kala67 29.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zaginęła w sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To co dopiero będzie jak do Benia ściągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hm...... i gdzie jest jessi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.01.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witam cieplo ,jejku ale tu sie produkuje postow w Twoich komentarzach,trudno za Wami nadazyc.A ja sie chcialam pochwalic , ze zakupilam pierwszy material na domek , serdecznie dziekuje za namiary na "Lesia" .Moja"cegielka" tez juz na mnie czeka w magazynie .Jeszcze raz buziaczki i wielkie dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. witam ,toroszke spóznione ale odpisuje gratuluje zakupów ciesze sie że Ci sie udało kupic juz kilka materiałów ico miał po tyle ile ci pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.01.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Łaźę po domach to i do ciebie wpadłam... i pozdrowionka zostawiam witanko ,fajnie że wpadłas do mnie oj dawno Cie u mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.01.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To co dopiero będzie jak do Benia ściągnie czesc dziewczyny troszke ostatnio chorowałam i nie miałam sił do pisania ale teraz jestem i musze powoli nadrobic zaległosci w dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.01.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 zaginęła w sniegu hiihi u nas całe szczęscie sniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To tak jak u mnie !!!! sloneczko swieci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.01.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To tak jak u mnie !!!! sloneczko swieci Pozdrawiam dokładnie słoneczko i w miare ciepło dzisiaj było pogoda rewelacyjna na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 witam ,toroszke spóznione ale odpisuje gratuluje zakupów ciesze sie że Ci sie udało kupic juz kilka materiałów ico miał po tyle ile ci pisałam Hejka Utargowalam wiecej bo bede u nich brala calosc na dom , wczoraj zaplacilam za stal i jeszcze chce zeby wycenili dachowke zobaczymy Teraz sledze wszystkie informacje na internecie dotyczace okien dachowych waham sie pomiedzy FAKRO a VELUX ??? no i oczywiscie superenergooszczedne Byle do wiosny , zeby tylko pogoda dopisala Goraco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 hey ale ślicznego psiaczka macie, uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 31.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Śliczny prezencik dostałyście, cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ale fajny mały pieszczoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.02.2010 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ojej ale sliczny to On czy Ona i jak sie wabi ? , uwielbiam takie male psiaczki, choc zdecydowanie wole te wiekszych rozmiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Psiunkiek jest przesłodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.02.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam ,toroszke spóznione ale odpisuje gratuluje zakupów ciesze sie że Ci sie udało kupic juz kilka materiałów ico miał po tyle ile ci pisałam Hejka Utargowalam wiecej bo bede u nich brala calosc na dom , wczoraj zaplacilam za stal i jeszcze chce zeby wycenili dachowke zobaczymy Teraz sledze wszystkie informacje na internecie dotyczace okien dachowych waham sie pomiedzy FAKRO a VELUX ??? no i oczywiscie superenergooszczedne Byle do wiosny , zeby tylko pogoda dopisala Goraco pozdrawiam no widzisz to Wam sie udało iih my tez u niego sie zaopatrujemy ,wszystko na cały fundament i niego kupowalismy , a co do okien dachowych a chyba wezmę fakro ,dokładnie byle do wiosny dzis juz 1 luty czyli w przyszłym miesiącu zaczyna sie wiosna oby przyszła juz na początku marca pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.02.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ojej ale sliczny to On czy Ona i jak sie wabi ? , uwielbiam takie male psiaczki, choc zdecydowanie wole te wiekszych rozmiarow DZIEKUJE WSZYSTKIM psina to chłopiec a wabi sie BENJI ( czytaj Bendzi, a zdrobniale na niego wołamy beniaminek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hejka jessi śliczny psiak to chyba shi tzu (czy jak się tam to pisze???) słodki zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.02.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hejka jessi śliczny psiak to chyba shi tzu (czy jak się tam to pisze???) słodki zdrówka życzę helo dokładnie tomały shih tzu mały rozrabiaka z niego bawi sie z dziewczynkami i biega za nimi , dziekuje za zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.02.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 DZIEKUJE WSZYSTKIM psina to chłopiec a wabi sie BENJI ( czytaj Bendzi, a zdrobniale na niego wołamy beniaminek) Witam Czy to zbieg okolicznosci czy tez literka " B " ma dla Ciebie magiczne znaczenie ? Ja kiedys planuje zakup takiego psiaczka ..... z tej wlasnie hodowli http://www.owczarki.webd.pl/ pewnie jak juz domek bedzie gotowy na przyjecie nowej lokatorki Pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts