Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry jestem tutaj po raz pierwszy ,ladny domek budujecie w niedalekich okolicach.Chcialam zapytac o pustak fundamentowy zalewany betonem , czy sa dobrej jakosci i gdzie kupowaliscie.Ja bede budowac w Tarnowie , moja ekipa namawia mnie na lane fundamenty a ja sie upieram przy bloczkach badz takich pustakach wypelnionych betonem.Czy mozesz podac jaka cena.Bardzo dziekuje za informacje.Szczesliwego nowego Roku zycze i mam nadzieje ze stan zero juz masz , badz skonczysz do Sylwestra bo zapowiadaja zime. :)

och Jessi przekopać się przez tyle komentarzy to sztuka, przecież dopiero tu zaglądałam, a tu już tyle stron! pędzisz kobietko, pędzisz, aż strach pomyśleć co będzie jak ruszycie z murowaniem, bo fundamenty poszły szybciutko i to w grudniu! serdecznie pozdrawiam i trzymam za Waszą budowę kciuki, pa, pa!

a no i oczywiście wszystkiego co najlepsze w nowym roku! i co następne święta spędzamy w swoich domkach co?!

Dzien dobry jestem tutaj po raz pierwszy ,ladny domek budujecie w niedalekich okolicach.Chcialam zapytac o pustak fundamentowy zalewany betonem , czy sa dobrej jakosci i gdzie kupowaliscie.Ja bede budowac w Tarnowie , moja ekipa namawia mnie na lane fundamenty a ja sie upieram przy bloczkach badz takich pustakach wypelnionych betonem.Czy mozesz podac jaka cena.Bardzo dziekuje za informacje.Szczesliwego nowego Roku zycze i mam nadzieje ze stan zero juz masz , badz skonczysz do Sylwestra bo zapowiadaja zime. :)

Witam Cię Edytko :D

co do pustaków to nam te rozwiazanie doradził nasz kierownik budowy abyśmy kupili sobie te pustaki i je później zalewali betonem ,ponoc bardzo moce wychodzą fundamenty :wink: :lol: ,(a to sie okaże pózniej) :wink: :lol: :lol:

kupowaliśmy je w Brzesku u Lesia ,nie pamietam dokładnie ale jakos tak sztuka kosztowała 4.80 zł :wink: :roll:

Ja również zycze udanego i jak najbardziej szczęśliwego Nowego Roku :D :D pozdrawiam

och Jessi przekopać się przez tyle komentarzy to sztuka, przecież dopiero tu zaglądałam, a tu już tyle stron! pędzisz kobietko, pędzisz, aż strach pomyśleć co będzie jak ruszycie z murowaniem, bo fundamenty poszły szybciutko i to w grudniu! serdecznie pozdrawiam i trzymam za Waszą budowę kciuki, pa, pa!

a no i oczywiście wszystkiego co najlepsze w nowym roku! i co następne święta spędzamy w swoich domkach co?!

no Jagódko to musisz sie poprawic i częsciej do mnie zaglądać :wink: :lol: :lol:

całe szczęscie że juz fundamenty są gotowe ,bo ostatnio troszke sie pogoda popsuła i mieliśmy małą obsówę przez to ale całe szczęscie juz jest gotowy fundament hiihi wiec spoko :D :D :D :D

życzę Ci szczęsliwego NOWEGO ROKU !!! :D pozdrawiam

Oto kartka animowana ode mnie: :wink:

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=3&pv=3111904

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,

niech więc złe chwile zostaną za nami.

Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,

radości a przede wszystkim morze miłości!

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/Nowy_Rok3.gif

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/normal_Nopwy_Rok_1.gif