lidszu 07.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam się po raz pierwszy w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Edyta M, niektóre modele okien Velux też posiadaja klamkę na dole. Ja osobiście jestem za Veluxem. dokładnie mi tez proponowali velux z kalmka na dole. jessi ja nie wiem jak jest z tą wodą i od czego to zależy ale ja szczęściarą nie jestem i boję się że mi też sie tak trafi ogromny ruch się tu zrobił, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tym programem zaprojektowaiśmy naszą wizualizację kuchni http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html hejka ja też korzystam z tego programu jest prosty i fajny a co do okien to mam Veluxy, takie mi Pan od dachu zaproponował i takie zostały, fakt mają rączkę do otwierania u góry ale ja sięgam czekam na wycenę rolet na nie ale u nas mało tylko 3 sztuki potrzebuję, więc i tak je kupię, bo spać bym nie mogła - dwa mam w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.01.2010 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Tym programem zaprojektowaiśmy naszą wizualizację kuchni http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html hejka ja też korzystam z tego programu jest prosty i fajny a co do okien to mam Veluxy, takie mi Pan od dachu zaproponował i takie zostały, fakt mają rączkę do otwierania u góry ale ja sięgam czekam na wycenę rolet na nie ale u nas mało tylko 3 sztuki potrzebuję, więc i tak je kupię, bo spać bym nie mogła - dwa mam w sypialni ja potrzebuję 5, a jak już będziesz miała wycenę to jak możesz to podziel się ze mną tą wiadomością, bo mnie jakoś olewają ostatnio ( o wycenę na rolety i okna mi chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Tym programem zaprojektowaiśmy naszą wizualizację kuchni http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html hejka ja też korzystam z tego programu jest prosty i fajny a co do okien to mam Veluxy, takie mi Pan od dachu zaproponował i takie zostały, fakt mają rączkę do otwierania u góry ale ja sięgam czekam na wycenę rolet na nie ale u nas mało tylko 3 sztuki potrzebuję, więc i tak je kupię, bo spać bym nie mogła - dwa mam w sypialni ja potrzebuję 5, a jak już będziesz miała wycenę to jak możesz to podziel się ze mną tą wiadomością, bo mnie jakoś olewają ostatnio ( o wycenę na rolety i okna mi chodzi) oki, mam na dzieję, że po niedzieli już ją będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.01.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzien doberek dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzien doberek dziewczyny doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.01.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witaj Magi77 ,jak tam pogoda bo u nas posypało troszke wczoraj i zima na całego w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej jessi Widzę,że i u Was biało się zrobiło u nas "troszeczkę" więcej śniegu A bałwan udał się Wam wzorowy! Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witaj Magi77 ,jak tam pogoda bo u nas posypało troszke wczoraj i zima na całego w Irlandii no u nas też nasypało dużo śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 hejjj jessi bałwanek piękny a cztery litery twojego lubego też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej jessi Widzę,że i u Was biało się zrobiło u nas "troszeczkę" więcej śniegu A bałwan udał się Wam wzorowy! Piękności troszke zasypało ale tu juz jak to się mówi klęska żywiołowa moja córcia przez to do szkoły nie poszła bo snieg jest i szkoła bedzie otwarta dopiero od czwartku ,smiac mi sie chce bo troszkę przymrozi a oni już myslą że tragedia a bałwanek rzeczywiście super wyszedł nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witaj Magi77 ,jak tam pogoda bo u nas posypało troszke wczoraj i zima na całego w Irlandii no u nas też nasypało dużo śniegu u Was to pewnie wiecej snigu niz u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.01.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 hejjj jessi bałwanek piękny a cztery litery twojego lubego też niczego sobie ihhihiiihihi , dobre dobre hiihhihi mezus ino toczył sobie kulke na naszego bałwanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 hejjj jessi bałwanek piękny a cztery litery twojego lubego też niczego sobie ihhihiiihihi , dobre dobre hiihhihi mezus ino toczył sobie kulke na naszego bałwanka z czego ta kulę toczył to ja nie wnikam ino wypięty jest doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Aż musiałam, poczekać na otwarcie wszystkich zdjęć w dzienniku (radiowy net ), nie można przegapić takiej okazji Bałwan suuuuper. Coby bardziej polski był to dała bym mu jaki garnek na łysinę... i miotłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 hej jessi u Was spadł śnieg a u nas właśnie się rozpuszcza (i całe szczęście). bałwan super teraz widzę że dziewczynki się różnią wiekiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Bry wieczór jak ja mam tego śniegu dosyć tyle się dziś naodśnieżałam, że jutro rękami nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aż musiałam, poczekać na otwarcie wszystkich zdjęć w dzienniku (radiowy net ), nie można przegapić takiej okazji Bałwan suuuuper. Coby bardziej polski był to dała bym mu jaki garnek na łysinę... i miotłę no niestety nasz bałwanek dziś sie roztopił dziewczynki smutne ale co zrobic ,w nocy zaczęła sie wichura straszliwe wiatrzysko a do tego deszcz aż w całym domu huczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 hej jessi u Was spadł śnieg a u nas właśnie się rozpuszcza (i całe szczęście). bałwan super teraz widzę że dziewczynki się różnią wiekiem pozdrawiam hihihi nie tylko u Ciebie u nas juz dzisiaj nie ma sladu po sniegu ino jeszcze taka resztka została po naszym bałwanku P.S no pewnie że widac miedzy nimi róznicę, jedna wieksza druga mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts