mokka 19.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nom paczkę wysłałam, ale nie ręczę za to co jest w środku, nie napisałam wczoraj najważniejszej informacji, moje panie powiedziały, że to wszystko jest dla jednego psa . Tak zrozumiały, że każdy ma wysłać dla jednego konkretnego psa i one tak dla tego biedaka wyprawkę zrobiły, no strach się teraz bać. Mam nadzieje, że te podpaski to będzie najmniejszy wygłup, jak będą tampony to ich nie zam . Lumpie zaglądaj na psi wątek , bardzo wiele psom pomogłaś, tu zawsze jest spokojnie, wchodzą tylko nieliczni i to w konkretnym celu, tylko do pomocy lub innego konstruktywnego działania. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 I to mnie najbardziej rajcuje. Dajcie mi chwile ( jak zawsze ) na przegrupowanie sil i srodkow. Niestety, paczka z poduchami dojdzie pod koniec marca.......jak statek bedzie mial wiatr w kuper. Mam mase ksiazek w jez angielskim ( rozne ) - przydalyby sie wam na bazarki ? czy nie warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 19.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ...nie uciekaj Lumpie.... smutno bez Ciebie bedzie. Za wszystko CI DZIEKUJE I TO NIE TYLKO ZA PIENIĄDZE I PODUCHY ALE ZA ROZMOWĘ MILA I BARDZO POUCZAJĄCĄ. Troche dzieki Tobie i arjuni podnioslam głowe bo albo sie wstydzilam prosić albo płakałam ale daj słowo ze fotki jeszcze zobaczysz ....zrobie w sobote i wstawi arjuna.... do miłego dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Czy ja powiedzialam, ze sie rozstaje z W a m i ? ? ? ? Bynajmniej. Trzymajcie reke na pulsie tego stolu z osprzetem. Czy to jest ostateczna cena czy jeszcze mozna cos urwac. ? Najpozniej za dwa tygodnie potuptasz znow do banku ( teraz pojdzie juz latwo ) a pozniej po stol . Poszukajcie jeszcze - mozne jakis uzywany ? Chociaz ta cena za skladany i jak rozumiem z ta lampa - chyba nie jest zla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To mowicie, ze Faust Goethego po angielsku sie wam przyda ? Oraz The decline and fall of the Roman Empire Gibbona ? Poezje Frosta ? Trzeba bylo od razu tak gadac, zabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 19.02.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jakbyś miała jakieś dobre książki o pit bullu- to ja już jestem chętna do zakupu hihi. Stołu używanego szukałam już, ale znajduję jedynie ludzkie stoły operacyjne za kosmiczne ceny i nie nadające sie do małej salki operacyjnej. sama tez wplace ile sie da na ten cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nie, o pitbullu na razie nie......mozesz jedynie sie dosztalcic w sprawie upadku Cesarstwa rzymskiego - porywajaca lektura- rozszerza horyzonty i ukolysze cie do snu - dwa w jednym i po promocyjnej cenie ! To napiszcie cos blizej o tym stole, co , jak, za ile......macie na to dwa tygodnie i ani dnia dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 19.02.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tutaj jest ten stół-i wybrałam go, bo ...jest najtańszy;) http://www.allegro.pl/item558884805_stol_weterynaryjny_operacyjny_nowy_wymiar.html nic tańszego w siecie nikt nie znalazł(choć szukało kilkanaście osób) Jest jeszcze taki: http://www.allegro.pl/item558883265_stol_weterynaryjny_operacyjny_nowy.html ale ten już jest za drogi-musiałabym zorganizować duze akcje na forach itp,., a wolę skupić się na kupnie czegos tańszego(będzie szybciej), niż czegos drogiego, na co czekać będziemy musieli tygodniami. Na razie i w aukcjach i w adopcjach jest ogromny zastój człowiekowi aż ręce opadają. W sobotę będę miała informacje, ile pieniędzy zostało(bo już przecież zostały kupione za naszą kasą lampa, mata i sterylizator lumpowy;)) bedziemy wiedzieć, ile mamy zbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ok - skupimy sie na tym pierwszym. Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wiem, że ten najtańszy stół nie wyglada zbyt ciekawie, ale w opisie jest napisane, że da radę, jeśli chodzi o operacje. nie mamy kasy na droższy, choć na allegro jest taki niesamowity stół za 3500 ze stojakiem na kroplówki. Niestety sprzedajacy nie chce go odstapic za 500(co jest z tymi ludźmi??!! ) dzis na konto Azylu wpłyneło dodatkowe 50zł-bardzo dziękuję, ktokowliek pomógł. Może darczyńca zechce sie ujawnić-byłoby miło;) Poza tym jedna miła Pani przyszykowała dla Azylu paczkę pełną igieł, strzykawek i gazików, a jeszcze inna-chce oddać tabletki dla psów z problemami neurologicznymi. dziękuję! W sobotę znajoma od pit bulli jedzie do Azylu oddać wszystko to, co wziela z przychodni podobno jest tego duuużo-i głównie są to płyny do infuzji, niektóre baardzo odżywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 paaatrzcie co do Azylu przyszło-bbaardzo dziekujemy!! 9czy to paczka mokki?) http://images46.fotosik.pl/67/50b0c8e1aa9c4ad4med.jpg http://images48.fotosik.pl/67/35417b940d8c443dmed.jpg http://images50.fotosik.pl/67/7e0854df997cd354med.jpg http://images41.fotosik.pl/63/0a539d3fd9b3965cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 20.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 arjunka ,TY JESTES SZYBKA JAK BŁYSKAWIACA dopiero wkeiłam fotki i miałam Cie poprosic a tutaj prosze wszystko na medel..... Dziekuje i zapraszam Cie arjunka do wstawienia jutro fotek ...zapomniałam koldre i tran zarekwirowalam dla Czeski walczymy o malutką. Gabi ma jutro kontrole u weta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Moze by jednak zawalczyc o lepszy stol ......skoro i tak juz tyle bylo bez stolu.. Sprobujmy .....ja deklaruje $ 200 ( a pisze w dolarach bo nie wiadomo co z ta zlotowka )tylko jak mowie, dajcie mi 2 tygodnie ( przegrupowanie sil i srodkow ). No i grosik do grosika.... arjuna a z tym facetem od tego stolu za 3,500 to moze podejmij rozmowy - na ile bylby sklonny zejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Moze by jednak zawalczyc o lepszy stol ......skoro i tak juz tyle bylo bez stolu.. Sprobujmy .....ja deklaruje $ 200 ( a pisze w dolarach bo nie wiadomo co z ta zlotowka )tylko jak mowie, dajcie mi 2 tygodnie ( przegrupowanie sil i srodkow ). No i grosik do grosika.... arjuna a z tym facetem od tego stolu za 3,500 to moze podejmij rozmowy - na ile bylby sklonny zejsc. super!! czyli Ty 200$, ja dam ze 100, może na koncie jeszcze ze 100 jest, na dogomanii dziewczyny piszę, że któraś wplaciła 20zł....czyli teoretycznie na ten najtańszy stół już jest! są też robione aktualnie z 2 bazarki, z których bedzie ok.100zł. jeśli za 2,3 tygodnie bedziemy miały stan ponad 1000-to kupimy ten stół za 1100. Jeśli nie-zadowolimy sie tym najtańszym, a do tego dokupimy lightbox. moze tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrze gada, dac jej wodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wódki nie piję, ale piwo-hektolitrami;] przyszła kolejna paczka-jak tak dlaej pójdzie, trzeba będzie zamowic dodatkowe szafki, żeby to wszystko upchać dziękuję Wam bardzo i zapraszam do dalszej pomocy. Na kilkaset psów-to nadal niewiele. http://images45.fotosik.pl/67/08c275fec5cb28b3med.jpg http://images41.fotosik.pl/64/cabe4694eb6b83ccmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 20.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widze ze stuzłotówki sa w modzie arjuna daje lump daje ja tez dołoze grosz ...bo mam bazarek hihih i jeszcze jeden zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 20.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Paczka dotarła, zyskałam ziomalkę, czyli bardzo udany dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 20.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja tam wygląda sprawa zakupu tego stołu operacyjnego, dużo osób jest chętnych do udziału w akcji. Widziałam, że przeglądacie różne oferty. Pewnie jest jeszcze trochę czasu, ale można już o czymś konkretnym powoli pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tak-jest mnóstwo osób chetnych do pomocy. za jakieś 2 tygodnie ocenię zyski-jednak liczę na to, że uda się kupic stół za 1100zł.wyglada solidniej niż ten za 600.damy radę, w koncu chodzi tu o życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts