giselle4 09.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ...bardzo dziękuje św Mikołajowi albo WAlentemu za dary kocow ,kołder i poduszek dla naszego schroniska.Osoba bardzo mila i wspaniała [co widac ]organizatorka...moze powiedziec co zastała nie byla zapowiadanabardzo podobała jej sie rotka -Fuńka nasze cudo spokojne i kochane.Mamy nadzieje ze znajdzie jej dom.Oraz ogolnie schronisko i nasze psiaki......Gabunia na tymczasie a we srode klamrowanie ran [WIDAC KOSC]ORAZ STERYLKA...JESZCZE TROCHE I JUZ RUSZY NASZE AMBULATORIUM SCHRONISKOWETYLKO DZIEKI WAMDZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Giselle bardzo zajeta, ale widzialam, ze Gabi na tymczasie , dobrze widzialam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 10.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...Dzisiaj odebralam 50USD i zamieniłam na PLN za to kupimy sterylizator [troszke dołozymy]nie bedę mówiła od kogo ta przesyłka powiem tylko ze sterylizator nazywa sie LUMP. Bardzo dziekuje. wszystkim darczyńcom wielkie dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 10.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...Bardzo dobrze widziałas jutro mała idzie na klamrowanie i sterylke i dalej na tymczas do czasu az znajdziemy ten odpowiedni domek. dziekueje jeszcze raz za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Powiedz c a la prawde Giselle ..... Ze troche brakuje do pelnej kwoty jaka dziewczyny musza zaplacic za sterylizator.....i ze nie maja juz odwagi tu prosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 10.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...chcesz zebym sie znowu wstydziła? jak sie nie czerwienie to wyje ale jestescie WIELECY....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 10.02.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dobra, to ile brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Giselle, padlo konkretne pytanie ........ - Ile wam brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 13.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ...sorry ale dogo nie działałoprawda jest ze brakuje jeszcze 90zlale ja mam dwa bazarki i cos jeszcze z nich wytarguje.nooooo i podusie 2 są na sprzedaz od Lumpa to tez ma byc dla psiakówwiec ja troche podzielę pieniazki na salke i na jedzenie to moze wyjdzie.....Prosze nie gniewajsie sie ze nie ma fotek...bedątylko troche ogarnę wszystko i aby Gabi już była bezpieczne w domkuto odsapnę....jeszcze mnie trzyma zapalenie oskrzeli ale mam to w nosie.Tylkoz e pozniej bedzei Czeska ...Fuńka ...Aisza hihihino juz Wam głowy nie zawracam Jeszcze jestem winna pieniazek arjuniza Balsam...ale to juz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dogo nie dziala juz od jakis dwoch dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 14.02.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 temat do akcji "9 groszy" na dogomanii:) http://www.dogomania.pl/f...wac-psa-131628/ zapraszamy do reklamy ja nie wiem, ile razy mam pisać, że nie chcę kasy za balsam, ktory przysłałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 15.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ...rozumiem arjuna...rozumiem tylko dotknąc i będę dluzniczką całej Polski i Stanow Zjednocznych Ameryki a komornik tylko na to czeka hihihihi Dziekuje...po niedzieli duzo fotek jakies info i wielkie ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 16.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 baaaardzo mocno dziękuję Adze1234 za przelanie 100zł. na konto Azylu ramach tej akcji. Te pieniądze pokryją kupno sterylizatora(brakowało 90zł, by splacic dług). aha, nasza forumowa Katja(z forum amstaffów) ma w zamiarze obrobic przychodnię i wynieść stamtąd mnostwo gadżetow:) niesktóre po terminie, ale nadajace sie:) dziekuję dziękuję dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 17.02.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 przyszła kolejna paczka od Joli z Fundacji Pro Animals. bardzo dziękujemy kolejny raz zreszta za pomoc!!!! http://images48.fotosik.pl/65/3a944e6c8cdcb8ddmed.jpg potrzebny jest w aZylu stół operacyjny i urzadzenie do podświetlania zdjeć rtg. CZy ktoś ma może namiary na takie używane urządzenia? Chcielibyśmy jak najbardziej ograniczyć koszty-gdyż pieniądze te należy dopiero zebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 17.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ...bardzo dziekuje arjuna za wklejenie fotek i podziękowania.... Naprawde jestem bardzo wdzieczna zeby nie Wy nici by byly z salki tak dobrze wyposazonej....bardzo ciezko jest o kazdy grosz z gminy... a nawet nie chce o tym pisac....szkoda kopi kruszyć.... powiem ze jestescie wielkie...mimo ze moze tych centymetrów mało macie bo ja tez knypek jestem.....ale podziwiam WAS....NIGDY NIE MYSLALAM ZE MOZNA PORWAC TŁUMY DLA ZWIERZĄT.... uciekam bo robi sie niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Stol operacyjny weterynaryjny 976 zl http://www.komis-med.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 18.02.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Stol operacyjny weterynaryjny 976 zl http://www.komis-med.com.pl/ na allegro znaleźlismy taki składany za ok.700+ ok.400 złotych na ten cały lightbox. potrzwba z 1100zł. czy ktoś ma może gotówki w nadmiarze? a może ktos chciałby zrobic aukcję na rzecz psów? może byc to aukcja cegiełkowa, może być to bazarek z fantami. zapraszam do pomocy! do tej pory 100zł wpłaciła Aga1234 z amstaffowego forum 33zł. pewna Pani z Dogomanii poszła "mała wpłatka"-tyle, że nie wiem ile od innej super babeczki z dogomanii wcześniej zostało wplacone 150zł(nie wiem od kogo-ale ciesze sie, że ludzie nie sa obojętni) wpynęło też ponad 200 od pewnego Lumpa(nie znacie) większość kasy poszło na lampę, matę i sterylizator czyli na razie może mamy na prawie połowę lightboxa.. Trzeba poprosić Giselle, żeby sprawdziła wplaty na konto schronu-jeden z moich znajomych tez obiecał "jakąś wplatę". trzeba podliczyć ile mamy i ile nam brakuje;] zapraszamy do pomocy! My naprawdę nie mamy na kogo liczyć-poza forumowiczami. Bez Was bylibyśmy...sami...a psy w beznadziejnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziewczyny, zegnam sie z tym forum ( bez jakiegos specjalnego zalu ), ale nie z wami. Arjuna czy mozesz podac jakies namiary na sibie ? e-mail ? Wyslij na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 18.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziewczyny, zegnam sie z tym forum . Hej, nie zostawiaj nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 18.02.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Lumpie mój-masz pm;) Mokka nasza kochana wysłała 14 kilową paczke pełną gadżetów, z podpaskami(chyba) włącznie cud-zuch dziewczyna! do dzisiejszego dnia na konto Axylu wpłynelo na iurzadzanie salki 451,08zł. większosć poszła już na sprzęty. potrzeba trochę wiecej, tak wiec chyba muszę sprzedać obrączkę hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts