Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry wieczór :)

jak ja mam tego śniegu dosyć :evil: :x tyle się dziś naodśnieżałam, że jutro rękami nie ruszę :roll:

hello

oj nie tylko Ty masz dośc ja równiez ,przez to nasze prace na budowie zostały wstrzymane :( ,a tak to cos by się cały czas budowało :roll: ,

w tym roku ta zima trzyma strasznie :o :x

U nas za to dalej zima :p

Śnieżek znowu sypie za oknem :roll:

ta zima nie daje za wygrana hiihihhi :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi :D :D :D

no może nie będzie aż tak źle 8) :roll:

no ja myśle :roll: bo chcemy ruszac dalej z budowa a przez ta zime to prace wstrzymane są aż do odwołania :cry: :cry: ,a ja juz bym chciała widziec jak mury pna sie do góry ,jak montują okienka ,robi sie nasz dach 8) 8)

ta zima nie daje za wygrana hiihihhi :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi :D :D :D

no ja myśle :roll: bo chcemy ruszac dalej z budowa a przez ta zime to prace wstrzymane są aż do odwołania :cry: :cry: ,a ja juz bym chciała widziec jak mury pna sie do góry ,jak montują okienka ,robi sie nasz dach 8) 8)

już niedługo :p zobaczysz jak to szybko zleci :p

Jak się powiedziało A to chce się wykrzyknąć Z (jak zamieszkanie). Cierpliwość jak najbardziej pożądana,tylko jak ją zachować, :roll: Jeszcze trochę i ani się obejrzysz jak bedziesz miała SSO

dokładnie żebys wiedziała ze tak jest jak to sie mówi " w miare jedzenia apetyt wzrasta " :wink: :lol: :lol: i tak jest własnie ze mną fundamenty stoją i az sie proszą żeby budowac dalej ,a przez taką pogodę jest to po prostu nie możliwe :roll: :( :wink: no ale cóż zrobic w koncu zime mamy hihihihi

już niedługo :p zobaczysz jak to szybko zleci :p

juz odliczam do wiosny ihhhi :wink: :D :D :D :D

Witaj jessi!

Poczytałam Twój dziennik, domek będziesz mieć piękny i okazały.

I widzę, że masz wiele pomysłów na piękne urządzenie wnętrz.

Trzymam kciuki za powodzenie w realizacji i tak jak Ty czekam na wiosnę, bo budowa na razie stanęła ze względu na pogodę :(

Pozdrawiam Cię cieplutko.

Witaj jessi!

Poczytałam Twój dziennik, domek będziesz mieć piękny i okazały.

I widzę, że masz wiele pomysłów na piękne urządzenie wnętrz.

Trzymam kciuki za powodzenie w realizacji i tak jak Ty czekam na wiosnę, bo budowa na razie stanęła ze względu na pogodę :(

Pozdrawiam Cię cieplutko.

witam i u mnie w dzienniku ,fajnie ze wpadłaś i oczywiscie zapraszam ponownie :wink: :D :D

oj ja tez trzymam kciuki zeby pogoda juz sie chociaż troszke poprawiła :wink: :D :D

pozdrawiam :p

witam :wink:

dawno mnie nie było a tu takie zmiany :o idziecie jak burza .......

a malutki przestuj przyda ci sie na zregenerowanie sił :wink:

twoje fudamenty sa ogromne bo jak widziałam nasze to były takie tyci tyci......

hej Perłóweczko :D :D

jak narazie to stoimy z naszymi fundamentami i czekamy na poprawe pogody to lecimy dalej :wink: :lol: :lol: ,a ja juz bardzo bym chciała żeby mury sie juz pięły do góry :roll: :( :p

hihihi no fundamenty dosyc spore wyszły ,na oiczy ich jeszcze nie widziałam tylko tyle co na zdjęciach ale i tak widać że są dośc duże :o :wink: buziaki przesyłam :D