lump praski 14.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wiem, wiem, sledze watekk na dogo ......mam klopoty z zalogowaniem. Tzn niby mnie zalogowalo, ale nadal nie mam nic od nich w skrzynce...wiec nie moge pisac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 15.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ...jestem,tylko czasu mało na pisanie wszystko dojdzie adres ten co podałam jest juz oficjalny i mam juz zmieniony w Dowodzie... czekam na poduchy i bardzo dziekuje tak mało juz brakuje a tak sie bałam fiaska arjuna porywa tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.03.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziewczyny , co jest z tym Krakvetem czy jak mu tam ? ? To znaczy z glosowaniem ? Podobno Dzierzoniow wygrywa, czy to n a s z Dzierzoniow ? To ja tez chce zaglosowac, dajcie znac co i jak . Zrobie wszystko, zeby pognebic Jedrzejow. juz tacy byli pewni zwyciestwa he he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie zaglądałam ostatnio na krekvet, ale poprzednie głosowania w ktorych startowały znajome fundacje były ustawione niestety, z góry było wiadomo kto wygra, nie pamiętam czy była jakaś kolejka do wygranych, czy w inny sposób piękną akcję swego czasu asty zrobiły, rottki zresztą też je wspierały, rozklejaliśmy info gdzie się dało i - jak to mówią o wlos ale niestety przegrały. A ilość głosów była obłędna jeśli chodzi o udział w poprzednich głosowaniach. Mam nadzieje, że się uda (o ile ustawiliśmy się we właściwiej kolejce) bo głosowanie to był pis. Obszerne wątki były na dogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.03.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Doczytalam sie ......mialam wene po imprezie na sw Patryka , patrona Irlandii i wszystkich zaprzyjaznionych lumpow pochodzenia irlandzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.03.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziewczyny jestescie wspaniale , ale gdzie sie podziewacie ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 19.03.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jestem:) w krakvecie dotychczas źle sie diało: na dogo istnieje takie kółko wzajemnej adoracji, które z góry ustalało, na kogo bedzie sie głosować. Jako, że każdy, kto posiada zmienne ip może wielokrotnie oddawać głos-zawsze wygrywała ta organizacja, którą sobie wybrali. gdy po praz pierwszy AST zgłosiła sie do glosowania-wpadli w szał. Oskarżali fundację, o puszczanie psów na walki, o rozmnażanie ich w fundacji(tj. kundelków w typie), o to, że fundacja dotychczas pomogła tylko 1 psu i takie inne brednie. Próbowano zrobić z nas naciągaczy, którzy nic nie robią, nikt ich nie zna, a chcemy kasy..o włos wówczas przegraliśmy... potem sie wykłóciliśmy o to, by wygrać(musieliśmy sie zrzeszyć z dogomanią).. potem ja i kilka innych osób zwróciliśmy uwagę na to, że o wyborze kandydata powinna decydować ankieta(aby zachowac minimum demokracji itp.). No i ankieta powstała. Z czego bardzo się cieszę-dzięki temu wiecej osób ma prawo zadecydować jakiego kandydata chce. Są jednak organizacje, które nie mają zamiaru brać udzialu w ankiecie, a które chcą glosować-to oczywiście ich wola i nie mam nic przeciwko.. Sama nie biorę udziału w glosowaniu. Pomimo ankiet, ustaleń i innych takich: jest to ogromne oszustwo, administracja krakvetu powinna się zająć osobami, ktore wielkokrotnie oddaja swe głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Sadze, ze Krakwet nie ma do tego glowy .......jakie mamy szanse na marzec - jak na razie wyglada , ze wygrywamy .....i kiedy odebranie nagrody ? Ale dlaczego nie glosujesz - zaglosuj za mnie bo mi dogo nie wyslalo maila aktywujacego ..... i wyglada na to, ze wcale nie zamierza go wyslac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.03.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 głosujesz nie na dogo tylko na krakvecie. tam nie ma problemu z rejestracją ankieta na dogo miała tylko na celu wyłonienie kandydata, na którego będzie głosować dogo na krakvecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.03.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No tak, ale ja chcialam sie wypowiedziec delikatnie na dogo co o tym sadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 21.03.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 spróbuj sie zarejestrować po raz kolejny, nie wiem o co chodzi, że nie dostałaś do tej pory linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To jest czesty problem dogo - nie wysyla mailow aktywujacych. Ludzie co adoptowali psiaki czesto chcielby i mogli cos napisac, ale nic z tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giselle4 23.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przegramy,jestesmy zbyt słabi na ukladi tak schroniska po 2 razy wzieły juz pomoc a inne nie moga sie przebic...szkoda1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl2. wciskasz link Forum3. wciskasz link Rejestracja4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości10. wciskasz „Forum http://www.krakvet.pl Strona Główna”11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-marzec200913. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Dzierzoniówdziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dlaczego nie poprosicie tu ludzi o glosowanie na was ? Walczymy na Hyde Parku o misia dla forumowiczki moze i jacys forumowicze zaglosowaliby na was ? Giselle, wejdz na Hyde , zaloz watek typu 'prosimy o oddanie glosu na schronisko Azyl w Dzierzoniowie ' - tylko zamiesc ta instrukcje obslugi czyli logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.03.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zaglosowalam perspektywicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zaglosowalam, ale to strasznie skomplikowane. Lump ma racje, zalozcie watek z prosba o glosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Poszedł głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki Lumpie za pw http://forum.muratordom.pl/post3223661.htm#3223661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Aha, dodam jeszcze, że rottki poinformowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts