MarekOndak 19.08.2020 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 A co powiesz na to rozwiązanie ? https://www.nice.pl/kategoria/bramy-garazowe, po tym co napisałeś, myślę, że spełni twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ore-shop 27.11.2020 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 My w naszym domu kupiliśmy bramę od Beditom. Ceny nie pamiętam ale wiem że była rozsądna. Co do jakości to same plusy. Wzięliśmy też automatykę, jest bardzo dobra, cicha i energooszczędna. Od 3 lat żadnych problemów z bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ore-shop 27.11.2020 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Dodam jeszcze że w swojej firmie mam też bramę od Beditom. Z tego co pamiętam to St40. też super jakość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts