mokka 29.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Mokka nawet obiecała sie rozejrzeć za antybiotykami dla piesków i za psychotropami dla arjuny:) bardzo dobra koleżanka:) Monia nawet tak nie gadaj o tych psychotropach, bo jeszcze mnie z ulicy zgarną . Są ludzie którzy uważają , że pomoc zwierzętom świadczy o deficytach w stanie emocjonalnym, a nawet o chorobie psychicznej . Zaraz dośpiewają mi przyjmowanie tych psychotropów, powiążą z tym moje „odezwy do ludu” i będę świrem jak złoto . Są tacy ludzie co wiedza lepiej niż inni, nawet lepiej niż ja sama. Fakt, że z medykamentami, gabinetami, aptekami mam do czynienie od dziecka, ale to nie za sprawa mojej chorej głowy tylko rodziny lekarsko-aptekarskiej. To pewnie rozczaruje wiele osób , ale taka przykra o mnie prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 30.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Już jestem, przeklejone na forum rottkowe, mam nadzieję, że znów ruszymy szturmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 oxa no nareszcie, już byłam w strachu. Lecimy dalej z tym koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 31.01.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 patrzecie, co przyszło do schroniska w Dzierzoniowie:) DZIĘKUJEMY!!!!! http://images32.fotosik.pl/448/820ee196ecb32925med.jpghttp://images39.fotosik.pl/55/9e1aea26e0f9cfa9med.jpg aż miło sie ogląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To się poczta uwinęła! SZok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 02.02.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To się poczta uwinęła! SZok! a więc to Twoja sprawka-ta paczka:> bardzo dziękujemy za wieelkie serduszko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Przecież obiecałam, że uszyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 02.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Przecież obiecałam, że uszyję. jesteś jedną z nielicznych znanych mi osób, które dostrzymują słowa i to w takim tempie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 02.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Proszę o info jakie leki na receptę są potrzebne ( doczytałam o meloxicamie i amoxicillinie)-postaram się coś przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 02.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aha,proszę podać dawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 03.02.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Proszę o info jakie leki na receptę są potrzebne ( doczytałam o meloxicamie i amoxicillinie)-postaram się coś przesłać. zadzwoniłam po poradę do naszej wetki, z leków pomagajacym psom wymieniła: Aspikam 7,5mg-to jest jakiś przeciwzapalny i przeciwbólowy Duomox i Augmentin-antybiotyki Heparegen-na chorą watrobę. dowiedziałam się, że bardzo potrzebny jest tez sudocrem-taki krem na odparzenia i paprzace sie rany: jeśli ma ktoś taki w apteczce i już nie używa, to bardzo prosze o przesłanie go do azylu. ps. żeby nikt mnie xle nie zrozumiał: nikt nie bedzie psów leczył antybiotykami itp. na własną rękę: psy sa badane przez weta, tyle, że nie zawsze jest kasa, by wykupić jakiś antybiotyk. A tak-bedzie;) bardzo dziekuję smadalena:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 03.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moja Teresa wymieniła te same leki, czyli chyba prawie z niej wet . Sudocrem też będzie, czekam jeszcze na opatrunkowe i higieniczne materiały, dlatego jeszcze nie wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 03.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moja Teresa wymieniła te same leki, czyli chyba prawie z niej wet . Sudocrem też będzie, czekam jeszcze na opatrunkowe i higieniczne materiały, dlatego jeszcze nie wysłałam. nie szkodzi, poczekamy jeszcze;) Grażyna pisała mi, że pieniążki jakieś jeszcze wpłyneły, tyle, że nie wiem ile. Aha, kupili już matę antybakteryjną-za zebrane dzieki Wam pieniążki. Nie mogę okazać Wam mojej wdzięczności tutaj, ale jeśli spotkamy sie kiedyś w świecie rzeczytwistym-to macie duuużeee piwko ode mnie za tak blyskawiczna i rzeczową pomoc;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Giselle , masz priw. 3 poduchy dla psow ( 2 wieksze, 1 mniejsza ) pojda paczka tez na twoj adres prywatny. Maja suwaki , takze mozna prac w pralce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie wiem, jak to sie stalo, ze dopiero teraz tu dotarlam. Mam pytanie - czy schronisko ma status OPP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Pusc priw do arjuny - bedziesz miec odp w ciagu 30 min - jest szybsza od swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 OK, sama sobie znalazlam, ze nie ma. To szkoda. A co z tymi SMSami, o ktorych info znalazlam na stronie? Mozna tez wysylac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Pewnie, ze tak - ale wpadnij do Oxy - Fundacja Rottka. Chyba nowa sunia w potrzebie . Mozesz tez wpasc na dogomanie. Tylko trzeba uwazac - bo mozna zlapac dola. Albp noz sie sam w kieszeni otwiera i czlowiek patrzy komu by tu ..... W zasadzie to koncentruje sie na Szczesliwych Adopcjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 05.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ...Witam ,od przyszłego roku bedzie mozna na nasze schronisko oddać 1% podatkuwszystko juz w Sądzie.Za wszystkie dary bardzo dziekuje,w sobote zrobie fotki to będziecie podziwiac salke i nasze cuda ..ktore masowo przybywaja.Mhhh ,wszystkich zapraszam na sms-y które wzbogaca nasze schroniskoale jak wiecie telefonia komórkowa nie robi niczego darmo.Lepiej wyslac 5zl na konto schroniska i wiadomo ze otrzymamy 5zl.Poduszki tak jak pisałas...albo to bud albo na sprzedaz a pieniązek dla schronu.Jestem troche dzisiaj w dołkupo bardzo przykrej rozmowie telefonicznej.....Pan naublizał mi ze wykastrowalam bernardyna On ma dwie suki do krycia i poleciały epitetyzawsze mnie długo trzyma...dlatego nic ładnego nie przychodzi mi do głowy w sprawie podziękowań...Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No, wiesz tylko tego brakowalo zebys sie przejmowala jakims burakiem ! Daj mi jego tel to ja mu naubilzam. Niezgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts