jessi 06.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hejka jessi Co nowego w sprawach budowlanych? idzie do przodu i fajnie to mi sie podoba ,dzisiaj dzwonie do gminy naszej i się chcę wypytać o kilka rzeczy więc ja tu nie siedzę bez czynnie tylko działam ,bo normalnie to juz nie moge sie doczekać az w koncu zobaczę wielką łyche koparki na naszej działeczce a najbardziej to mnie wkurza to że że wszystko na razie trzeba załatwiac na odległość ale jak chce sie zacząc budowac to trzeba i tak a u Ciebie jak prace w sprawie budowy idą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 hej jessi oby udało się załatwić wszystkie sprawy w gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.04.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej Jessi!! Ale Ty tutaj rozhichrana jestes!! Super, ze tak udalo Wam sie z tesciem zalatwic.... Najbardziej sie usmialam z Twojego tekstu w dzienniczku, jak tlumaczylas kto to jest "tesciu" ....na niezlym haju juz bylas Zrozumiale, zrozumiale Wiadomo - to wszystko z radosci Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 hej jessi oby udało się załatwić wszystkie sprawy w gminie a dziekuję hihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej Jessi!! Ale Ty tutaj rozhichrana jestes!! Super, ze tak udalo Wam sie z tesciem zalatwic.... Najbardziej sie usmialam z Twojego tekstu w dzienniczku, jak tlumaczylas kto to jest "tesciu" ....na niezlym haju juz bylas Zrozumiale, zrozumiale Wiadomo - to wszystko z radosci Maja no popatrz nawet nie zauważyłam że tak mi się fajnie napisało o teściu ale wiesz szczęście mnie ogarneło ogromne i wogóle ihhihiih a radosci z tego powodu mam ogromne pozdrawiam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wpadłam szybciutko - słonko zostawiam i zmykam - przedświateczny młyn http://www.spsm.edu.pl/assets/images/SALAMANDRA/nowe_sloneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej Jessi!! Ja milo sie do Ciebie wpada i oglada ta Twoja usmiechnieta buzie!! Od razu lepiej sie dzien rozpoczyna Kurcze, a zimno sie tu u nas zrobilo...najwazniejsze ze wszystko kwitnie i jest tak wiosennie... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wpadłam szybciutko - słonko zostawiam i zmykam - przedświateczny młyn http://www.spsm.edu.pl/assets/images/SALAMANDRA/nowe_sloneczko.jpg skądś to znam ihhi ten swiąteczny zapiernicz ,a za słoneczko dziękuję się przyda bo jakos u nas go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej Jessi!! Ja milo sie do Ciebie wpada i oglada ta Twoja usmiechnieta buzie!! Od razu lepiej sie dzien rozpoczyna Kurcze, a zimno sie tu u nas zrobilo...najwazniejsze ze wszystko kwitnie i jest tak wiosennie... Maja ja też lubie do ciebie wpadać i popatrzeć co na twoje cudne widoczki ,a u mnie tez nie fajna pogoda,nie pada ale tak jakos pochmurno jest ,gdzie ta WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam s Rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzien dobry dziewczyny i miłego dna wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 jessi i jak pogoda dzisiaj ?? bo u nas wiosna the best, a wczoraj to klime w samochodzie mialam ustawiona na 17 stopni bo w sloncu bylo 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no u nas to dziś z samego rana słoneczko świeci ale ciepło jak na razie nie jest ,a wczoraj to była taka okropna pogoda że normalnie myslałam że mi okna z futryn powyrywa taki straszny wiatr był i do tego padało więc mam nadzieję że już dzisiaj bedzię ładnie i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no u nas to dziś z samego rana słoneczko świeci ale ciepło jak na razie nie jest ,a wczoraj to była taka okropna pogoda że normalnie myslałam że mi okna z futryn powyrywa taki straszny wiatr był i do tego padało więc mam nadzieję że już dzisiaj bedzię ładnie i ciepło to śmigaj do nas - tu jest pogoda the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 oj żeby się tak dało pstryknąć i już bym była w Polsce ale by było fajnie hihi a pogody wiosennej polskiej mi bardzo brakuje jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 oj żeby się tak dało pstryknąć i już bym była w Polsce ale by było fajnie hihi a pogody wiosennej polskiej mi bardzo brakuje jak na razie ważne że masz nas http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2759_wiosna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 pewnie pewnie przynajmniej jak nie ma u nas słoneczka to takie dobre duszyczki jak ty mi przynoszą słoneczko i od razu lepiej sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 pewnie pewnie przynajmniej jak nie ma u nas słoneczka to takie dobre duszyczki jak ty mi przynoszą słoneczko i od razu lepiej sie robi dzieki i wracaj tak szybko jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 wracam i to już nie długo !!! bo w czerwcu na koniec i strasznie sie cieszę z tego hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts