ta najstarsza własnie skonczyła 6 latek a młodsza ma tylko 3 latka :wink: :lol: :lol: pozdrawiam

ha :) a wydawały mi się takie same :(( ,no nic :) a może to wróżba następnym razem będą bliźniaki :p hm.... dom duży więc będzie ok :)

Hej jessi :D

Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzę!

Jak tam masz jakies wieści z placu boju = budowy ???

Mam nadzieje,ze wszystko idzie zgodnie z planem i pogoda wam niczego nie psuje.. ? bo u nas 10cm sniegu, mróz, w nocy nawet - 10C ! a pod koniec tygodnia ma byc -20C :o

Za to w swieta i po ma byc ciepło, tylko ewentualnie deszczyk i brak mrozu...

oby :wink:

Pozdrowionka!

ha :) a wydawały mi się takie same :(( ,no nic :) a może to wróżba następnym razem będą bliźniaki :p hm.... dom duży więc będzie ok :)

moze Ci sie wydawały bo są do siebie podobne no i oby dwie blondyneczki :wink: :lol: :lol: :lol: ,a dzieciaczków wiecej narazie nie planuje :roll: :o :wink: :D

jessi - trzymam kciuki za pogodę :) U mnie też śnieg i to nawet duuużo, ale budowlańcy pracują - bo chcą :D Będzie dobrze :D

no własnie ten sniezek troszke jakby nas zaskoczył :roll: :wink: ale nie mateg złego w koncu zima jest ihhhi a w przyszłym tygodniu juz swieta to śnieg potrzebny jest , u nas juz powoli konczymy fundamenty więc jakos to bedzie :wink: :D :D a ja sie ciesze JUTO BEDĄ NOWE ZDJECIA W DZIENNIKU TO ZAPRASZAM SERDECZNIE !!