phans 25.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Żarówki ?? Wywal to !! Zacznij świecić , a przestań nimi grzać Jak nie ogrzewasz garażu to energo-oszczędne świetlówki-żarówki przy temp poniżej zera pierwszych parę minut ledwie , ledwie ... Muszą mieć min +5st żeby po kilkunastu minutach być energo-oszczędnymi r-32 dobrze zauważył, że niektóre świetlówki energooszczędne mają małą sprawność w niskim temperaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 26.01.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ja mam na razie trzy gołe żarówki - w związku z tym, iż garaż szeroki na 6m, długi na 5m - oświetlenie zleksza do zadka .... no oczywiście widać co trza, ale jakbym miała tam coś dłubać śrubokrętem na ten przykłada to chyba bym prędzej oślepła ... czyli trza zmienić ...piszcie , piszcie co macie - coś se dla siebie zgapię a co do szerokości garażu - 3m to taki standardzik ... ja mam 6m, ale za to na dwa samochody, czyli notabene wychodzi na to samo samochód ma 2m szerokości zostaje metr czyli średnio ,5m po każdej stronie , to ciężko drzwi otworzyć a gdzie rowery? Może je wieszać ? Nie no daj spokój... Jeszcze może jaka trzydrzwiówka ....niektóre - fakt mają wrota , że hej ! A Smoczyca... jak się nie mylę to od niedawna ma Matiza - nie A8 ! Pozdrawiam p.s. świetlówki RULEZ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts