jasabar 24.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Mogę polecić cieślę.Kompleksowa ciesielka od podstaw do blacharki- więźba- izolacja- dachówka- opieżenia- rynny- altanki ogrodowe tel. 696 98 89 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el_hogar 24.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Czy to on Ci robił dach? piszesz w swoim dzienniku: "Tydzień minął, a dach nie gotowy . Chciałabym, żeby dekarz zdążył chociaż do końca roku, ale nie zdziwię się, jeśli nie uda mu się z tym jego ślimaczym tempem" to w czym był taki dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Czy to on Ci robił dach? piszesz w swoim dzienniku: "Tydzień minął, a dach nie gotowy . Chciałabym, żeby dekarz zdążył chociaż do końca roku, ale nie zdziwię się, jeśli nie uda mu się z tym jego ślimaczym tempem" to w czym był taki dobry? Co nagle to po diable:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 24.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i dalej czytamy : ". Co prawda nasz dach nie należy do prostych, a po podwyższeniu ścianki kolankowej trochę pozmieniały się wymiary i nie było lekko. Nie wiem już kto jest winny, czy cieśla, czy dekarz . """ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 24.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Niestety kiedy potrzebowaliśmy fachowca on był zajęty, a nam się spieszyło. Zrobił w całości dach obok w domu u mojego szwagra i widzieliśmy jak praca wre mu w rękach. Czterospadowy dach był gotowy w miesiąc, a nie tak jak u nas . Nasz dom dawno jest już gotowy - jedyne co planuję to domek dla dzieci na palach i jemu chcę zlecić tą pracę. To już drobnostka w porównaniu z dachem, ale wiem, że nie będę tracić nerwów na pseudo fachowców, a moje dzieci wchodząc do góry będą bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts