jessi 06.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hejka dziewczyny Wprawdzie nie jestem jeszcze na etapie zakupu okien dachowych ( dachu brak ) i dom sie nawet jeszcze nie buduje ..... niemniej jednak teoretyczna wiedza dysponuje i zdecydowanie nasi szanowni koledzy ktorzy juz postawili swoje domki polecaja okna FAKRO te okna jako jedyne posiadaja klamke na dole !!!!! co w przypadku okien polaciowych jest sprawa istotna chyba , ze nie przeszkadza Wam dostawianie krzeselka lub drabinki zeby otworzyc badz uchylic okienko na poddaszu http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/okna-dachowe-fakro/okna-dachowe-fakro,7043_4374.htm hiiih Edytko ja też jeszcze nie zakupiłam materiałów do dachu ale juz porobiłam sobie wyceny naszego dachu także z okienkami dachowymi i w większości robiac wycene to mielismy wyceniane okna dachowe fakro ,wiem że są one doś dobre i obrotowe ,nie wiem jak jest w innych okienkach ale co niektóre są tylko uchylne a takich ja na pewno od samego początku nie chciałam miec ,c,ja tez nie wyobrazam sobie stawac na krzesełku żeby okno otworzyc ,nie chce urazic nikogo ale o innych okienkach dachowych nie moge sie wypowiedzieć bo nie jestem fachowcem ,nie mniej jednak tez moga być bardzo dobre jakości ,tylko trzeba sie dopytać, sprawdzić , dowiedzieć na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Edyta M, niektóre modele okien Velux też posiadaja klamkę na dole. Ja osobiście jestem za Veluxem. AGP okna velux tez sa dobre tez sie nad nimi zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Edyta M, niektóre modele okien Velux też posiadaja klamkę na dole. Ja osobiście jestem za Veluxem. Witam Mozna prosic o rozwiniecie tematu ... dlaczego Velux ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nie ma za co... Cena z tego co się dowiadywałam, raczej dobra... dziewczyny (Ty chyba tez ) nie pozoliły mi kupić kolumn ryflowanych... to od nich miały być Póki co nie mam żadnych, ale jak się kierbud uprze to pewnię odnowię kontakty Cieszę się, że mogłam pomóc... spytaj jeszcze Dardurdki... Ona ma takie jak pokazywałaś, i kiedyś pytałam ale zapomniałam , a też w dobrej cenie kupowała, to pamiętam hejka ceny rzeczywiscie maja całkiem przyzwoite ,a te co ty chciałas ryflowane to one tez mi za bardzo nie pasuja bardziej podobaja mnie sie takie gładkie bez zadnych zdobien Ale ja chciałam ryflowane do środka... dwie oddzielające salon od korytarza... na zewnątrz... wszystkie 8 szt. robimy na razie normalne, zalewane tuby, a później sobie obuduję... jak Jankama i Monia ... tzn. pogrubię u dołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jessi... pięknie tam u Ciebie.... aż chce się patrzeć na takie "ciepłe" zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie ma za co... Cena z tego co się dowiadywałam, raczej dobra... dziewczyny (Ty chyba tez ) nie pozoliły mi kupić kolumn ryflowanych... to od nich miały być Póki co nie mam żadnych, ale jak się kierbud uprze to pewnię odnowię kontakty Cieszę się, że mogłam pomóc... spytaj jeszcze Dardurdki... Ona ma takie jak pokazywałaś, i kiedyś pytałam ale zapomniałam , a też w dobrej cenie kupowała, to pamiętam hejka ceny rzeczywiscie maja całkiem przyzwoite ,a te co ty chciałas ryflowane to one tez mi za bardzo nie pasuja bardziej podobaja mnie sie takie gładkie bez zadnych zdobien Ale ja chciałam ryflowane do środka... dwie oddzielające salon od korytarza... na zewnątrz... wszystkie 8 szt. robimy na razie normalne, zalewane tuby, a później sobie obuduję... jak Jankama i Monia ... tzn. pogrubię u dołu... u mnie wstawie w srodu zwykłe prostrste kolumny tzn te tuby które zalejemy betonem ,na zewnątrz tak jak pisałam wczesniej marze o tych takich "pogrubiających" na dole a te ryflowane do srodka ,bardziej mi się kojarzą z pałacami bo takie bardzo ozdobne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No właśnie tez mi tak napisali.... i przekonali ale podobały mi się może nie będzie ich w ogóle, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jessi... pięknie tam u Ciebie.... aż chce się patrzeć na takie "ciepłe" zdjęcia oj żebyś wiedziała kochana ze sie chce patrzeć na takie zdjęcia a jeszcze bardziej to bym tam chciała byc , i juz sie doczekac nie umie kiedy tam zamieszkamy ,a to jeszcze troszke moze potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 hihihi.... ale się mijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No właśnie tez mi tak napisali.... i przekonali ale podobały mi się może nie będzie ich w ogóle, zobaczymy nie no bardzo ładne sa ale chyba lepiej wygladaja takie kolumny w wiekszych budowach typu pałace , a do srodka wystarczy jak dasz takie zwykłe proste i dadzą naprawdę duzo uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 hihihi.... ale się mijamy no nie hihihihi ja o jednym Ty o drugim ihhihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Jessi Bardzo dlugo sie nie odzywalam,bo wiecznie w pracy,ale dzisiaj zabralam ze soba komputer wiec troszke nadrobie .Bylam dzisiaj u siebie na dzialce ..........ach jakie widoki piekne ,wszystko zasypane Widze ,ze Wam zima niestraszna i w grudniu rozpoczeliscie krecikowanie w ziemi .My bedziemy Was gonic od wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Jessi Bardzo dlugo sie nie odzywalam,bo wiecznie w pracy,ale dzisiaj zabralam ze soba komputer wiec troszke nadrobie .Bylam dzisiaj u siebie na dzialce ..........ach jakie widoki piekne ,wszystko zasypane Widze ,ze Wam zima niestraszna i w grudniu rozpoczeliscie krecikowanie w ziemi .My bedziemy Was gonic od wiosny hello w koncu sie odezwałaś a bałam się że moze zrezygnowałaś z pisania dziennika u nas narazie przestój w budowaniu bo zima na całego i nie da sie w takich warunkach budowac ale nie ma tego złego fundamenty juz stoja troszke osiądą a jak pogoda tylko dopisze i bedzie cieplej to ruszamy dalej ,teraz bedziemy zamawaic następna partie materiałów i bedzie dobrze Ja juz nie moge sie doczekac jak wstawisz jakies zdjęcia u siebie w dziennku ,mam nadzieje że będziesz opisywać po kolei co i kiedy się działo pozdrowionka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jasne ,ze wstawie na poczatek sama dzialke w zimowej pierzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jasne ,ze wstawie na poczatek sama dzialke w zimowej pierzynce No pewnie wstawiaj i to już !!!! chętnię zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jessi kochana, jestem baaardzo ciekawa jak wykończysz domek, mebelki itp. bo wiem ,że podobają nam się podobne rzeczy no i Ty też chcesz raczej nowoczesne wnętrza a większość osób na FM przyszłe domki chce urządzić stylowo. Także wrzuć jakieś inspiracje, łazieneczki może... coś do salonu no i pomyśl o jakiejś wstępnej samodzielnej wizualizacji kuchni bo ciekawość mnie zżera! Ale liste życzeń Ci wypisałąm Przepraszam ale to z ciekawości ( Oczywiście jak znajdziesz chwilkę ) Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jessi kochana, jestem baaardzo ciekawa jak wykończysz domek, mebelki itp. bo wiem ,że podobają nam się podobne rzeczy no i Ty też chcesz raczej nowoczesne wnętrza a większość osób na FM przyszłe domki chce urządzić stylowo. Także wrzuć jakieś inspiracje, łazieneczki może... coś do salonu no i pomyśl o jakiejś wstępnej samodzielnej wizualizacji kuchni bo ciekawość mnie zżera! Ale liste życzeń Ci wypisałąm Przepraszam ale to z ciekawości ( Oczywiście jak znajdziesz chwilkę ) Buziaki :**** Dokładnie tez to zauważyłam że mamy podobne gusty odnośnie urządzenia naszych domków , no pewnie ze wrzucę jakieś inspiracje ,już nawet ostatnio bo pogoda brzydka to obmyślam jak urządzic salon ,mniej więcej wiem co chce w nim miec ale ,na pewno bedzie wypoczynek skórzany albo w kolorze kremowym albo białym , nie martw sie na pewno cos wrzucę , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tym programem zaprojektowaiśmy naszą wizualizację kuchni http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.01.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dzieki Karolinko na pewno spróbuje i powinnam cos stworzyc ciekawego i pokaze o co mi dokładnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam Wpadłam przywitac się i przyniosłam kawusię http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_Kawa_latte%2C_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts