mnowak355 24.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 WitamJeżeli ktoś ma jakieś pytania lub wątpliwości dotyczące wykańczania wnętrz, proszę o posty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam moja pani architekt zaproponowała obłożenie ściany fornirem. Jak coś takiego się wykonuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 24.01.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 robiłem całą taką ścianę za łóżkiem w sypialni z orzecha amerykańskiego w ciepłym brązowym kolorze, fajny efekt. Trzeba okleić płytę fornirem i przymocować do ściany podobnie jak boazerię, można pod nią ocieplić lub wyciszyć. Najlepiej zrobić to w panelach po ok 1m szerokości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dziękuję za szybką odpowiedź a te panele jak się montuje? na wizualizacji są widoczne łączenia między panelami. to się robi za pomocą jakiś stalowych ceowników? widziałam gdzieś właśnie takie łączące korytka i wyglądało to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 24.01.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Można to zamontować,że tak powiem " na gładko" a te metalowe korytka jak je nazwałaś to ozdoba najprawdopodobniej z aluminium można pod nią również schować łączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jeśli mogę spytać : jak by się "sprawowała" szafka pod umywalki zrobiona ze szkła klejonego do mdf-u ? pozdrawiam, majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 29.01.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jeśli mogę spytać : jak by się "sprawowała" szafka pod umywalki zrobiona ze szkła klejonego do mdf-u ? pozdrawiam, majki W łazience dobrze - warunek odpowiednio dobrze polakierowany MDF i nie powinno być problemów. Pozdrawiam Marcin [ od moderatora: temat zamknięty - zdublowany http://forum.muratordom.pl/stolarstwo-meble-wnetrza-moge-doradzic,t147842.htm ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts