Gość 24.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 czy ktoś z Was brał w niej udział ?czy coś wygrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.01.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 brzoza jak se n ie zarobisz to nikt Ci nie da Te wszystkie reklamówki co przychodzą z tekstami "wygrała Pani milion ale musi Pani kupić..........." to wielka ściema Nie wierze że w to wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 A czy Brzoza gdzies napisal , ze w to wierzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 brzoza.... wiem jedno : jak raz wyślesz to nie dość, że nie wygrasz nic (bo to wielka ściema) to na dodatek już się od Ciebie nie odczepią i będą non stop przysyłac Ci jakieś badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dziekuje za te wypowiedzi temat zrodził sie dlatego, ze kluczyki do samochodu dostaje juz piaty rok ... i jakoś sie nie załapałem aby je odesłac i odebrac samochód ... w tym roku załapałem sie aktualnie na grype ... a tu przesyłka ... kluczyki i propozycja kupna książki "1001 rad dla zdrowia" /ok 60 zł/ w tym przepis na leczenie grypy /taki w skrócie ... z czarnym bzem w roli głównej/ dlatego sie zastanawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 chopie ...neta masz? masz ... se wpisz w goglach "leczenie grypy" i masz 6 dych w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tak ogólnie to ja chciałem jakoś zagaic ... bo mnie gorączka trawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no to o czym chcesz pogadać? bo ja siedze w robocie i co jak co ale robić mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 brzoza.... wiem jedno : jak raz wyślesz to nie dość, że nie wygrasz nic (bo to wielka ściema) to na dodatek już się od Ciebie nie odczepią i będą non stop przysyłac Ci jakieś badziewia Święta prawda co mówi dagulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tylko słysze o tej firmiew to mi się krew burzy w żyłach i limfa w naczynaich limfatycznych!!!! A teraz jak było: żona zamówiła książke i jakąś tam prenumerate Do pierwszej przesyłki było ok! Potem zamówiła książke na prezent i "pani" kleła się śmierć matki, że dojdzie przed świętami, w między czasie żona zmieniła adres i nie dość , że nie doszła na czas to wysłali na dwa adresy!!!!!!!!1 Jedną kupiliśmy a drugą mozna była bez problemu odesłać!!! Chu....a prawda Odesłaliśmy i teraz przysyłają upomnienia do zapłaty!!!!! Kurw.....mać Każą mi zapłacić za książke którą im odesłałem!!!! Najleszpsze, że w między czasi przysłali jeszcze 2 paczki!!!!!!! (nie zamawiane) i jeżeli nie chcemy to możemy odesłać!!!!!!! Kurw..mać, jeszcze mnie na koszty naciągają, bo przysyłają wielkie g !!!!!!!!!!!!! I musze to odsyłać! W między czasie żona dzwoniła wielokrotnie , że by wypisać się ze wszystkiego i żeby nasz adres znikł z ich bazy, przytakują, wykreślają a za 2 tyg. dostaje kolejna paczke z g....nem!!!!!!!!! Niech nasz przykład bedzie przestrogą!!!!!!! I oczywiście, z 2 razy dosatliśmy list, że wygraliśmy wielkie nagrody, jakieś durne losowania, itp........ja juz im w życiu nie zufam!!!!!!! Banda oszustó i naciągaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dziekuje za te wypowiedzi temat zrodził sie dlatego, ze kluczyki do samochodu dostaje juz piaty rok ... i jakoś sie nie załapałem aby je odesłac i odebrac samochód ... w tym roku załapałem sie aktualnie na grype ... a tu przesyłka ... kluczyki i propozycja kupna książki "1001 rad dla zdrowia" /ok 60 zł/ w tym przepis na leczenie grypy /taki w skrócie ... z czarnym bzem w roli głównej/ dlatego sie zastanawiam ... Kobieto daj sobie spokój!!!!! Żona właśnie kupiła tą książke i od niej wszystko się zaczeło! Moge Ci ja oddać za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no to o czym chcesz pogadać? bo ja siedze w robocie i co jak co ale robić mi się nie chce Znowu leniuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 noż kuźwa...jakoś mam dzis lenia ... znaczy brak motywacji do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 noż kuźwa...jakoś mam dzis lenia ... znaczy brak motywacji do pracy Czyli wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tak, znaczy w normie ...no i mi chęci narobiłeś ...na futrzaka znaczy siedze i bije sie z myślami czy jak se kupie szczurka to wyląduje w jadłospisie zołzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tak, znaczy w normie ...no i mi chęci narobiłeś ...na futrzaka znaczy siedze i bije sie z myślami czy jak se kupie szczurka to wyląduje w jadłospisie zołzy Śmiało kupuj!!!!!!!! Jak załatwisz taką dobrą klatke to nic mu nie będzie. Nasz kot czasem wskoczy na klatke, ale chomiczek bezpiecznie sobie śpi(no chyba, że na zawał umrze) ,ale teraz stoi na półce i nie ma możliwości wdrapania się na nią. Potem mu pewnie ciekawość minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no to jade...na miejscu zdecyduje czy kupić chomiczka dla córy czy szczurka dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no to jade...na miejscu zdecyduje czy kupić chomiczka dla córy czy szczurka dla siebie Czekamy na fotki!!!!!!!! Kup to i to!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dziekuje za te wypowiedzi temat zrodził sie dlatego, ze kluczyki do samochodu dostaje juz piaty rok ... i jakoś sie nie załapałem aby je odesłac i odebrac samochód ... w tym roku załapałem sie aktualnie na grype ... a tu przesyłka ... kluczyki i propozycja kupna książki "1001 rad dla zdrowia" /ok 60 zł/ w tym przepis na leczenie grypy /taki w skrócie ... z czarnym bzem w roli głównej/ dlatego sie zastanawiam ... Kobieto daj sobie spokój!!!!! Żona właśnie kupiła tą książke i od niej wszystko się zaczeło! Moge Ci ja oddać za darmo Stuczku, Brzoza to facet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Kobieto daj sobie spokój!!!!! Żona właśnie kupiła tą książke i od niej wszystko się zaczeło! Moge Ci ja oddać za darmo dzięki Stuku za za dobre serce i ostrzezenie Stuczku, Brzoza to facet!!! DPS na dodatek z brodą ... no to o czym chcesz pogadać? bo ja siedze w robocie i co jak co ale robić mi się nie chce Daga, oj pogadalibysmy .... kłopot w tym, ze net miewam rwany, szególnie jak pada a dziś padało ... prosze o ewentualnie jeszcze - mimo ze obraz firmy kolporujacej juz mi sie jawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Stuk ...se chomika kupiłam ... jutro wstawię fotki na moim dzienniku . Brzoza ... współczuję neta ....znam ten ból ...w weekend kiedy wszyscy sąsiedzi zasiądą do komów a nie daj boże jeszcze coś ściągają to norrrrmlanie masakra (radiówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts