Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

Hejka jessi

Co nowego w sprawach budowlanych?

idzie do przodu i fajnie to mi sie podoba ,dzisiaj dzwonie do gminy naszej i się chcę wypytać o kilka rzeczy :wink: :p :p więc ja tu nie siedzę bez czynnie tylko działam ,bo normalnie to juz nie moge sie doczekać az w koncu zobaczę wielką łyche koparki na naszej działeczce :wink: :p :p :p :p :p

a najbardziej to mnie wkurza to że że wszystko na razie trzeba załatwiac na odległość :cry: :p ale jak chce sie zacząc budowac to trzeba i tak :wink: :p a u Ciebie jak prace w sprawie budowy idą ?? :wink: :p

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Jessi!!

Ale Ty tutaj rozhichrana jestes!!

:lol: :lol:

Super, ze tak udalo Wam sie z tesciem zalatwic....

:wink:

Najbardziej sie usmialam z Twojego tekstu w dzienniczku, jak tlumaczylas kto to jest "tesciu" ....na niezlym haju juz bylas :lol: :lol: :lol: :lol:

Zrozumiale, zrozumiale :wink:

:wink:

Wiadomo - to wszystko z radosci :lol: :lol:

Maja

no popatrz nawet nie zauważyłam że tak mi się fajnie napisało o teściu ale wiesz szczęście mnie ogarneło ogromne i wogóle ihhihiih :D :D :D

a radosci z tego powodu mam ogromne :p :p

pozdrawiam hihi :p :p

Hej Jessi!!

Ja milo sie do Ciebie wpada i oglada ta Twoja usmiechnieta buzie!!

Od razu lepiej sie dzien rozpoczyna :lol: :lol:

Kurcze, a zimno sie tu u nas zrobilo...najwazniejsze ze wszystko kwitnie i jest tak wiosennie...

Maja

ja też lubie do ciebie wpadać i popatrzeć co na twoje cudne widoczki :wink: :D :D ,a u mnie tez nie fajna pogoda,nie pada ale tak jakos pochmurno jest ,gdzie ta WIOSNA :roll:

no u nas to dziś z samego rana słoneczko świeci ale ciepło jak na razie nie jest :cry: ,a wczoraj to była taka okropna pogoda że normalnie myslałam że mi okna z futryn powyrywa taki straszny wiatr był i do tego padało :x :x :o

więc mam nadzieję że już dzisiaj bedzię ładnie i ciepło :roll: :p

no u nas to dziś z samego rana słoneczko świeci ale ciepło jak na razie nie jest :cry: ,a wczoraj to była taka okropna pogoda że normalnie myslałam że mi okna z futryn powyrywa taki straszny wiatr był i do tego padało :x :x :o

więc mam nadzieję że już dzisiaj bedzię ładnie i ciepło :roll: :p

to śmigaj do nas - tu jest pogoda the best :D :D :D