Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

ihiihhihi tytak jak i my ,my też ino ostatnio na telefonach siedzimy a to zamawiamy a to coś trza dogadać itak w kółko :roll: ,już czasami powiem Ci mam dośc takiego gadania przez ten telefon :( :-? ,ale jak sie mieszka daleko to niestety tak to wygląda :wink: :)

pozdrawiam cieplutko

Hejka :wink:

Przynajmniej pieniadze wydane na rachunek za internet sie zwracaja ..... do poznej nocy mailuje i dogrywam sprawy z wykonawcami , projektantami i skladami budowlanymi :lol:

no i dobrze wiesz lepiej miec wszystko dopięte na ostatni guzik niz pózniej na szybkiego szukać wydzwaniac i się tylko denerwować ,

A kiedy zaczynacie budowę ?? macie juz sprecyzowany termin ? :wink:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Jessi my już mamy tylko 5 tygodni :)

tobie to zleci szybciutenko :wink: :D :D :D :D nam jeszcze raz tyle ihhihihhi ,ale ciesze sie i mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda bo obiecalismy tez naszym dziewczynkom że zabieżemy je do ZOO :wink: :D :D :D :D

buziaczki zostawiam

Jesii ja pojadę i wrócę to Ty będziesz jechała :)

a na jak długo jedziecie?

no i dobrze wiesz lepiej miec wszystko dopięte na ostatni guzik niz pózniej na szybkiego szukać wydzwaniac i się tylko denerwować ,

Tak jest zaraz po WIELKANOCY :D :D :D

Witaj Jessi :D

Gratuluję udanych zakupów :D Dachóweczka super, okna dachowe też mam z "Fakro" tylko 9 szt :-? a powinno być 11 :o tylko z 2 zrezygnowaliśmy......Drzwi wejściowe CUDNEEEEEEEEE!!!!!!!Boskie wręcz......tylko cena mnie "ciut" powaliła na kolana.....ale ja też wychodzę z założenia że buduje się na całe życie......Ja wolę wejść do domku później ale mieć w środku i na zewn. tak jak wymarzyłam....zobaczymy czy się uda (tzn. jak będzie z kasą :roll: ) :wink:

Nooo...dziewczynki będą miały Cudną łazienkę :o wanna śliczna - kurczę widzę po twoich inspiracjach, że gust mamy podobny :D W takim razie mam nadzieję że będziesz na etapie wykończeniówki szybciej niż ja - to będę miała skąd pomysły zrzynać :oops: :lol: :lol: :p :p :p :p

No to pa i byle do wiosny :wink:

hej jessi :)

Kupuj, kochana kupuj, bo kontynuacja budowy coraz bliżej! :D :p

Cieszę się razem z Tobą! A Ty widzę,że doczekać się przyjazdu do PL nie możesz :wink: Wcale się nie dziwię... ale nie martw się szybko zleci :wink:

Pozdrowionka :***

kupuje kupuje ihhih cały czas cos kupujemy a jak nie to zamawiamy i tak w kółko ,ale mi sie to podoba bo wiem ze to kupujemy na nasz domek :lol: :lol: :lol: :lol:

pewnie że sie doczekac nie umie kiedy pojedziemy do Polski 8) ,sama wiesz jakie to uczucie jak sie swojego domku nie widzi ,ty masz tyle dobrze że zawsze możesz podskoczyc zobaczyc domek pochodzic po nim ,my niestety nie mamy tej możliwości i trza czekac do wyjazdu hiiih :wink: :D

pozdrawiam :)

hej Jessi my już mamy tylko 5 tygodni :)

tobie to zleci szybciutenko :wink: :D :D :D :D nam jeszcze raz tyle ihhihihhi ,ale ciesze sie i mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda bo obiecalismy tez naszym dziewczynkom że zabieżemy je do ZOO :wink: :D :D :D :D

buziaczki zostawiam

Jesii ja pojadę i wrócę to Ty będziesz jechała :)

a na jak długo jedziecie?

ihiihhi ,my jedziemy do Polski na ok 2 tygodnie ,nie możemy pozwolic sobie na dłużej :( narazie ,ale i tak sie cieszę z tych dwuch tygodni :lol: :lol: :lol: ,w koncu zobacze mój domek ,bedzie grilek i cudowny odpoczynek na naszej działeczce :D :D :D :D oj oj juz mi się marzy

a Wy na ile sie wybieracie do Polski?? 8)

Tak jest zaraz po WIELKANOCY :D :D :D

ihiih to juz coraz blizej do tej wiekopomnej chwili ,pewnie juz odliczasz hhhihi ja tez już zaczynam odliczanie mam nadzieje ze za 3 tygodnie wejdą do nas na działke i zaczniemy dalej działać :wink: 8)

Witaj Jessi :D

Gratuluję udanych zakupów :D Dachóweczka super, okna dachowe też mam z "Fakro" tylko 9 szt :-? a powinno być 11 :o tylko z 2 zrezygnowaliśmy......Drzwi wejściowe CUDNEEEEEEEEE!!!!!!!Boskie wręcz......tylko cena mnie "ciut" powaliła na kolana.....ale ja też wychodzę z założenia że buduje się na całe życie......Ja wolę wejść do domku później ale mieć w środku i na zewn. tak jak wymarzyłam....zobaczymy czy się uda (tzn. jak będzie z kasą :roll: ) :wink:

Nooo...dziewczynki będą miały Cudną łazienkę :o wanna śliczna - kurczę widzę po twoich inspiracjach, że gust mamy podobny :D W takim razie mam nadzieję że będziesz na etapie wykończeniówki szybciej niż ja - to będę miała skąd pomysły zrzynać :oops: :lol: :lol: :p :p :p :p

No to pa i byle do wiosny :wink:

no to sporo mieliscie tych okienek dachowych ,nie powiem bo ceny okien dachowych do tanich nie należą więc sie nie dziwie ze zrezygnowaliście z dwóch :roll:

co do drzwi mnie tez one strasznie zauroczyły i bardzo bym je chciała je miec u siebie ,tylko muszę dogadać sie odnośnie tej ceny :roll: bo tez mi sie wydaje że troszkę wysoka, :( ale zobaczymy ,w maju podjedziemy do tej firmy i sie popytamy i moze sie uda utargować cos nie coś z tej ceny ihhi

oj ja mysle ze ta wiosna juz lada dzien bedzie i zostanie z nami na długo .cos słyszałam ze ma się w przyszłym tygodniu troszke popsuc pogoda i ma znowu padac snieg :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: ,oby sie to nie sprawdziło !!!!bo ja nie chce , :roll:

pozdrawiam cieplutko

ihiihhi ,my jedziemy do Polski na ok 2 tygodnie ,nie możemy pozwolic sobie na dłużej :( narazie ,ale i tak sie cieszę z tych dwuch tygodni :lol: :lol: :lol: ,w koncu zobacze mój domek ,bedzie grilek i cudowny odpoczynek na naszej działeczce :D :D :D :D oj oj juz mi się marzy

hej :)

oj Jessi Jessi :) odpoczynek? ;) my zawsze mamy tyle spraw na głowie że odpoczynkiem tego nie nazywamy, ale uwielbiam wyjazdy do polski :)....a teraz jak budujemy domek hm.......nie zamieniłabym tego na inne wakacje :)

do polski jedziemy na 2.5 tygodnia, i potem w lipcu na 2 tygodnie i to tyle na ten rok :( urlop cały wybrany....... mi też już się to marzy :):):):):):):):):):)

hej :)

oj Jessi Jessi :) odpoczynek? ;) my zawsze mamy tyle spraw na głowie że odpoczynkiem tego nie nazywamy, ale uwielbiam wyjazdy do polski :)....a teraz jak budujemy domek hm.......nie zamieniłabym tego na inne wakacje :)

do polski jedziemy na 2.5 tygodnia, i potem w lipcu na 2 tygodnie i to tyle na ten rok :( urlop cały wybrany....... mi też już się to marzy :):):):):):):):):):)

No to podobnie bedziecie w Polsce do nas ihihi ,bo my tez tak ok 2 tygodni ,a co do biegania ,załatwiania to tez tak mamy ,bo niestety jak sie przyleci to jest tych spraw do załatwiania całe mnóstwo :roll: :o :-? ,ale zawsze przeciez znajdziecie czas na grilek na własnym podwórku ihhihii bo na pewno znajdziemy troszke tego cennego czasu :lol: :lol: :lol: oj i juz mi sie marzy za siedzeniem przy ognisku ,spiewem ptaszków i ciszą ,ciepełkiem 8) 8)

pozdrawiam cieplutko