jessi 15.12.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej jessi Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzę! Jak tam masz jakies wieści z placu boju = budowy ??? Mam nadzieje,ze wszystko idzie zgodnie z planem i pogoda wam niczego nie psuje.. ? bo u nas 10cm sniegu, mróz, w nocy nawet - 10C ! a pod koniec tygodnia ma byc -20C Za to w swieta i po ma byc ciepło, tylko ewentualnie deszczyk i brak mrozu... oby Pozdrowionka! czesc Karola ,tak wszystko idzie jak nalezy hiihhi jutro bedą nowe zdjecia doberek Magi77 troszke spóznione ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZAPRASZAM PÓZNIEJ DO DZIENNIKA ,WSTAWIE KILKA ZDJĘC Z BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.12.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZAPRASZAM PÓZNIEJ DO DZIENNIKA ,WSTAWIE KILKA ZDJĘC Z BUDOWY no to już niecierpliwie przebieram nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZAPRASZAM PÓZNIEJ DO DZIENNIKA ,WSTAWIE KILKA ZDJĘC Z BUDOWY no to już niecierpliwie przebieram nóżkami Tak jak obiecałam tak tez będzie hihiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej kochana!!!! Zdjęcia super! Fajnie , ze już widać zarys wszystkich pomieszczeń na parterze! Cieszę się,że wszystko tak sprawnie wam idzie jessi mam pytanie będziecie lać w tym roku chudy beton ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej kochana!!!! Zdjęcia super! Fajnie , ze już widać zarys wszystkich pomieszczeń na parterze! Cieszę się,że wszystko tak sprawnie wam idzie jessi mam pytanie będziecie lać w tym roku chudy beton ??? ja tez sie bardzo cieszę ze tak na razie dobrze idzie panom , a co do betonu to taki mamy zamiar jeszcze wylać w tym roku ,tylko nie moze byc mrozów dzis juz dokończą wsypywanie piasku i beda ubijac , na dniach ma wejsc hydraulik zeby rozłozyc kanalizacje i jeżeli pogoda pozwoli to wylewamy płyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie - będzie piękny dom w pięknym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej kochana!!!! Zdjęcia super! Fajnie , ze już widać zarys wszystkich pomieszczeń na parterze! Cieszę się,że wszystko tak sprawnie wam idzie jessi mam pytanie będziecie lać w tym roku chudy beton ??? ja tez sie bardzo cieszę ze tak na razie dobrze idzie panom , a co do betonu to taki mamy zamiar jeszcze wylać w tym roku ,tylko nie moze byc mrozów dzis juz dokończą wsypywanie piasku i beda ubijac , na dniach ma wejsc hydraulik zeby rozłozyc kanalizacje i jeżeli pogoda pozwoli to wylewamy płyte super super super to trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hej obiecałam i jestem więc hm.... ładnie rośnie domek oby tek dalej no i niech pogoda dopisuje żeby płyta była jak najszybciej PS śliczna kuchnia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 O rany Ostatnio byłam zajęta swoją budową i nawet nie zauważyłam, że zaczęłaś budowę domu Jessi, moje najserdeczniejsze gratulacje !!!! Fajnie tak patrzeć jak domek rośnie, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Gratuluję postępów na budowie - będzie piękny dom w pięknym miejscu dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hej kochana!!!! Zdjęcia super! Fajnie , ze już widać zarys wszystkich pomieszczeń na parterze! Cieszę się,że wszystko tak sprawnie wam idzie jessi mam pytanie będziecie lać w tym roku chudy beton ??? ja tez sie bardzo cieszę ze tak na razie dobrze idzie panom , a co do betonu to taki mamy zamiar jeszcze wylać w tym roku ,tylko nie moze byc mrozów dzis juz dokończą wsypywanie piasku i beda ubijac , na dniach ma wejsc hydraulik zeby rozłozyc kanalizacje i jeżeli pogoda pozwoli to wylewamy płyte super super super to trzymam kciuki za dalsze postępy dzieki Magi ,najgorsza jest teraz pogoda ,i musielismy przesunąc wejscie hydraulika no ale co zrobic jak pogoda płata figle ,w koncu zima jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hej obiecałam i jestem więc hm.... ładnie rośnie domek oby tek dalej no i niech pogoda dopisuje żeby płyta była jak najszybciej PS śliczna kuchnia pozdrowionka domek rosnie hihihi aż serduch sie raduje ,tylko pogoda sie troche popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 O rany Ostatnio byłam zajęta swoją budową i nawet nie zauważyłam, że zaczęłaś budowę domu Jessi, moje najserdeczniejsze gratulacje !!!! Fajnie tak patrzeć jak domek rośnie, co ? no widzisz kochana ,trzeba było czasami zjrzec ihhih pewnie że fajnie widziec w koncu jak domek rosnie ,niesamowite to uczucie serduszko az bije mocniej z radosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 jessi nie przejmuj się chwilowym przesunięciem prac, od poniedziałku ma się zmniejszyć mróz a w czwartek ( Wigilia ) ma być w nocy już na plusie! Także wszystko wróci do norm budowlanych U nas tez chwilowo nie robią ociplenia domku ( a zostalo im dosłownie2-3 dni), no i dachówki nam nie kładą A dla lepszego wyobrażenia sobie poszczególnych pomieszczeń w domku, zapraszamy do odwiedzenia Benia w Lublinie, jak będziecie na wiosnę w PL ! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 jessi nie przejmuj się chwilowym przesunięciem prac, od poniedziałku ma się zmniejszyć mróz a w czwartek ( Wigilia ) ma być w nocy już na plusie! Także wszystko wróci do norm budowlanych U nas tez chwilowo nie robią ociplenia domku ( a zostalo im dosłownie2-3 dni), no i dachówki nam nie kładą A dla lepszego wyobrażenia sobie poszczególnych pomieszczeń w domku, zapraszamy do odwiedzenia Benia w Lublinie, jak będziecie na wiosnę w PL ! Pozdrowionka! własnie słyszałam że ma byc w swieta ocieplenie co mnie cieszy bop prace ruszą dalej do przodu hihihihi co do odwiedzenia to z miła checia bysmy sie wybrali do WAS ! dziekuje za zaproszenie jak damy rade to postaramy sie wpaśc do Lublina ,tylko dokładnie jeszcze nie wiemy kiedy to nastąpi bo nie mamy jeszcze urlopu ale jak tylko będe wiedziała kiedy lecimy dokładnie to dam Ci znac fajnie byłoby się spotkac i pozwiedzac waszego Benka buziaki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam się słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam się słonecznie witam u nas tez słonecznie ale mroźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U nas - 13C i baaaardzo słonecznie! Fajna pogoda.... gdyby człowiek mógł siedzieć w SWOIM WYMARZONYM DOMKU( już gotowym!!!! ) przy kominku.... i nie musiał już budować... A tak ... mówię stanowczo: ZIMO PRECZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U nas - 13C i baaaardzo słonecznie! Fajna pogoda.... gdyby człowiek mógł siedzieć w SWOIM WYMARZONYM DOMKU( już gotowym!!!! ) przy kominku.... i nie musiał już budować... A tak ... mówię stanowczo: ZIMO PRECZ! oj ja tez bym tak chciała hiihhi ,ubierac sobie choineczkę ,dekorowac swiątecznie w domku i patrzec przez okno w salonie jak pięknie pruszy snieg ,ihhihi az sie rozmarzyłam ,tez bym bardzo juz chciała tak miec ja tez najchętniej w tym roku bym przegoniła zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts