Gość piotr_bob 28.10.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 witajcie czy ktos moze ma jakies doswiadczenia z segmentowymi bramami firmy Tekla? http://www.tekla.de/index_pl.html warto zakupic? podobno sa dobrej jakosci i popularne w niemczech, ale u nas nie bardzo...cenowo wychodzi podobnie do bram horemann z gory dziekipiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.10.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mam taką od sierpnia i nie mam zastrzeżeń. Wg. mnie była tańsza od Hormana - ja płaciłam za nią 5200 brutto z montażem i napędem (bodajże komfort 240). Brama segmentowa biała 5 metrów na 2 (jeden z typowych wymiarów ale dokładnie nie pamiętam). Na te bramy są często promocje - warto się na nie załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts