Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ MOŻE W PORTFELU 9 GROSZY? JEŚLI TAK-MOŻESZ URATOWAĆ PSA

arjuna

Recommended Posts

Mokka nawet obiecała sie rozejrzeć za antybiotykami dla piesków i za psychotropami dla arjuny:)

bardzo dobra koleżanka:)

Monia nawet tak nie gadaj o tych psychotropach, bo jeszcze mnie z ulicy zgarną :lol: . Są ludzie którzy uważają , że pomoc zwierzętom świadczy o deficytach w stanie emocjonalnym, a nawet o chorobie psychicznej :lol: . Zaraz dośpiewają mi przyjmowanie tych psychotropów, powiążą z tym moje „odezwy do ludu” i będę świrem jak złoto :lol: . Są tacy ludzie co wiedza lepiej niż inni, nawet lepiej niż ja sama. Fakt, że z medykamentami, gabinetami, aptekami mam do czynienie od dziecka, ale to nie za sprawa mojej chorej głowy tylko rodziny lekarsko-aptekarskiej. To pewnie rozczaruje wiele osób , ale taka przykra o mnie prawda :lol: .

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Proszę o info jakie leki na receptę są potrzebne ( doczytałam o meloxicamie i amoxicillinie)-postaram się coś przesłać. :)

zadzwoniłam po poradę do naszej wetki, z leków pomagajacym psom wymieniła:

Aspikam 7,5mg-to jest jakiś przeciwzapalny i przeciwbólowy

Duomox i Augmentin-antybiotyki

Heparegen-na chorą watrobę.

dowiedziałam się, że bardzo potrzebny jest tez sudocrem-taki krem na odparzenia i paprzace sie rany: jeśli ma ktoś taki w apteczce i już nie używa, to bardzo prosze o przesłanie go do azylu.

ps. żeby nikt mnie xle nie zrozumiał: nikt nie bedzie psów leczył antybiotykami itp. na własną rękę: psy sa badane przez weta, tyle, że nie zawsze jest kasa, by wykupić jakiś antybiotyk. A tak-bedzie;)

bardzo dziekuję smadalena:)

Moja Teresa wymieniła te same leki, czyli chyba prawie z niej wet :lol: . Sudocrem też będzie, czekam jeszcze na opatrunkowe i higieniczne materiały, dlatego jeszcze nie wysłałam.

nie szkodzi, poczekamy jeszcze;)

Grażyna pisała mi, że pieniążki jakieś jeszcze wpłyneły, tyle, że nie wiem ile.

Aha, kupili już matę antybakteryjną-za zebrane dzieki Wam pieniążki.

Nie mogę okazać Wam mojej wdzięczności tutaj, ale jeśli spotkamy sie kiedyś w świecie rzeczytwistym-to macie duuużeee piwko ode mnie za tak blyskawiczna i rzeczową pomoc;)

pozdrawiam

...Witam ,od przyszłego roku bedzie mozna na nasze schronisko oddać 1% podatku

wszystko juz w Sądzie.

Za wszystkie dary bardzo dziekuje,w sobote zrobie fotki to będziecie podziwiac salke i nasze cuda ..ktore masowo przybywaja.

Mhhh ,wszystkich zapraszam na sms-y które wzbogaca nasze schronisko

ale jak wiecie telefonia komórkowa nie robi niczego darmo.Lepiej wyslac 5zl na konto schroniska i wiadomo ze otrzymamy 5zl.

Poduszki tak

jak pisałas...albo to bud albo na sprzedaz a pieniązek dla schronu.

Jestem troche dzisiaj w dołku

po bardzo przykrej rozmowie telefonicznej.....Pan naublizał mi ze wykastrowalam bernardyna

On ma dwie suki do krycia i poleciały epitety

zawsze mnie długo trzyma...dlatego nic ładnego nie przychodzi mi do głowy w sprawie podziękowań...Wszystkim.