Claudii 23.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Potrzebuję pomocników przy budowie-Świerklaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 23.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, jacy to mają być pomocnicy? do czego? ilu? i na kiedy? Mam kilku gości, którzy pracują u mnie, a nie zawsze mam dla wszystkich pracę, a oni chętni do pracy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 23.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Potrzebuję pomocników przy budowie-Świerklaniec a co to/kto Handlanger? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 24.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Handlander to z niemieckiego pachołek,robotnik-tak sie u nas gada na śląsku Zaczynam budowę pod koniec lutego/marzec,mam głównego murarza co mi wybuduje od fundamentów po poddasze i potrzebuję a właściwie to jemu potrzebni są pomocnicy do prac budowlanych (przynieś,podaj,pozamiataj).Stawka za godzinę do uzgodnienia lub w systemie etapowym,praca od rana np od 8,podaję mój nr 697-149-995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Handlander to z niemieckiego pachołek,robotnik-tak sie u nas gada na śląsku Zaczynam budowę pod koniec lutego/marzec,mam głównego murarza co mi wybuduje od fundamentów po poddasze i potrzebuję a właściwie to jemu potrzebni są pomocnicy do prac budowlanych (przynieś,podaj,pozamiataj).Stawka za godzinę do uzgodnienia lub w systemie etapowym,praca od rana np od 8,podaję mój nr 697-149-995 A to ciekawe,to u was jeszcze pewien rodzaj niewolnictwa istnieje:P Pachołkowie,hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts