Arctica 10.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.03.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witammmmmm A nu zimno, zimno... A to dlatego, że Marzanny wcześniej nie utopiłyście! Ja pamiętam jak były święta Wielkanocne i na krótki rękaw chodziłam, a w "śmingus dyngus" tylko zmieniało sie koszulki... tak cieplutko było... Jessi nic się nie martw, My wystartowaliśmy po świętach, we dwoje, to u Ciebie taka ekipa jak wparuje, to SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a właśnie jak tam piesek? Ja poprosze o zdjątka tego małego psinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jessi piękny domek i piękna okolica w której urośnie. Pozazdrościc można tych widoków i już czuję zapach unoszącej się kawy która będziecie popijać na tarasie delektując się śpiewem ptaków i szumem traw Ale mnie natchnęło Ale to przez te widoki Benedykt bardzo mi się podoba, znam ten projekt bo tez mi wpadł w oko jak szukaliśmy naszego wymarzonego gniazdka Pozdrawiam cieplutko i powodzenia w budowaniu. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać , ale zaklinajmy rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać :x , ale zaklinajmy rzeczywistość i po co ja tu zajrzałam idę się wyryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać , ale zaklinajmy rzeczywistość tak tak...... musi to na rusi a w polsce jak kto chce.... ale że polska koło rusi to i tam musi sąsiadeczko nie załamuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.03.2010 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jessi napisal: zastanawialiśmy się jaki duży mostek zrobić co by duże auta mogły swobodnie wjeżdżać na działke ,a że droga gminna jest dość wąska to trzeba było zrobić wjazd szeroki,kupiliśmy 6 kręgów każdy z tego co pamiętam miał 1,10 metra koszt takiego jednego kręgu to 75 zł jak pózniej policzyc to razy 6 to wychodzi niezła sumka, 450 zł za same kręgi ! ,no ale cóż trzeba było kupić , za to jaki piękny mostek nam wyszedł !!! przyjechały kręgi Hejka Jessi Czy mozesz napisac gdzie kupilas te kregi ? Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 12.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 same dobre nowiny u Ciebie! super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać :x , ale zaklinajmy rzeczywistość i po co ja tu zajrzałam idę się wyryczeć Już nie rycz... to ostatni tydzień zimy ... główny meteo tak obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać :x , ale zaklinajmy rzeczywistość i po co ja tu zajrzałam idę się wyryczeć Już nie rycz... to ostatni tydzień zimy ... główny meteo tak obiecał a mozna mu ufać bo ja dziwnie niespokojna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witammmmmm A nu zimno, zimno... A to dlatego, że Marzanny wcześniej nie utopiłyście! Ja pamiętam jak były święta Wielkanocne i na krótki rękaw chodziłam, a w "śmingus dyngus" tylko zmieniało sie koszulki... tak cieplutko było... Jessi nic się nie martw, My wystartowaliśmy po świętach, we dwoje, to u Ciebie taka ekipa jak wparuje, to SZOK oj to musimy sie poprawic i utopic z kilka tych marzann żeby ta zima poszła sobie i nie wróciła ihhihi ja tez pamietam jak kiedyś na początku kwietnia latałam w krótkim rękawku ,to były czasy hihi ,a teraz kwiecien taki zimny że szok no ja myśle ze jak wparuja do nas to szybko nam pobuduja bo ja chce widziec efekty ich pracy juz na pocżątku maja jak bede w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a właśnie jak tam piesek? Ja poprosze o zdjątka tego małego psinki piesek ma sie dobrzea rozrabia że szok ,mały łobuz z niego jest do gryzienia pierwszy !! hihihihihi ,a jak zdjęcia porobie nowsze to wstawię i pokaże jak urósł ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jessi piękny domek i piękna okolica w której urośnie. Pozazdrościc można tych widoków i już czuję zapach unoszącej się kawy która będziecie popijać na tarasie delektując się śpiewem ptaków i szumem traw Ale mnie natchnęło Ale to przez te widoki Benedykt bardzo mi się podoba, znam ten projekt bo tez mi wpadł w oko jak szukaliśmy naszego wymarzonego gniazdka Pozdrawiam cieplutko i powodzenia w budowaniu. Monika Witaj Moniko w moim dzienniczku i dziękuje za tak miłe słowa !! zapraszam ponownie i wpadaj kiedy tylko zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać , ale zaklinajmy rzeczywistość no oby sie nie sprawdziło bo moi budowlancy chcą wejsc do nas po 25 marca i chcemy budowac dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jessi napisal: zastanawialiśmy się jaki duży mostek zrobić co by duże auta mogły swobodnie wjeżdżać na działke ,a że droga gminna jest dość wąska to trzeba było zrobić wjazd szeroki,kupiliśmy 6 kręgów każdy z tego co pamiętam miał 1,10 metra koszt takiego jednego kręgu to 75 zł jak pózniej policzyc to razy 6 to wychodzi niezła sumka, 450 zł za same kręgi ! ,no ale cóż trzeba było kupić , za to jaki piękny mostek nam wyszedł !!! przyjechały kręgi Hejka Jessi Czy mozesz napisac gdzie kupilas te kregi ? Dzieki wielkie Edytko teraz nie pamietam dokładnie gdzie kupowalismy ale spytam sie męza gdzie i jak bede wiedziec to Ci napisze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 same dobre nowiny u Ciebie! super! oj Jagódko oby takie zostały to bedzie suuuuuuuuuuper !!! no i martwie sie pogoda bo ona może pokrzyżować nam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ceść... cemu tak zzzziiiiiimnoooo?????? czesc Arcti mam nadzieje ze to juz chwilowe oziębienie i od przyszłego tygodnia sie ociepli musi i juz kiedyś to się mówiło musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce ... do końca marca mróz ma trzymać :x , ale zaklinajmy rzeczywistość i po co ja tu zajrzałam idę się wyryczeć Już nie rycz... to ostatni tydzień zimy ... główny meteo tak obiecał - oby !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A u nas sie zachmurzyło ,i zanosi sie na deszcz a jak u Was pogoda dziewczyny mam nadzieje że słoneczko świeci i coraz cieplej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts