Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jaka konkretnie? U mnie 4400, rolowana, ale mniejsza (najmniejsza z możliwych, z tego, co wiem).

Segmentowa w kolorze złoty dab. Do tego napęd sterowany radiowo. Podana przezemnie cena brutto jest razem z montażem.

Cena podobna do innych firm...

Ale dzięki za namiary! :)

Mam wyceny na:

Wiśniowski: 2500x2250, segmentowa złoty dąb z montażem bez napędu - 2.507,00 brutto

Hormann: 2500x2250, segmentowa złoty dąb bez montażu bez napędu - 3.273,00 brutto

horman lpu40 lub podobnie z napedem, mozntazem, zloty dab, segmentowa, przetloczenia chyba M. szeroka okolo 240, wysoka okolo 200 z opcja na niskie nadproze - chyba 3830 z vat 7%. cena z poczatku 2008 roku
Ja kupuje obecnie Hormana 5000x2250 biała przetłoczenie Silkgrain (trochę droższe- ok. 450zł więcej od woodgrain) z 2 fotokomórkami i 2 pilotami za 6400zł- jest w Hormanie promocja do końca lutego potem podobno 5% w górę - może tylko propaganda
Ja kupuje obecnie Hormana 5000x2250 biała przetłoczenie Silkgrain (trochę droższe- ok. 450zł więcej od woodgrain) z 2 fotokomórkami i 2 pilotami za 6400zł- jest w Hormanie promocja do końca lutego potem podobno 5% w górę - może tylko propaganda

Podaj jeszcze skąd jesteś. U mnie cena podobnej bramy tej samej firmy o 900zł więcej.

• 2 weeks później...
My kupiliśmy bramę niemieckiej firmy novoferm, bez napędu, cena 2.800, z napędem wychodziło coś ok 4.000. Jak dotąd bez zarzutu.

Dzis zaskoczył mnie jeden człowiek.

Bram wiśniowski 5000x2250 z napędem i montażem - 5575zł.

Długo nie zastanawiając się kupiłem :)

Witam kupiłem 2 szt. 2500x2250 firmy Hormann za 7000 brutto z montażem 7700,- pozdrawiam i życzę udanych zakupów.U konkurencji za płotem życzyli sobie za tę samą usługę 9200 z montażem. Niestety oferta nie do zaakceptowania .

Hormann LPU 40, decograin, pasy typu M, 2500x2375, kolor złoty dąb, supermatic C, 2 piloty, montaż - 5050zł (vat 7%, cena z rabatem )

Dzisiaj jest chyba ostatni dzień składanai zamówień po starych cenach. Nowe wyższe chyba o 200zł.