jessi 21.02.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Hej jessi Szalejesz z tymi zakupami Aż strach myśleć co się będzie działo jak rozpoczniesz te jeszcze milsze zakupy do domku, mebelki, tapetki, dodatki Buziaki :*** P.S U nas dzisiaj była juz wiosna! +5C i super słoneczko!!! Aż chce się żyć hihihhi trzeba trzeba zacząć szalec bo wiosna duzymi krokami sie zbliza i trzeba wszystko dopiąc na ostatni guziczek hihih ,oj co do zakupów wykonczeniowych to sie juz doczekac nie umie kiedy to będzie ja juz bym chciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cześc kochana możesz napisac ile zapłaciłas za okna dachowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cześc kochana możesz napisac ile zapłaciłas za okna dachowe?? hej Kalus ! nie powiem ci dokładnie w tej chwili bo płacilismy za całą fakturke a na niej znajdowało sie kilka pozycji róznych materiałów ,jutro podlicze z faktury i napisze od razu ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja musze kupic 3 szt !!! i to juz niedługo niech ta zima sie skończy wreszcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja musze kupic 3 szt !!! i to juz niedługo niech ta zima sie skończy wreszcie !!!! no to ty kupisz dokładnie połowę naszych hiihhi bo my az 6 sztuk ,jutro Ci napisze bo musze dokopac sie do tej fakturki , no ja tez bym chciała żeby sie skonczyła ,bo ja chce budować !!!! na początek maja mamy obiecane że bedzie dach gotowy do krycia dachówki więc sie doczekać nie umie juz a do wyjazdu do Polski zostało nam ju niecałe 11 TYGODNI i w koncu na własnie oczęta zobacze nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 zleci ci to szybko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 zleci ci to szybko!!!! oby oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam!!! Jessiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ty nic się nie martw tam... Dzisiaj u nas było cieplutko -wiosna normalnie - słonko... Tylko snieg jeszcze nie zniknał, ale z dachów zniknął - u sąsiadów zerkałam Nu ten na polach i przed domekiem jeszcze jest...ale słonko oby tak było i ... wiosna budziet! Chociaż kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy -trochę lata.... Ale chłopaki jak wparują Ci tam na budowę to pojedziesz za te 11 tyg. a tu chałupka jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 hej jessi widzę że nie tylko ja odliczam tygodnie do wyjazdu do Polski:) mi już zostało praktycznie tylko 5 tygodni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.02.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam!!! Jessiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ty nic się nie martw tam... Dzisiaj u nas było cieplutko -wiosna normalnie - słonko... Tylko snieg jeszcze nie zniknał, ale z dachów zniknął - u sąsiadów zerkałam Nu ten na polach i przed domekiem jeszcze jest...ale słonko oby tak było i ... wiosna budziet! Chociaż kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy -trochę lata.... Ale chłopaki jak wparują Ci tam na budowę to pojedziesz za te 11 tyg. a tu chałupka jak się patrzy. oj żeby tak utrzymywała sie pogoda cały czas ihihihi to byłoby super ,bo jednak tego sniegu napadało i jest go dużo więc troszke zejdzie zanim wszystko stopnieje ale i tak już czuć wiosne że sie zbliza wielkimi krokami do nas buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.02.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej jessi widzę że nie tylko ja odliczam tygodnie do wyjazdu do Polski:) mi już zostało praktycznie tylko 5 tygodni pozdrawiam[/quote no wam to juz niewiele zostało a nam dokładnie jeszcze raz tyle co wam hihiihi czyli mamy 10 tygodni i zobaczymy nasz domek ,zaczynam wielkie odliczanie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.02.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej jessi widzę że nie tylko ja odliczam tygodnie do wyjazdu do Polski:) mi już zostało praktycznie tylko 5 tygodni pozdrawiam no wam to juz niewiele zostało a nam dokładnie jeszcze raz tyle co wam hihiihi czyli mamy 10 tygodni i zobaczymy nasz domek ,zaczynam wielkie odliczanie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja tylko czekam na lepsza aure bo musze jeszcze troche droge do dzialki utwardzic ...... a teraz to tylko telefony , telefony ...... i zalatwianie reszty materialow Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 hej Jessi my już mamy tylko 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dziewczyny życzę Wam, żeby te tygodnie szybciutko zleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dziewczyny życzę Wam, żeby te tygodnie szybciutko zleciały dzięki mam nadzieję że tak będzie, bo już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.02.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja tylko czekam na lepsza aure bo musze jeszcze troche droge do dzialki utwardzic ...... a teraz to tylko telefony , telefony ...... i zalatwianie reszty materialow Buziaki hej my tez bedziemy jeszcze utwardzać naszą droge ,już w grudniu nasze kamyczki troszke sie zapadły w ziemie i trzeba teraz po tej zimie dowieżć takich większych kamieni żeby cięzarówki z materiałem mogły swobodnie wjechać , ihiihhihi tytak jak i my ,my też ino ostatnio na telefonach siedzimy a to zamawiamy a to coś trza dogadać itak w kółko ,już czasami powiem Ci mam dośc takiego gadania przez ten telefon ,ale jak sie mieszka daleko to niestety tak to wygląda pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.02.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 hej Jessi my już mamy tylko 5 tygodni tobie to zleci szybciutenko nam jeszcze raz tyle ihhihihhi ,ale ciesze sie i mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda bo obiecalismy tez naszym dziewczynkom że zabieżemy je do ZOO buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.02.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dziewczyny życzę Wam, żeby te tygodnie szybciutko zleciały dzięki mam nadzieję że tak będzie, bo już nie mogę się doczekać dzieki Pasie ,ja też mam nadzieję ze szybko mi miną te tygodnie i będziemy mogli podziwiać pracę naszych panów budowlanców i nasze domki pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ihiihhihi tytak jak i my ,my też ino ostatnio na telefonach siedzimy a to zamawiamy a to coś trza dogadać itak w kółko ,już czasami powiem Ci mam dośc takiego gadania przez ten telefon ,ale jak sie mieszka daleko to niestety tak to wygląda pozdrawiam cieplutko Hejka Przynajmniej pieniadze wydane na rachunek za internet sie zwracaja ..... do poznej nocy mailuje i dogrywam sprawy z wykonawcami , projektantami i skladami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts