Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam cieplo ,jejku ale tu sie produkuje postow w Twoich komentarzach,trudno za Wami nadazyc.A ja sie chcialam pochwalic , ze zakupilam pierwszy material na domek , serdecznie dziekuje za namiary na "Lesia" :lol: .Moja"cegielka" tez juz na mnie czeka w magazynie .Jeszcze raz buziaczki i wielkie dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :wink:

witam ,toroszke spóznione ale odpisuje :wink: :D

gratuluje zakupów ciesze sie że Ci sie udało kupic juz kilka materiałów :wink: :D ico miał po tyle ile ci pisałam 8)

gratuluje zakupów ciesze sie że Ci sie udało kupic juz kilka materiałów :wink: :D ico miał po tyle ile ci pisałam 8)

Hejka

Utargowalam wiecej bo bede u nich brala calosc na dom , wczoraj zaplacilam za stal i jeszcze chce zeby wycenili dachowke zobaczymy :D Teraz sledze wszystkie informacje na internecie dotyczace okien dachowych waham sie pomiedzy FAKRO a VELUX ??? no i oczywiscie superenergooszczedne

Byle do wiosny , zeby tylko pogoda dopisala

Goraco pozdrawiam

:wink:

Hejka

Utargowalam wiecej bo bede u nich brala calosc na dom , wczoraj zaplacilam za stal i jeszcze chce zeby wycenili dachowke zobaczymy :D Teraz sledze wszystkie informacje na internecie dotyczace okien dachowych waham sie pomiedzy FAKRO a VELUX ??? no i oczywiscie superenergooszczedne

Byle do wiosny , zeby tylko pogoda dopisala

Goraco pozdrawiam

:wink:

no widzisz to Wam sie udało iih my tez u niego sie zaopatrujemy ,wszystko na cały fundament i niego kupowalismy :wink: :D ,

a co do okien dachowych a chyba wezmę fakro :wink: ,dokładnie byle do wiosny dzis juz 1 luty czyli w przyszłym miesiącu zaczyna sie wiosna oby przyszła juz na początku marca :lol: :lol:

pozdrawiam gorąco

DZIEKUJE WSZYSTKIM :D :D :D

psina to chłopiec :wink: a wabi sie BENJI ( czytaj Bendzi, a zdrobniale na niego wołamy beniaminek)

:D :D :D

Witam

Czy to zbieg okolicznosci czy tez literka " B " ma dla Ciebie magiczne znaczenie ? :wink:

Ja kiedys planuje zakup takiego psiaczka ..... z tej wlasnie hodowli

http://www.owczarki.webd.pl/ pewnie jak juz domek bedzie gotowy na przyjecie nowej lokatorki :D

Pozdrawiam cieplutenko :p