lidszu 04.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noworoczne dzień dobry Jessi, gratuluję stanu ZERO i teraz czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej Jessi Szczęśliwego Nowego Roku ! Gratulacje zakończenia stanu "zero" !!! Super wam poszło Śliczne foteczki i już czekam na następne! Zima napewno się uspokoi i będziecie mogli działać dalej! hejka Karolcia dziekuje !!!! oby ta zima odpuściła a wtedy bedziemy działac dalej ,teraz obecnie dokupujemy i gromadzimy materiały budowlane ,tak zeby już wszystko było jak sie zacznie stawiać mury ,6 palet porothermu juz czeka ale trzeba dokupic jeszcze P.S wstawiłam fotki ,nie są zbytnio dobrze przejrzyste ale ważne że są jakieś innych niestety nie mamy ,narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Od nas również gratulacje i życzenia, aby zima szybko się skończyła :) dziekuje !!! to rzymaj kciuki mocno żeby ta zma sie w koncu skonczyła izawitała do nas piekna i słoneczna wiosna JA CHCĘ WIOSNY ,JA CHCĘ WIOSNY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I ja również przychodzę z życzonkami aby cały czas było z górki i niech ta zima już sobie idzie i gratulki super lądowiska DZIEKUJE Ja również życze Tobie jak najbardziej udanego nowego roku oby był takim jakim chcielibyście żeby był pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Przybiegłam się przywitać w tym 2010 roku Jessi u nas biało! Wczoraj moja była na sankach - juz się martwiłam, gdzie ona tyle czasu! A ona szalała... a u WAS jaka pogoda? hejka Miśka oj zima chyba do Polski przyszła na dobre a ja juz o wiośnie marze ,no to twoja pociecha poszalała troszke na sankach ,a moje to już dawno po sniegu nie buszowały ,młodsza to juz nawet nie pamieta tylko tyle co ze zdjęc czy z telewizora a u nas to dzis tez chłodno i przymrozek dookoła jest, dobrze ze w domku cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noworoczne dzień dobry Jessi, gratuluję stanu ZERO i teraz czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy doberek Lidziu i dziękuję !! a zdjecia dodałam kilka ,troszke nie za najlepsze ale ważne ze wogóle sa ,pózniej będę dodawać jak tylko cos bedziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gratuluje Zeróweczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zazdroszczę - a miałyśmy razem stratować żartuję - bardzo się cieszę że wystartowaliście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i macie "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam w tym roku... Lepsze "zero" niż nic , to chyba tylko budujący zrozumieją Gratulki oczywiście A kolumny tutaj są w rozsądnych cenach http://www.betmar.pl/pl/oferta/kolumny_betonowe_ozdobne/ Pozdrawiam.... zzzzziiiiimoooowooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gratuluje Zeróweczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zazdroszczę - a miałyśmy razem stratować żartuję - bardzo się cieszę że wystartowaliście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i macie "zero" hej Zuza do wiosny juz coraz blizej nawet sie nie obejrzysz jak zaczniecie budowe i Wy ,moze nawet tak byc ze mnie przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.01.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam w tym roku... Lepsze "zero" niż nic , to chyba tylko budujący zrozumieją Gratulki oczywiście A kolumny tutaj są w rozsądnych cenach http://www.betmar.pl/pl/oferta/kolumny_betonowe_ozdobne/ Pozdrawiam.... zzzzziiiiimoooowooooo dziekuje za gratulacje stanu zero ihiih!!! własnie przeglądnełam sobie te kolumny z tej strony i powim juz mam dwa typy które mnie sie bardzo podobaja dziękuje kochana na namiar ,bo nawet nie tak daleko maja firme ihhihiih juz nawet do nich zapytanie wysłałam odnosnie tych kolumn ozdobnych jestem ciekawa co napisza i jaka cenę powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nie ma za co... Cena z tego co się dowiadywałam, raczej dobra... dziewczyny (Ty chyba tez ) nie pozoliły mi kupić kolumn ryflowanych... to od nich miały być Póki co nie mam żadnych, ale jak się kierbud uprze to pewnię odnowię kontakty Cieszę się, że mogłam pomóc... spytaj jeszcze Dardurdki... Ona ma takie jak pokazywałaś, i kiedyś pytałam ale zapomniałam , a też w dobrej cenie kupowała, to pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wysylam Ci stronke http://www.lcdprojekt.pl/pliki/Katalog_Profile_elewacyjne_2_lcd.pdf z oferta" KOLUMNY " moze skorzystasz. Jego fime polecali mi znajomi (przy adaptacji projektu)nie skorzystalam z jego uslug gdyz zmienilam projekt.Pozdrawiam http://www.lcdprojekt.pl/index.php?pokaz=realizacje#wielobr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hej wow jessi dzisiaj zobaczyłam dowody więc "płyta" już jest, teraz tylko trzeba się wspiąć kilka metrów i gotowe mam do Ciebie takie ciut dziwne pytanko wybieraliście już okna dachowe? jeśli tak to mogłabyś mi powiedzieć jakiej firmy i czy z roletami zewnętrznymi dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie ma za co... Cena z tego co się dowiadywałam, raczej dobra... dziewczyny (Ty chyba tez ) nie pozoliły mi kupić kolumn ryflowanych... to od nich miały być Póki co nie mam żadnych, ale jak się kierbud uprze to pewnię odnowię kontakty Cieszę się, że mogłam pomóc... spytaj jeszcze Dardurdki... Ona ma takie jak pokazywałaś, i kiedyś pytałam ale zapomniałam , a też w dobrej cenie kupowała, to pamiętam hejka ceny rzeczywiscie maja całkiem przyzwoite ,a te co ty chciałas ryflowane to one tez mi za bardzo nie pasuja bardziej podobaja mnie sie takie gładkie bez zadnych zdobien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam wysylam Ci stronke http://www.lcdprojekt.pl/pliki/Katalog_Profile_elewacyjne_2_lcd.pdf z oferta" KOLUMNY " moze skorzystasz. Jego fime polecali mi znajomi (przy adaptacji projektu)nie skorzystalam z jego uslug gdyz zmienilam projekt.Pozdrawiam http://www.lcdprojekt.pl/index.php?pokaz=realizacje#wielobr cześc Edytko i dziękuje za namiary do kolumn musze do nich oferte wysłac z zapytaniem ihiih zobaczymy jaka krzykna buziaki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.01.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hej wow jessi dzisiaj zobaczyłam dowody więc "płyta" już jest, teraz tylko trzeba się wspiąć kilka metrów i gotowe mam do Ciebie takie ciut dziwne pytanko wybieraliście już okna dachowe? jeśli tak to mogłabyś mi powiedzieć jakiej firmy i czy z roletami zewnętrznymi dzięki pozdrawiam hello na razie musimy czekac na poprwe pogody żeby dalej cos działac bo pogoda jak na razie nie za fajna a co do okien to zastanawiamy sie nad fakro ze względu na to że są obrotowe a takie mnie pasują najbardziej co do innych to nie wiem ,nie długo zaczniemy wybierac ,ale wycene która podałam kiedys w dzienniku za dachówke to były wliczone także okna własnie fakro , ,a rolety bedziemy miec zewnętrze na wszystkie okienka , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pytam dlatego że my też chcieliśmy Fakro ale naczytałam się o tej wodzie i mrozie w rogach i bardzo się boje ze my tez tak będziemy mieli a VELUX nie są obrotowe? i jeszcze jedno mnie przeraża że rolety na duże okna są tańsze niż na dachowe! hm..... jak to jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2010 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hejka dziewczyny Wprawdzie nie jestem jeszcze na etapie zakupu okien dachowych ( dachu brak ) i dom sie nawet jeszcze nie buduje ..... niemniej jednak teoretyczna wiedza dysponuje i zdecydowanie nasi szanowni koledzy ktorzy juz postawili swoje domki polecaja okna FAKRO te okna posiadaja klamke na dole !!!!! co w przypadku okien polaciowych jest sprawa istotna chyba , ze nie przeszkadza Wam dostawianie krzeselka lub drabinki zeby otworzyc badz uchylic okienko na poddaszu http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/okna-dachowe-fakro/okna-dachowe-fakro,7043_4374.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Edyta M, niektóre modele okien Velux też posiadaja klamkę na dole. Ja osobiście jestem za Veluxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.01.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 pytam dlatego że my też chcieliśmy Fakro ale naczytałam się o tej wodzie i mrozie w rogach i bardzo się boje ze my tez tak będziemy mieli a VELUX nie są obrotowe? i jeszcze jedno mnie przeraża że rolety na duże okna są tańsze niż na dachowe! hm..... jak to jest możliwe? nie wiem ale moze wszystko zalezy od tego jak zostały osadzone te okna i jak została zrobiona obróbka wokół nich i dlatego sie woda zbierała,bo moim zdaniem nie zależnie od okien jekie wybierzemy nie powinno tak sie robic ale znawcą to ja nie jestem co do okien dachowych to fakro rzeczywiscie sa wiekrzości polecane ,ja juz kilka razy robiłam wycene mojego dachu i w większości fachowcy polecali nam własnie te okienka , a co do rolet to na razie nie wiem ile kosztują bo jeszcze nie wyceniałam u nas i tak bedzie dużo okienek i w dodatku w większosci same wielkie są aż sama jestem ciekawa jaka cena ich bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts