jessi 21.01.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mi to by się JUŻ wiosna przydała ... akumulatory naładowane, na pół roku co najmniej... ino w blokach startowych nóżkami przebieram i na termometr zerkam ihhihihi nie tylko ty ja tez gotowa i zwarta do działania dalej !!!! ,nie lubie takiego czekania bop ja raczej ta niecierpliwa jestem ,ponoc cos mi sie o uszy obiło ze ma sie troszke ocieplic od przyszłego tygodnia i ma byc powyżej zera temperatura a czy tak bedzie zobaczymy ,.. fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no właśnie chłop mnie uświadomił, że w poniedziałek -14 to chyba kiepskie ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mi to by się JUŻ wiosna przydała ... akumulatory naładowane, na pół roku co najmniej... ino w blokach startowych nóżkami przebieram i na termometr zerkam ihhihihi nie tylko ty ja tez gotowa i zwarta do działania dalej !!!! ,nie lubie takiego czekania bop ja raczej ta niecierpliwa jestem ,ponoc cos mi sie o uszy obiło ze ma sie troszke ocieplic od przyszłego tygodnia i ma byc powyżej zera temperatura a czy tak bedzie zobaczymy ,.. fajnie by było i ja dołączam do tych zwartych i gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no właśnie chłop mnie uświadomił, że w poniedziałek -14 to chyba kiepskie ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no właśnie chłop mnie uświadomił, że w poniedziałek -14 to chyba kiepskie ocieplenie a nie mógł tak powiedziec +14 tak juz lepiej by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mi to by się JUŻ wiosna przydała ... akumulatory naładowane, na pół roku co najmniej... ino w blokach startowych nóżkami przebieram i na termometr zerkam ihhihihi nie tylko ty ja tez gotowa i zwarta do działania dalej !!!! ,nie lubie takiego czekania bop ja raczej ta niecierpliwa jestem ,ponoc cos mi sie o uszy obiło ze ma sie troszke ocieplic od przyszłego tygodnia i ma byc powyżej zera temperatura a czy tak bedzie zobaczymy ,.. fajnie by było i ja dołączam do tych zwartych i gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witaj jessi!Też jesteś niecierpliwa, jak ja!Widzę, że wszystkich tu ogarnia ta wiosenna gorączka..Nic dziwnego, bo zima nie odpuszcza na razie..Trzymaj się cieplutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witaj kochana! Ja również trzymam mocno kciuki za szybciutkie przyjście wiosny! Wcale nie wierzę w ich dłuuugoterminowe prognozy! Na kilka dni ok, sprawdzają się ale na dłużej.... to 50/50 czli albo będzie albo nie będzie i już. Trzeba wierzyć,że z początkiem marca wiosenka zawiata i już! Zacznie sie nasz forumowy buuum budowlany Zdjątka jessi tak jak pisałam u siebie w dzienniku wrzucę w sobote ( a będzie kilka zmian ) Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.01.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witaj jessi! Też jesteś niecierpliwa, jak ja! Widzę, że wszystkich tu ogarnia ta wiosenna gorączka.. Nic dziwnego, bo zima nie odpuszcza na razie.. Trzymaj się cieplutko !!! witam no ogarnia ogarnia ,juz mi sie słabo robi jak patrze na pogodę ,a ja bym chciała zeby juz ta piekna wiosna do nas zawitała ,bo wtedy domki nasze rosły by jak grzybki po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witaj kochana! Ja również trzymam mocno kciuki za szybciutkie przyjście wiosny! Wcale nie wierzę w ich dłuuugoterminowe prognozy! Na kilka dni ok, sprawdzają się ale na dłużej.... to 50/50 czli albo będzie albo nie będzie i już. Trzeba wierzyć,że z początkiem marca wiosenka zawiata i już! Zacznie sie nasz forumowy buuum budowlany Zdjątka jessi tak jak pisałam u siebie w dzienniku wrzucę w sobote ( a będzie kilka zmian ) Buziaki :*** hej Karolinka ,zdrowiej nam kochana !!!! no i czekam na zdjęcia i relacje z budowy ,gratulacje rozpoczęcia tynków !!!! zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witaj kochana! Ja również trzymam mocno kciuki za szybciutkie przyjście wiosny! Wcale nie wierzę w ich dłuuugoterminowe prognozy! Na kilka dni ok, sprawdzają się ale na dłużej.... to 50/50 czli albo będzie albo nie będzie i już. Trzeba wierzyć,że z początkiem marca wiosenka zawiata i już! Zacznie sie nasz forumowy buuum budowlany Zdjątka jessi tak jak pisałam u siebie w dzienniku wrzucę w sobote ( a będzie kilka zmian ) Buziaki :*** hej Karolinka ,zdrowiej nam kochana !!!! no i czekam na zdjęcia i relacje z budowy ,gratulacje rozpoczęcia tynków !!!! zazdraszczam Zdrowieje, zdrowieje Foteczki wrzuce za godzinke, dwie jak Artuś mi przywiezie Sama doczekac sie, nie mogę Dzięki za gratulacje ani sie obejrzysz a sama będziesz swoje podziwiać! A gdzie Twoje obiecane inspiracje ??? Bo ja ciągle czekam Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.01.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej jessi znalazłam kolejnego benedykta http://forum.muratordom.pl/nasz-benedykt-iii,t178891.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witaj kochana! Ja również trzymam mocno kciuki za szybciutkie przyjście wiosny! Wcale nie wierzę w ich dłuuugoterminowe prognozy! Na kilka dni ok, sprawdzają się ale na dłużej.... to 50/50 czli albo będzie albo nie będzie i już. Trzeba wierzyć,że z początkiem marca wiosenka zawiata i już! Zacznie sie nasz forumowy buuum budowlany Zdjątka jessi tak jak pisałam u siebie w dzienniku wrzucę w sobote ( a będzie kilka zmian ) Buziaki :*** hej Karolinka ,zdrowiej nam kochana !!!! no i czekam na zdjęcia i relacje z budowy ,gratulacje rozpoczęcia tynków !!!! zazdraszczam Zdrowieje, zdrowieje Foteczki wrzuce za godzinke, dwie jak Artuś mi przywiezie Sama doczekac sie, nie mogę Dzięki za gratulacje ani sie obejrzysz a sama będziesz swoje podziwiać! A gdzie Twoje obiecane inspiracje ??? Bo ja ciągle czekam Pozdrowionka! hejka Karola ,widziałam zdjątka przeslicznie już domek wygląda od razu inaczej sie robi w srodku tak domowo jak sa juz tynki !!!! a co do do inspiracji to ostatnio jakos nie miałam do tego głowy moze niebawem sie zmobilizuje i cos skrobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.01.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej jessi znalazłam kolejnego benedykta http://forum.muratordom.pl/nasz-benedykt-iii,t178891.htm widziałam widziałam hihiihih bożesz ty jak sliczny ten domek ale nie ma jeszcze fotek ze srodka ,i az mnie zżera od srodka z ciekawości mam nadzieje że właściciel tych fotek niebawem cos wrzuci znowu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej jessi znalazłam kolejnego benedykta http://forum.muratordom.pl/nasz-benedykt-iii,t178891.htm widziałam widziałam hihiihih bożesz ty jak sliczny ten domek ale nie ma jeszcze fotek ze srodka ,i az mnie zżera od srodka z ciekawości mam nadzieje że właściciel tych fotek niebawem cos wrzuci znowu hihi też tam zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.01.2010 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam cieplo ,jejku ale tu sie produkuje postow w Twoich komentarzach,trudno za Wami nadazyc.A ja sie chcialam pochwalic , ze zakupilam pierwszy material na domek , serdecznie dziekuje za namiary na "Lesia" .Moja"cegielka" tez juz na mnie czeka w magazynie .Jeszcze raz buziaczki i wielkie dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No i gdzie Ty się jessi podziewasz??? Wracaj szybciutko na FM ! Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam!!!!!!! wpadłam się przywitac pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Łaźę po domach to i do ciebie wpadłam... i pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Bryyyy... a gospodyni gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts