jessi 21.01.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 i ja się przywitam poniedziałkowo heja troszke spóznione dzien dobry ale juz jestem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Doberek i jak tam u Was pogodowo hejka ,u nas wczoraj była super pogoda ciepło ładnie słonecznie temperaturka na plusie bodajze 10 stopni i mozna było poczuc chocby wiosna sie zaczynała a dziś nie fajnie zapowaida sie bo za oknem siąpi deszcz P.S dziekuję za info !!! rzeczywiście ceny super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Doberek i jak tam u Was pogodowo hejka ,u nas wczoraj była super pogoda ciepło ładnie słonecznie temperaturka na plusie bodajze 10 stopni i mozna było poczuc chocby wiosna sie zaczynała a dziś nie fajnie zapowaida sie bo za oknem siąpi deszcz P.S dziekuję za info !!! rzeczywiście ceny super !!! a u nas 10 ale na minusie a ma być dwa razy tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bry a gdzie gospodyni hello Zuza oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce ale dzisiaj postaram sie nadrobic zaległosci i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bry a gdzie gospodyni hello Zuza oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce ale dzisiaj postaram sie nadrobic zaległosci i bedzie ok mnie szlak trafia jak pomyslę że mogą się spełnić słowa meteorologów że ona jeszcze długo potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bry a gdzie gospodyni hello Zuza oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce ale dzisiaj postaram sie nadrobic zaległosci i bedzie ok mnie szlak trafia jak pomyslę że mogą się spełnić słowa meteorologów że ona jeszcze długo potrwa no kochana nawet mnie nie strasz bo ja chce do czerwca zamknąc nasz domek żeby móc działac dalej i niewyobrazam sobie takiego dłuuuuuuuuuuugiego przestoju na budowie nic tylko siąsc i płakac jak na złosc ta zima w tym roku daje popalic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bry a gdzie gospodyni hello Zuza oj jakos tak ostatnio nie miałam humoru pisac na fm pewnie z powodu tej zimy co jest w Polsce ale dzisiaj postaram sie nadrobic zaległosci i bedzie ok mnie szlak trafia jak pomyslę że mogą się spełnić słowa meteorologów że ona jeszcze długo potrwa no kochana nawet mnie nie strasz bo ja chce do czerwca zamknąc nasz domek żeby móc działac dalej i niewyobrazam sobie takiego dłuuuuuuuuuuugiego przestoju na budowie nic tylko siąsc i płakac jak na złosc ta zima w tym roku daje popalic !!! też się doszukałam złośliwości choć nie wiem czumu skoro grzeczna byłam i ja też do czerwca chcę mieć SSZ bo na wakacje mam już wszystkich poumawianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ihihhhihi ja tez grzeczna byłam a do czerwca chce miec SSZ raczej chciałam miec ale przy takiej aułrze to sie zapowiada troszkę pózniej no nic nam nie pozostało jak tylko czekac na lepszą pogodę i modlic sie żeby zima szybko odpósciła i wyszło piekne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ihihhhihi ja tez grzeczna byłam a do czerwca chce miec SSZ raczej chciałam miec ale przy takiej aułrze to sie zapowiada troszkę pózniej no nic nam nie pozostało jak tylko czekac na lepszą pogodę i modlic sie żeby zima szybko odpósciła i wyszło piekne słoneczko mój wykonawca powiedział że do konca czerwca będę mieć SSZ choćby musiał "góry przestawić" - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ihihhhihi ja tez grzeczna byłam a do czerwca chce miec SSZ raczej chciałam miec ale przy takiej aułrze to sie zapowiada troszkę pózniej no nic nam nie pozostało jak tylko czekac na lepszą pogodę i modlic sie żeby zima szybko odpósciła i wyszło piekne słoneczko mój wykonawca powiedział że do konca czerwca będę mieć SSZ choćby musiał "góry przestawić" - zobaczymy no to jak dobrze pójdzie to powinnyśmy razem zakonczyc ten etap chyba ze moi wykonawcy sie sprężą i zrobią mi miłą niespodzianke i domek wczesniej bedzie gotowy hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz hello no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz hello no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz obawiam się że nie będzie kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz hello no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz obawiam się że nie będzie kolorowo to teraz pozostaje nam sie tylko modlic zeby ta zima juz odpósciła na dobre w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz hello no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz obawiam się że nie będzie kolorowo to teraz pozostaje nam sie tylko modlic zeby ta zima juz odpósciła na dobre w tym roku to ja zaczynam już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek mnie szlag trafia jak sobie pomyślę jaki przyjdzie rachunek za gaz hello no najgorsze że zima w tym roku mocno daje i trzeba przez to podkręcac kurki żeby w domku było ciepło ,moze nie bedzie tak zle jak myslisz obawiam się że nie będzie kolorowo to teraz pozostaje nam sie tylko modlic zeby ta zima juz odpósciła na dobre w tym roku to ja zaczynam już dziś to i ja może zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no dziewczynki jak tak wszystkie weźmiemy sie i zaczniemy modły sprawowac to zima na pewno odpósci i przyjdzie do nas piękna WIOSNA !!! ,a wtedy na forum bedzie taki ruch że hoohhohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Albo wszyscy zwiną kupry i na budowę polecą, jak ja ... i dopiero będą tutaj puchy A wiosna... w maju podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Albo wszyscy zwiną kupry i na budowę polecą, jak ja ... i dopiero będą tutaj puchy A wiosna... w maju podobno a no tez tak moze byc i nikt nie bedzie miał czasu na pisanie dzienników a tym bardziej uzupełnianiu go a wiosna ma byc i juz najlepiej z początkiem marca to by było super !!!! Tobie tez by sie tak wiosna w tym marcu przydała bo byscie ruszyli z budowa z kopyta i pózniej patrzec jak się domek wykancza i pieknieje z dnia na dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mi to by się JUŻ wiosna przydała ... akumulatory naładowane, na pół roku co najmniej... ino w blokach startowych nóżkami przebieram i na termometr zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts