Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

Hej jessi :D

Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzę!

Jak tam masz jakies wieści z placu boju = budowy ???

Mam nadzieje,ze wszystko idzie zgodnie z planem i pogoda wam niczego nie psuje.. ? bo u nas 10cm sniegu, mróz, w nocy nawet - 10C ! a pod koniec tygodnia ma byc -20C :o

Za to w swieta i po ma byc ciepło, tylko ewentualnie deszczyk i brak mrozu...

oby :wink:

Pozdrowionka!

czesc Karola ,tak wszystko idzie jak nalezy hiihhi jutro bedą nowe zdjecia :wink: :lol: :lol:

doberek Magi77 troszke spóznione ale zawsze :wink: :D :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej kochana!!!! :D

Zdjęcia super! :D

Fajnie , ze już widać zarys wszystkich pomieszczeń na parterze! :D

Cieszę się,że wszystko tak sprawnie wam idzie :D

jessi mam pytanie będziecie lać w tym roku chudy beton ???

ja tez sie bardzo cieszę ze tak na razie dobrze idzie panom ,

a co do betonu to taki mamy zamiar jeszcze wylać w tym roku :wink: :D ,tylko nie moze byc mrozów :roll: dzis juz dokończą wsypywanie piasku i beda ubijac :lol: :lol: , na dniach ma wejsc hydraulik zeby rozłozyc kanalizacje i jeżeli pogoda pozwoli to wylewamy płyte :wink: :D

a co do betonu to taki mamy zamiar jeszcze wylać w tym roku :wink: :D ,tylko nie moze byc mrozów :roll: dzis juz dokończą wsypywanie piasku i beda ubijac :lol: :lol: , na dniach ma wejsc hydraulik zeby rozłozyc kanalizacje i jeżeli pogoda pozwoli to wylewamy płyte :wink: :D

super super super

to trzymam kciuki za dalsze postępy :lol: :lol: :lol:

super super super

to trzymam kciuki za dalsze postępy :lol: :lol: :lol:

dzieki Magi ,najgorsza jest teraz pogoda :( ,i musielismy przesunąc wejscie hydraulika :cry: :x no ale co zrobic jak pogoda płata figle ,w koncu zima jest :wink:

O rany :o :D :D

Ostatnio byłam zajęta swoją budową i nawet nie zauważyłam, że zaczęłaś budowę domu :o :o :D :D :D

Jessi, moje najserdeczniejsze gratulacje !!!! :D :D

Fajnie tak patrzeć jak domek rośnie, co ? 8)

no widzisz kochana ,trzeba było czasami zjrzec ihhih :wink: :lol:

pewnie że fajnie widziec w koncu jak domek rosnie ,niesamowite to uczucie :D :D serduszko az bije mocniej z radosci :D :D :D

pozdrawiam

jessi nie przejmuj się chwilowym przesunięciem prac, od poniedziałku ma się zmniejszyć mróz a w czwartek ( Wigilia ) ma być w nocy już na plusie! :D Także wszystko wróci do norm budowlanych :wink: :lol:

U nas tez chwilowo nie robią ociplenia domku ( a zostalo im dosłownie2-3 dni), no i dachówki nam nie kładą :-?

A dla lepszego wyobrażenia sobie poszczególnych pomieszczeń w domku, zapraszamy do odwiedzenia Benia w Lublinie, jak będziecie na wiosnę w PL ! :D

Pozdrowionka!

jessi nie przejmuj się chwilowym przesunięciem prac, od poniedziałku ma się zmniejszyć mróz a w czwartek ( Wigilia ) ma być w nocy już na plusie! :D Także wszystko wróci do norm budowlanych :wink: :lol:

U nas tez chwilowo nie robią ociplenia domku ( a zostalo im dosłownie2-3 dni), no i dachówki nam nie kładą :-?

A dla lepszego wyobrażenia sobie poszczególnych pomieszczeń w domku, zapraszamy do odwiedzenia Benia w Lublinie, jak będziecie na wiosnę w PL ! :D

Pozdrowionka!

własnie słyszałam że ma byc w swieta ocieplenie :D :D co mnie cieszy bop prace ruszą dalej do przodu hihihihi 8) :D

co do odwiedzenia to z miła checia bysmy sie wybrali do WAS ! :D :D dziekuje za zaproszenie jak damy rade to postaramy sie wpaśc do Lublina :wink: :lol: ,tylko dokładnie jeszcze nie wiemy kiedy to nastąpi bo nie mamy jeszcze urlopu :wink: :p :p ale jak tylko będe wiedziała kiedy lecimy dokładnie to dam Ci znac :D :D :D fajnie byłoby się spotkac i pozwiedzac waszego Benka :lol: :lol:

buziaki !! :D :D

U nas - 13C :o i baaaardzo słonecznie! :D

Fajna pogoda.... gdyby człowiek mógł siedzieć w SWOIM WYMARZONYM DOMKU( już gotowym!!!! ) przy kominku.... i nie musiał już budować... :wink:

A tak ... :roll: mówię stanowczo: ZIMO PRECZ! :evil:

:wink:

oj ja tez bym tak chciała hiihhi ,ubierac sobie choineczkę ,dekorowac swiątecznie w domku i patrzec przez okno w salonie jak pięknie pruszy snieg :D ,ihhihi az sie rozmarzyłam :p ,tez bym bardzo juz chciała tak miec

ja tez najchętniej w tym roku bym przegoniła zimę :wink: :D :D