Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :)

i jak tam u Was pogodowo :o

hejka ,u nas wczoraj była super pogoda ciepło ładnie słonecznie temperaturka na plusie bodajze 10 stopni i mozna było poczuc chocby wiosna sie zaczynała a dziś nie fajnie zapowaida sie bo za oknem siąpi deszcz :cry: :-?

P.S dziekuję za info !!! rzeczywiście ceny super !!! :wink: :D :D

Doberek :)

i jak tam u Was pogodowo :o

hejka ,u nas wczoraj była super pogoda ciepło ładnie słonecznie temperaturka na plusie bodajze 10 stopni i mozna było poczuc chocby wiosna sie zaczynała a dziś nie fajnie zapowaida sie bo za oknem siąpi deszcz :cry: :-?

P.S dziekuję za info !!! rzeczywiście ceny super !!! :wink: :D :D

a u nas 10 ale na minusie a ma być dwa razy tyle :evil: :evil: :evil:

Bry a gdzie gospodyni :roll:

hello Zuza :p oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm :roll: pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce :cry: :cry:

ale dzisiaj postaram sie nadrobic zaległosci i bedzie ok :wink: :D :wink:

mnie szlak trafia jak pomyslę że mogą się spełnić słowa meteorologów że ona jeszcze długo potrwa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hello Zuza :p oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm :roll: pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce :cry: :cry:

mnie szlak trafia jak pomyslę że mogą się spełnić słowa meteorologów że ona jeszcze długo potrwa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

no kochana nawet mnie nie strasz :o :o bo ja chce do czerwca zamknąc nasz domek żeby móc działac dalej i niewyobrazam sobie takiego dłuuuuuuuuuuugiego przestoju na budowie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nic tylko siąsc i płakac :cry: :cry: :cry: :cry: jak na złosc ta zima w tym roku daje popalic !!!

no kochana nawet mnie nie strasz :o :o bo ja chce do czerwca zamknąc nasz domek żeby móc działac dalej i niewyobrazam sobie takiego dłuuuuuuuuuuugiego przestoju na budowie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nic tylko siąsc i płakac :cry: :cry: :cry: :cry: jak na złosc ta zima w tym roku daje popalic !!!

też się doszukałam złośliwości choć nie wiem czumu skoro grzeczna byłam :roll:

i ja też do czerwca chcę mieć SSZ bo na wakacje mam już wszystkich poumawianych :roll:

ihihhhihi ja tez grzeczna byłam a do czerwca chce miec SSZ raczej chciałam miec ale przy takiej aułrze to sie zapowiada troszkę pózniej :cry: :cry: :cry: no nic nam nie pozostało jak tylko czekac na lepszą pogodę i modlic sie żeby zima szybko odpósciła i wyszło piekne słoneczko :wink: :D

mój wykonawca powiedział że do konca czerwca będę mieć SSZ choćby musiał "góry przestawić" :D :D - zobaczymy :roll:

ihihhhihi ja tez grzeczna byłam a do czerwca chce miec SSZ raczej chciałam miec ale przy takiej aułrze to sie zapowiada troszkę pózniej :cry: :cry: :cry: no nic nam nie pozostało jak tylko czekac na lepszą pogodę i modlic sie żeby zima szybko odpósciła i wyszło piekne słoneczko :wink: :D

mój wykonawca powiedział że do konca czerwca będę mieć SSZ choćby musiał "góry przestawić" :D :D - zobaczymy :roll:

no to jak dobrze pójdzie to powinnyśmy razem zakonczyc ten etap chyba ze moi wykonawcy sie sprężą i zrobią mi miłą niespodzianke i domek wczesniej bedzie gotowy hihihi :wink: :roll:

doberek

mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz :evil: :evil: :evil:

hello

no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło :roll: ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz :wink: :)

obawiam się że nie będzie kolorowo :evil:

to teraz pozostaje nam sie tylko modlic zeby ta zima juz odpósciła na dobre w tym roku :roll: :( :-? :wink:

doberek

mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz :evil: :evil: :evil:

hello

no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło :roll: ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz :wink: :)

to teraz pozostaje nam sie tylko modlic zeby ta zima juz odpósciła na dobre w tym roku :roll: :( :-? :wink:

to ja zaczynam już dziś :wink: :p :D

doberek

hello

to ja zaczynam już dziś :wink: :p :D

to i ja może zacznę :wink:

Albo wszyscy zwiną kupry i na budowę polecą, jak ja :roll: ...

i dopiero będą tutaj puchy :lol:

A wiosna... w maju podobno :x

a no tez tak moze byc :roll: i nikt nie bedzie miał czasu na pisanie dzienników a tym bardziej uzupełnianiu go :roll: :wink:

a wiosna ma byc i juz najlepiej z początkiem marca to by było super !!!! Tobie tez by sie tak wiosna w tym marcu przydała bo byscie ruszyli z budowa z kopyta i pózniej patrzec jak się domek wykancza i pieknieje z dnia na dzien :wink: :D :D :D