Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ MOŻE W PORTFELU 9 GROSZY? JEŚLI TAK-MOŻESZ URATOWAĆ PSA

arjuna

Recommended Posts

Nom paczkę wysłałam, ale nie ręczę za to co jest w środku, nie napisałam wczoraj najważniejszej informacji, moje panie powiedziały, że to wszystko jest dla jednego psa :o . Tak zrozumiały, że każdy ma wysłać dla jednego konkretnego psa i one tak dla tego biedaka wyprawkę zrobiły, no strach się teraz bać. Mam nadzieje, że te podpaski to będzie najmniejszy wygłup, jak będą tampony to ich nie zam :lol: .

Lumpie zaglądaj na psi wątek , bardzo wiele psom pomogłaś, tu zawsze jest spokojnie, wchodzą tylko nieliczni i to w konkretnym celu, tylko do pomocy lub innego konstruktywnego działania. :lol: .

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I to mnie najbardziej rajcuje. 8)

Dajcie mi chwile ( jak zawsze ) na przegrupowanie sil i srodkow. :D

Niestety, paczka z poduchami dojdzie pod koniec marca.......jak statek bedzie mial wiatr w kuper.

Mam mase ksiazek w jez angielskim ( rozne ) - przydalyby sie wam na bazarki ? czy nie warto ?

...nie uciekaj Lumpie.... :(

smutno bez Ciebie

bedzie.

Za wszystko CI DZIEKUJE I TO NIE TYLKO ZA PIENIĄDZE I PODUCHY ALE ZA ROZMOWĘ MILA

I BARDZO POUCZAJĄCĄ.

Troche dzieki Tobie i arjuni podnioslam głowe bo albo sie wstydzilam prosić

albo płakałam

ale daj słowo ze fotki jeszcze zobaczysz ....zrobie w sobote i wstawi arjuna....

do miłego

dzięki

Czy ja powiedzialam, ze sie rozstaje z W a m i ? ? ? ? :D

Bynajmniej. :D

Trzymajcie reke na pulsie tego stolu z osprzetem. Czy to jest ostateczna cena czy jeszcze mozna cos urwac. ?

Najpozniej za dwa tygodnie potuptasz znow do banku ( teraz pojdzie juz latwo ) a pozniej po stol .

Poszukajcie jeszcze - mozne jakis uzywany ? Chociaz ta cena za skladany i jak rozumiem z ta lampa - chyba nie jest zla.

Nie, o pitbullu na razie nie......mozesz jedynie sie dosztalcic w sprawie upadku Cesarstwa rzymskiego - porywajaca lektura- rozszerza horyzonty i ukolysze cie do snu - dwa w jednym i po promocyjnej cenie ! 8)

To napiszcie cos blizej o tym stole, co , jak, za ile......macie na to dwa tygodnie i ani dnia dluzej :D

tutaj jest ten stół-i wybrałam go, bo ...jest najtańszy;)

http://www.allegro.pl/item558884805_stol_weterynaryjny_operacyjny_nowy_wymiar.html

nic tańszego w siecie nikt nie znalazł(choć szukało kilkanaście osób)

Jest jeszcze taki:

http://www.allegro.pl/item558883265_stol_weterynaryjny_operacyjny_nowy.html

ale ten już jest za drogi-musiałabym zorganizować duze akcje na forach itp,., a wolę skupić się na kupnie czegos tańszego(będzie szybciej), niż czegos drogiego, na co czekać będziemy musieli tygodniami.

Na razie i w aukcjach i w adopcjach jest ogromny zastój :roll: człowiekowi aż ręce opadają.

W sobotę będę miała informacje, ile pieniędzy zostało(bo już przecież zostały kupione za naszą kasą lampa, mata i sterylizator lumpowy;))

bedziemy wiedzieć, ile mamy zbierac.

wiem, że ten najtańszy stół nie wyglada zbyt ciekawie, ale w opisie jest napisane, że da radę, jeśli chodzi o operacje.

nie mamy kasy na droższy, choć na allegro jest taki niesamowity stół za 3500 ze stojakiem na kroplówki. Niestety sprzedajacy nie chce go odstapic za 500(co jest z tymi ludźmi??!! :lol: )

dzis na konto Azylu wpłyneło dodatkowe 50zł-bardzo dziękuję, ktokowliek pomógł. Może darczyńca zechce sie ujawnić-byłoby miło;)

Poza tym jedna miła Pani przyszykowała dla Azylu paczkę pełną igieł, strzykawek i gazików, a jeszcze inna-chce oddać tabletki dla psów z problemami neurologicznymi. dziękuję!

W sobotę znajoma od pit bulli jedzie do Azylu oddać wszystko to, co wziela z przychodni 8) podobno jest tego duuużo-i głównie są to płyny do infuzji, niektóre baardzo odżywcze.

Moze by jednak zawalczyc o lepszy stol ......skoro i tak juz tyle bylo bez stolu..

Sprobujmy .....ja deklaruje $ 200 ( a pisze w dolarach bo nie wiadomo co z ta zlotowka )tylko jak mowie, dajcie mi 2 tygodnie ( przegrupowanie sil i srodkow :D ).

No i grosik do grosika.... arjuna a z tym facetem od tego stolu za 3,500 to moze podejmij rozmowy - na ile bylby sklonny zejsc.

Moze by jednak zawalczyc o lepszy stol ......skoro i tak juz tyle bylo bez stolu..

Sprobujmy .....ja deklaruje $ 200 ( a pisze w dolarach bo nie wiadomo co z ta zlotowka )tylko jak mowie, dajcie mi 2 tygodnie ( przegrupowanie sil i srodkow :D ).

No i grosik do grosika.... arjuna a z tym facetem od tego stolu za 3,500 to moze podejmij rozmowy - na ile bylby sklonny zejsc.

super!!

czyli Ty 200$, ja dam ze 100, może na koncie jeszcze ze 100 jest, na dogomanii dziewczyny piszę, że któraś wplaciła 20zł....czyli teoretycznie na ten najtańszy stół już jest! są też robione aktualnie z 2 bazarki, z których bedzie ok.100zł.

jeśli za 2,3 tygodnie bedziemy miały stan ponad 1000-to kupimy ten stół za 1100.

Jeśli nie-zadowolimy sie tym najtańszym, a do tego dokupimy lightbox.

moze tak być?

wódki nie piję, ale piwo-hektolitrami;]

przyszła kolejna paczka-jak tak dlaej pójdzie, trzeba będzie zamowic dodatkowe szafki, żeby to wszystko upchać;)

dziękuję Wam bardzo i zapraszam do dalszej pomocy.

Na kilkaset psów-to nadal niewiele.

http://images45.fotosik.pl/67/08c275fec5cb28b3med.jpg

http://images41.fotosik.pl/64/cabe4694eb6b83ccmed.jpg