Arctica 06.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale masz fajową maskotkę , śliczniusi słodziak... dla mioch przyszłych potworów to taka skwareczka Hmmm... też myślałam, że w marcu... a nie, to Anam w marcu... jak by nie patrzeć WIOSNĄ ... Pozdrawiam serdecznie ihhiihiih no bo nasz piesiu to taki maluszek jest ihih tak jak pisałam Karolinie ,mielismy przyleciec w marcu ale nie przylecimy wiec będziemy dopiero w maju Haaaa... to jednak dobrze myślałam... że mieliście w marcu... a już myślałam że po Bilobil trzeba by skoczyć A psinka to zdecydowanie Benio nie Benji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hejka lepiej odchować małego rozrabiakę przed przeprowadzką do nowego domku, bo szkód nie da się uniknąć wiem coś o tym a raczej mój małż bo nasza Labcia 3 pary butów mu zżarła, pół starej kanapy która stoi w jej pokoju paczkę nurofenu forte zgadzam sie w 100% ,nasz mały rozrabiaka wszystko gryzie co stanie mu na drodze począwszy od butów a skończywszy na meblach hihihiih moze za kilka miesiecy mu przejdzie naszej przeszło..............prawie buty małża nadal jej smakują a w kwietniu rok będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.02.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Pochwalam - trzeba kupować materiały, żeby potem przestoju w robotach nie było Żeby jeszcze ten śnieg stopniał... Ale faktycznie będzie tak, że lada chwila będziemy się cieszyć wiosennym słoneczkiem wtanko dokładnie czas najwyzszy żeby pokupować reszte ,więc jutro nas czeka mam nadzieje wmiare udany zakupowy dzien hihihhi ,a jak pokupujemy to napewno napisze u mnie w dzienniku co udało nam sie załatwic pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.02.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ale masz fajową maskotkę , śliczniusi słodziak... dla mioch przyszłych potworów to taka skwareczka Hmmm... też myślałam, że w marcu... a nie, to Anam w marcu... jak by nie patrzeć WIOSNĄ ... Pozdrawiam serdecznie ihhiihiih no bo nasz piesiu to taki maluszek jest ihih tak jak pisałam Karolinie ,mielismy przyleciec w marcu ale nie przylecimy wiec będziemy dopiero w maju Haaaa... to jednak dobrze myślałam... że mieliście w marcu... a już myślałam że po Bilobil trzeba by skoczyć A psinka to zdecydowanie Benio nie Benji dobrze dobrze myslałas ,bo tak miało być że mieliśmy juz w marcu zawitac do naszej kochanej Polski ale siła wyższa i nie przyjedziemy wczesniej jak maj ,troche mi smutno bo chciałam teraz przylecieć ,ale z drugiej strony jak zima jeszcze bedzie ,i nic sie nie bedzie działo na budowie to moze i lepiej ze nie bedziemy ,a w maju na bank pogoda bedzie sto razy fajniejsza to i na budowie bedzie sie cos dziac buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.02.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hejka lepiej odchować małego rozrabiakę przed przeprowadzką do nowego domku, bo szkód nie da się uniknąć wiem coś o tym a raczej mój małż bo nasza Labcia 3 pary butów mu zżarła, pół starej kanapy która stoi w jej pokoju paczkę nurofenu forte zgadzam sie w 100% ,nasz mały rozrabiaka wszystko gryzie co stanie mu na drodze począwszy od butów a skończywszy na meblach hihihiih moze za kilka miesiecy mu przejdzie naszej przeszło..............prawie buty małża nadal jej smakują a w kwietniu rok będzie miała no ja mam nadzieję że mój tez przestanie za jakis czas wszystko gryzc hihhi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.02.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Widzę jessi, że od jutra Ty szalejesz zakupowo! Powodzenia życzę i napisz potem, co tam fajnego nabyłaś.. A psiaczek fantastyczny, ma przesympatyczną mordkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej jessi To ja tu moja droga niemal specjalnie dla Ciebie foteczki wrzucam, a Ciebie nie ma??? No wiesz co... ??? Nieładnie... Buziaki i dobrej nocki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.02.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Widzę jessi, że od jutra Ty szalejesz zakupowo! Powodzenia życzę i napisz potem, co tam fajnego nabyłaś.. A psiaczek fantastyczny, ma przesympatyczną mordkę . witam tak dokładnie zaczniemy zakupowe szalenstwo i juz w sumie doczekac sie nie umie ,bo przynajmniej bede miec kilka spraw z głowy a za psiaczka dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.02.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej jessi To ja tu moja droga niemal specjalnie dla Ciebie foteczki wrzucam, a Ciebie nie ma??? No wiesz co... ??? Nieładnie... Buziaki i dobrej nocki :*** hej Karolcia ,byłam widziałam i jestem pod wrazeniem Waszego domu jes suuuuuuuuuuuuuper boski i wogóle hihiihhihi P.S smutno mi bo dopiero córcie były chore i znowu są ale tym razem młodsza 3 letnia ma OSPĘ i znając życie lada dzien starsza też bedzie miec i znowu po lekarzach o rany i juz sił nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej jessi To ja tu moja droga niemal specjalnie dla Ciebie foteczki wrzucam, a Ciebie nie ma??? No wiesz co... ??? Nieładnie... Buziaki i dobrej nocki :*** hej Karolcia ,byłam widziałam i jestem pod wrazeniem Waszego domu jes suuuuuuuuuuuuuper boski i wogóle hihiihhihi P.S smutno mi bo dopiero córcie były chore i znowu są ale tym razem młodsza 3 letnia ma OSPĘ i znając życie lada dzien starsza też bedzie miec i znowu po lekarzach o rany i juz sił nie mam to tak już jest z dzieciaczkami do pewnego wieku, czyli aż pójdą do szkoły Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.02.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej jessi To ja tu moja droga niemal specjalnie dla Ciebie foteczki wrzucam, a Ciebie nie ma??? No wiesz co... ??? Nieładnie... Buziaki i dobrej nocki :*** hej Karolcia ,byłam widziałam i jestem pod wrazeniem Waszego domu jes suuuuuuuuuuuuuper boski i wogóle hihiihhihi P.S smutno mi bo dopiero córcie były chore i znowu są ale tym razem młodsza 3 letnia ma OSPĘ i znając życie lada dzien starsza też bedzie miec i znowu po lekarzach o rany i juz sił nie mam to tak już jest z dzieciaczkami do pewnego wieku, czyli aż pójdą do szkoły Pozdrowionka no niestety wiem , dobrze ze ja juz przeszłam ospę i mąz,teraz ino dziewczynki muszą to przecierpiec i będą miec pózniej spokój a teraz bedzie najgorsze bo bąbeli będa swędzieć i trzeba pilnowac zeby nie rozdrapywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej jessi Współczuję i Tobie i córci Trzymajcie się dzielnie dziewczynki! Ucałuj córeczkę:**** ..... i informuj nas jak tam samopoczucie. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 hej Jessi biedna córcia no i Ty też życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj... dobra ospa nie jest zła ... lepiej teraz niż na starość... mam tylko nadzieję, że łagodnie ją przejdziecie ... Pozdrawiam i mało bąbeli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 hej dziewczyny dziekuje za życzonka zdrówka dla córci oj przydadzą się a córeczka w sumie czuje sie całkiem dobrze,w nocy zle mi spała cały czas sie wierciła popłakiwała i marudziła bo ja te "bąbelki" strasznie swędziały i nie mogła spac a ja przez to razem z nią i jestem padnieta, Nasza Nikola jest już prawie cała zasypana Chrostkami smaruje ja specyfikiem i zobaczymy co to pomoże ,do przeczkola nie bedzie chodziła przez cały tydzien ten a zobaczymy jak bedzie w przyszłym tygodniu spać mi sie chce,zmeczona jestem i najchetniej bym sie położyła nie ma co narzekac,tak jak Arctica napisała lepiej teraz zeby to przeszły niż pózniej kiedy będą starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej Jessi Jak tam córcia ??? Dobrej i spokojnej nocki Wam życzę :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bry wieczór współczuję Córci tej ospy a Tobie smarowańska i pilnowania, ale prawda to,że lepiej teraz niż jak starsza będzie dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.02.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hejka Buziaczki dla coreczek zeby szybko wracaly do zdrowia. U mnie dzisiaj sypnelo ZDROWO ..... za oknem bielutko , ze az nie chce sie z domu wychodzic . Mam nadzieje , ze w Polsce ta zima wreszcie odpusci ... kurcze nigdy tak nie interesowalam sie prognoza pogody jak w tym 2010 roku P.S. Jessi odebralas wiadomosc na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej Jessi Jak tam córcia ??? Dobrej i spokojnej nocki Wam życzę :*** hello córcia ma sie dobrze ,ale jest troszke rozdrazniona i marudna bo ją te chrosyki troszkę swędzą i "kują " ale mam nadzieje że jej szybko przejdzie i dojdzie do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bry wieczór współczuję Córci tej ospy a Tobie smarowańska i pilnowania, ale prawda to,że lepiej teraz niż jak starsza będzie dobrej nocki witanko dobrze że chociaz dziesiejszej nocy w miare fajnie mi spała ale fajnie wygląda jak muchomorek hihiih białe ciałko i pełno małych czerwonych bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts