Magi77 12.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Bry wieczór jak ja mam tego śniegu dosyć tyle się dziś naodśnieżałam, że jutro rękami nie ruszę hello oj nie tylko Ty masz dośc ja równiez ,przez to nasze prace na budowie zostały wstrzymane ,a tak to cos by się cały czas budowało , w tym roku ta zima trzyma strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem ta zima nie daje za wygrana hiihihhi ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem ta zima nie daje za wygrana hiihihhi ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi no może nie będzie aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem ta zima nie daje za wygrana hiihihhi ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi no może nie będzie aż tak źle no ja myśle bo chcemy ruszac dalej z budowa a przez ta zime to prace wstrzymane są aż do odwołania ,a ja juz bym chciała widziec jak mury pna sie do góry ,jak montują okienka ,robi sie nasz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jak się powiedziało A to chce się wykrzyknąć Z (jak zamieszkanie). Cierpliwość jak najbardziej pożądana,tylko jak ją zachować, Jeszcze trochę i ani się obejrzysz jak bedziesz miała SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem ta zima nie daje za wygrana hiihihhi ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi no może nie będzie aż tak źle no ja myśle bo chcemy ruszac dalej z budowa a przez ta zime to prace wstrzymane są aż do odwołania ,a ja juz bym chciała widziec jak mury pna sie do góry ,jak montują okienka ,robi sie nasz dach już niedługo zobaczysz jak to szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jak się powiedziało A to chce się wykrzyknąć Z (jak zamieszkanie). Cierpliwość jak najbardziej pożądana,tylko jak ją zachować, Jeszcze trochę i ani się obejrzysz jak bedziesz miała SSO dokładnie żebys wiedziała ze tak jest jak to sie mówi " w miare jedzenia apetyt wzrasta " i tak jest własnie ze mną fundamenty stoją i az sie proszą żeby budowac dalej ,a przez taką pogodę jest to po prostu nie możliwe no ale cóż zrobic w koncu zime mamy hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 U nas za to dalej zima Śnieżek znowu sypie za oknem ta zima nie daje za wygrana hiihihhi ciekawe kiedy przyjdzie do nas wiosna , bo jak tak dalej bedzie to jeszcze na wielkanoc bedziemy miec snieżek hihihihihi no może nie będzie aż tak źle no ja myśle bo chcemy ruszac dalej z budowa a przez ta zime to prace wstrzymane są aż do odwołania ,a ja juz bym chciała widziec jak mury pna sie do góry ,jak montują okienka ,robi sie nasz dach już niedługo zobaczysz jak to szybko zleci juz odliczam do wiosny ihhhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witaj jessi! Poczytałam Twój dziennik, domek będziesz mieć piękny i okazały. I widzę, że masz wiele pomysłów na piękne urządzenie wnętrz. Trzymam kciuki za powodzenie w realizacji i tak jak Ty czekam na wiosnę, bo budowa na razie stanęła ze względu na pogodę Pozdrawiam Cię cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 hej jessi jak na prawdziwą inwestorkę przystało musisz to rozwiązać http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Doberek poniedziałkowy mam już wycenę rolet zewnętrznych veluxa mogę na priva się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.01.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam dawno mnie nie było a tu takie zmiany idziecie jak burza ....... a malutki przestuj przyda ci sie na zregenerowanie sił twoje fudamenty sa ogromne bo jak widziałam nasze to były takie tyci tyci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witaj jessi! Poczytałam Twój dziennik, domek będziesz mieć piękny i okazały. I widzę, że masz wiele pomysłów na piękne urządzenie wnętrz. Trzymam kciuki za powodzenie w realizacji i tak jak Ty czekam na wiosnę, bo budowa na razie stanęła ze względu na pogodę Pozdrawiam Cię cieplutko. witam i u mnie w dzienniku ,fajnie ze wpadłaś i oczywiscie zapraszam ponownie oj ja tez trzymam kciuki zeby pogoda juz sie chociaż troszke poprawiła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.01.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej jessi jak na prawdziwą inwestorkę przystało musisz to rozwiązać http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm hejka jak znajde czas dzisiaj to tez spróbuje rozwiazac ten kursik buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Doberek poniedziałkowy mam już wycenę rolet zewnętrznych veluxa mogę na priva się pochwalić witam pasie jak masz wycene to mozesz sie pochwalic chetnie zorientuje sie już w tym temacie bo lada dzien też bedziemy zamawiac pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam dawno mnie nie było a tu takie zmiany idziecie jak burza ....... a malutki przestuj przyda ci sie na zregenerowanie sił twoje fudamenty sa ogromne bo jak widziałam nasze to były takie tyci tyci...... hej Perłóweczko jak narazie to stoimy z naszymi fundamentami i czekamy na poprawe pogody to lecimy dalej ,a ja juz bardzo bym chciała żeby mury sie juz pięły do góry hihihi no fundamenty dosyc spore wyszły ,na oiczy ich jeszcze nie widziałam tylko tyle co na zdjęciach ale i tak widać że są dośc duże buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 i ja się przywitam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Doberek i jak tam u Was pogodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bry a gdzie gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts