Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

Hej jessi :D

Szalejesz z tymi zakupami :lol: Aż strach myśleć co się będzie działo jak rozpoczniesz te jeszcze milsze zakupy do domku, mebelki, tapetki, dodatki :o :wink: :lol:

Buziaki :***

P.S U nas dzisiaj była juz wiosna! +5C i super słoneczko!!! Aż chce się żyć :D :D :D

hihihhi trzeba trzeba zacząć szalec bo wiosna duzymi krokami sie zbliza i trzeba wszystko dopiąc na ostatni guziczek hihih ,oj co do zakupów wykonczeniowych to sie juz doczekac nie umie kiedy to będzie :D :D :D ja juz bym chciła :wink:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja musze kupic 3 szt !!! :p

i to juz niedługo :x

niech ta zima sie skończy wreszcie !!!! 8)

no to ty kupisz dokładnie połowę naszych hiihhi bo my az 6 sztuk ,jutro Ci napisze bo musze dokopac sie do tej fakturki ,

no ja tez bym chciała żeby sie skonczyła ,bo ja chce budować !!!! na początek maja mamy obiecane że bedzie dach gotowy do krycia dachówki więc sie doczekać nie umie juz

a do wyjazdu do Polski zostało nam ju niecałe 11 TYGODNI :o 8) :D :D i w koncu na własnie oczęta zobacze nasz domek :D :D

witam!!!

Jessiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Ty nic się nie martw tam...

Dzisiaj u nas było cieplutko -wiosna normalnie - słonko...

Tylko snieg jeszcze nie zniknał, ale z dachów zniknął - u sąsiadów zerkałam :wink: :D

Nu ten na polach i przed domekiem jeszcze jest...ale słonko oby tak było i ... wiosna budziet! :wink: :D

Chociaż kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy -trochę lata.... :wink: Ale chłopaki jak wparują Ci tam na budowę to pojedziesz za te 11 tyg. a tu chałupka jak się patrzy. :D

witam!!!

Jessiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Ty nic się nie martw tam...

Dzisiaj u nas było cieplutko -wiosna normalnie - słonko...

Tylko snieg jeszcze nie zniknał, ale z dachów zniknął - u sąsiadów zerkałam :wink: :D

Nu ten na polach i przed domekiem jeszcze jest...ale słonko oby tak było i ... wiosna budziet! :wink: :D

Chociaż kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy -trochę lata.... :wink: Ale chłopaki jak wparują Ci tam na budowę to pojedziesz za te 11 tyg. a tu chałupka jak się patrzy. :D

oj żeby tak utrzymywała sie pogoda cały czas ihihihi to byłoby super ,bo jednak tego sniegu napadało i jest go dużo więc troszke zejdzie zanim wszystko stopnieje :wink: :lol: ale i tak już czuć wiosne że sie zbliza wielkimi krokami do nas :p :p buziaczki zostawiam

hej jessi widzę że nie tylko ja odliczam tygodnie do wyjazdu do Polski:) mi już zostało praktycznie tylko 5 tygodni :)

pozdrawiam[/quote

no wam to juz niewiele zostało a nam dokładnie jeszcze raz tyle co wam hihiihi czyli mamy 10 tygodni i zobaczymy nasz domek ,zaczynam wielkie odliczanie :D :D :D buziaczki

hej jessi widzę że nie tylko ja odliczam tygodnie do wyjazdu do Polski:) mi już zostało praktycznie tylko 5 tygodni :)

pozdrawiam

no wam to juz niewiele zostało a nam dokładnie jeszcze raz tyle co wam hihiihi czyli mamy 10 tygodni i zobaczymy nasz domek ,zaczynam wielkie odliczanie :D :D :D buziaczki

Ja tylko czekam na lepsza aure bo musze jeszcze troche droge do dzialki utwardzic ...... a teraz to tylko telefony , telefony ...... i zalatwianie reszty materialow :D

Buziaki :wink:

hej my tez bedziemy jeszcze utwardzać naszą droge ,już w grudniu nasze kamyczki troszke sie zapadły w ziemie i trzeba teraz po tej zimie dowieżć takich większych kamieni żeby cięzarówki z materiałem mogły swobodnie wjechać :wink: 8) ,

ihiihhihi tytak jak i my ,my też ino ostatnio na telefonach siedzimy a to zamawiamy a to coś trza dogadać itak w kółko :roll: ,już czasami powiem Ci mam dośc takiego gadania przez ten telefon :( :-? ,ale jak sie mieszka daleko to niestety tak to wygląda :wink: :)

pozdrawiam cieplutko

Dziewczyny życzę Wam, żeby te tygodnie szybciutko zleciały :D :) :p

dzięki mam nadzieję że tak będzie, bo już nie mogę się doczekać :)

dzieki Pasie :D :D :D ,ja też mam nadzieję ze szybko mi miną te tygodnie i będziemy mogli podziwiać pracę naszych panów budowlanców i nasze domki :wink: :D :D :D :D

pozdrawiam cieplutko

ihiihhihi tytak jak i my ,my też ino ostatnio na telefonach siedzimy a to zamawiamy a to coś trza dogadać itak w kółko :roll: ,już czasami powiem Ci mam dośc takiego gadania przez ten telefon :( :-? ,ale jak sie mieszka daleko to niestety tak to wygląda :wink: :)

pozdrawiam cieplutko

Hejka :wink:

Przynajmniej pieniadze wydane na rachunek za internet sie zwracaja ..... do poznej nocy mailuje i dogrywam sprawy z wykonawcami , projektantami i skladami budowlanymi :lol: