jessi 17.02.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 zaglądam po długiej nieobecności pięknego pieska dostałyście ja ze zwierzakiem niestety muszę się wstrzymać do przeprowadzki . gratuluję też wszelkich zakupów budowlanych teraz musimy zaklinać wiosnę, aby w końcu przepędziła zimę do stu diabłów zwierzaczka sie doczekasz a tak na marginesie to kiedy planujesz przeprowadzke w tym roku jeszcze?? ciesze się ze już mam pokupowane materiały ,bo tak jakoś bardziej przybliza mnie to do tego że juz lada chwila zaczniemy działać dalej na budowie oj trzepa poprzeklinac na ta zime bo w tym roku jak na złośc jest okropna !!! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.02.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 jessi - gratuluję udanych zakupów! Trochę mniej gratuluję wydanych pieniędzy Ale takie zakupy cieszą i to bardzo. Jak ruszycie z budową mając już wszystkie materiały, to zamieszkacie na Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.02.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 jessi - gratuluję udanych zakupów! Trochę mniej gratuluję wydanych pieniędzy Ale takie zakupy cieszą i to bardzo. Jak ruszycie z budową mając już wszystkie materiały, to zamieszkacie na Boże Narodzenie zakupy udane a jak ,tylko te pieniążki idą jak woda już tyle poszło kasy ale nie ukrywam że mnie cieszą oj nie wiem czy sie wyrobimy do Bożego Narodzenia ale pomarzyć można ihhihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj, jessi! Zakupy widzę bardzo udane. A inspiracje ogromnie ciekawe, ja też uwielbiam błądzić po necie i wypatrywać tam różnych pomysłów. A jak tam u Ciebie z wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.02.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witaj, jessi! Zakupy widzę bardzo udane. A inspiracje ogromnie ciekawe, ja też uwielbiam błądzić po necie i wypatrywać tam różnych pomysłów. A jak tam u Ciebie z wiosną? hej! No pewnie że zakupy udane a jak do tego cieszą ,cieszę sie bo juz w sumie mamy prawie wszystko na nasz domek kupione a to najważniejsze u nas na działce jest dużo sniegu i niestety narazie nie możemy zacząć ze wzgledu na to że auta nie wjada na działkę i to mnie bardzo smuci ,bo tak bardzo bym chciała żeby sie juz cos działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hej jessi Gratuluję zakupów, dachóweczka super!!! Byle tylko zima dala już sobie spokój, to Benio będzie rósł w oczach! Fajnie,że w maju będziecie świadkami układania dachóweczki Szukaj inspiracji, szukaj i wklejaj koniecznie Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 hej jessi ale się u Ciebie dzieje:) przegapiłam troszkę wszystko super teraz niech tylko ta zima już sobie spada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hej jessi Gratuluję zakupów, dachóweczka super!!! Byle tylko zima dala już sobie spokój, to Benio będzie rósł w oczach! Fajnie,że w maju będziecie świadkami układania dachóweczki Szukaj inspiracji, szukaj i wklejaj koniecznie Pozdrowionka! hej dokładnie niech w koncu ta zima sobie pójdzie a bedzie dobrze ,juz czuc powoli ze zaczyna cos się dziac nie tylko w przyrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.02.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hej jessi ale się u Ciebie dzieje:) przegapiłam troszkę wszystko super teraz niech tylko ta zima już sobie spada pozdrawiam no duzo jeszcze nie przegapiłaś hihihiiih dopiero zaczyna się cos dziac ale powiem że mnie to cieszy bo czuje że zaczynamy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam!!!! Przybiegłam się przywitać i lecę do dziennika... Nie smutaj kochana, u nas słonko dzisiaj świeciło i... snieg topnieje Niedługo ruszycie dalej Dzisiaj było tak wiosennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jaki słodziak ten piesekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Śliczny taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam!!!! Przybiegłam się przywitać i lecę do dziennika... Nie smutaj kochana, u nas słonko dzisiaj świeciło i... snieg topnieje Niedługo ruszycie dalej Dzisiaj było tak wiosennie... hej Miska dawno Cię nie było u mnie w dzienniku ihiih wiesz mam nadzieję że to nie chwilowe ocieplenie i zostanie tak juz na dłużej było by super nieprawdaż buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.02.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jaki słodziak ten piesekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Śliczny taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witaj Jessi... dziś troszkę mniej wiosennie... ale też ciepło... tylko słonka nie ma ... ważne że śnieg znika Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj Jessi... dziś troszkę mniej wiosennie... ale też ciepło... tylko słonka nie ma ... ważne że śnieg znika Pozdrawiam cieplutko hej ARCTICA mam nadzieje ze juz zostanie z nami to ocieplenie i nie bedzie więcej sniegu i mrozów a wtedy i Ja i Ty zaczniemy działać dalej na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry jessi!Widzę, że działasz pełną parą, wspaniale!A drzwi bardzo, bardzo ładne!Pozdrawiam Cię niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry jessi! Widzę, że działasz pełną parą, wspaniale! A drzwi bardzo, bardzo ładne! Pozdrawiam Cię niedzielnie! hej Iwonko juz czas najwyższy zeby się obudzic z zimowego "snu" i zacząc działac coraz blizej do wiosny a co za tym idzie to ze juz lada dzien i zaczniemy dalej działać co mnie i z pewnością i Ciebie cieszy ja również pozdrwiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja już zimową pobudkę mam za sobą, tylko to połamanie jakieś uniemożliwia mi ruchy.Ale mam nadzieję, że szybko przejdzie!Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja już zimową pobudkę mam za sobą, tylko to połamanie jakieś uniemożliwia mi ruchy. Ale mam nadzieję, że szybko przejdzie! Uściski! oj przejdzie przejdzie musi !!! trzeba nabrac sił żeby działać dalej hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Hej jessi Szalejesz z tymi zakupami Aż strach myśleć co się będzie działo jak rozpoczniesz te jeszcze milsze zakupy do domku, mebelki, tapetki, dodatki Buziaki :*** P.S U nas dzisiaj była juz wiosna! +5C i super słoneczko!!! Aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts