Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oświetlenie w garażu?

Recommended Posts

Żarówki ?? Wywal to !! Zacznij świecić , a przestań nimi grzać :D

Jak nie ogrzewasz garażu to energo-oszczędne świetlówki-żarówki

przy temp poniżej zera pierwszych parę minut ledwie , ledwie ...

Muszą mieć min +5st :cry: żeby po kilkunastu minutach być

energo-oszczędnymi :cry:

r-32 dobrze zauważył, że niektóre świetlówki energooszczędne mają małą sprawność w niskim temperaturach :-)

ja mam na razie trzy gołe żarówki :oops: :lol: - w związku z tym, iż garaż szeroki na 6m, długi na 5m - oświetlenie zleksza do zadka .... no oczywiście widać co trza, ale jakbym miała tam coś dłubać śrubokrętem na ten przykłada to chyba bym prędzej oślepła :roll: ... czyli trza zmienić :roll: ...piszcie , piszcie co macie - coś se dla siebie zgapię :wink: :lol:

a co do szerokości garażu - 3m to taki standardzik :roll: ... ja mam 6m, ale za to na dwa samochody, czyli notabene wychodzi na to samo :wink:

samochód ma 2m szerokości zostaje metr czyli średnio ,5m po każdej stronie , to ciężko drzwi otworzyć a gdzie rowery? Może je wieszać ?

Nie no daj spokój...

Jeszcze może jaka trzydrzwiówka :roll:....niektóre - fakt mają wrota , że hej !

A Smoczyca... jak się nie mylę to od niedawna ma Matiza - nie A8 !

Pozdrawiam

p.s.

świetlówki RULEZ !! :lol: