Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ MOŻE W PORTFELU 9 GROSZY? JEŚLI TAK-MOŻESZ URATOWAĆ PSA

arjuna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie zaglądałam ostatnio na krekvet, ale poprzednie głosowania w ktorych startowały znajome fundacje były ustawione niestety, z góry było wiadomo kto wygra, nie pamiętam czy była jakaś kolejka do wygranych, czy w inny sposób :-? piękną akcję swego czasu asty zrobiły, rottki zresztą też je wspierały, rozklejaliśmy info gdzie się dało i - jak to mówią o wlos :lol: ale niestety przegrały. A ilość głosów była obłędna jeśli chodzi o udział w poprzednich głosowaniach. Mam nadzieje, że się uda (o ile ustawiliśmy się we właściwiej kolejce) bo głosowanie to był pis. Obszerne wątki były na dogo.

jestem:)

w krakvecie dotychczas źle sie diało: na dogo istnieje takie kółko wzajemnej adoracji, które z góry ustalało, na kogo bedzie sie głosować.

Jako, że każdy, kto posiada zmienne ip może wielokrotnie oddawać głos-zawsze wygrywała ta organizacja, którą sobie wybrali.

gdy po praz pierwszy AST zgłosiła sie do glosowania-wpadli w szał. Oskarżali fundację, o puszczanie psów na walki, o rozmnażanie ich w fundacji(tj. kundelków w typie), o to, że fundacja dotychczas pomogła tylko 1 psu :o i takie inne brednie. Próbowano zrobić z nas naciągaczy, którzy nic nie robią, nikt ich nie zna, a chcemy kasy..o włos wówczas przegraliśmy...

potem sie wykłóciliśmy o to, by wygrać(musieliśmy sie zrzeszyć z dogomanią)..

potem ja i kilka innych osób zwróciliśmy uwagę na to, że o wyborze kandydata powinna decydować ankieta(aby zachowac minimum demokracji itp.).

No i ankieta powstała. Z czego bardzo się cieszę-dzięki temu wiecej osób ma prawo zadecydować jakiego kandydata chce.

Są jednak organizacje, które nie mają zamiaru brać udzialu w ankiecie, a które chcą glosować-to oczywiście ich wola i nie mam nic przeciwko..

Sama nie biorę udziału w glosowaniu. Pomimo ankiet, ustaleń i innych takich: jest to ogromne oszustwo, administracja krakvetu powinna się zająć osobami, ktore wielkokrotnie oddaja swe głosy.

Przegramy,jestesmy zbyt słabi na uklad

i tak schroniska po 2 razy wzieły juz pomoc a inne nie moga sie przebic...szkoda

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl

2. wciskasz link Forum

3. wciskasz link Rejestracja

4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”

5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;

6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;

7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”

8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;

9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości

10. wciskasz „Forum http://www.krakvet.pl Strona Główna”

11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"

12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-marzec2009

13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Dzierzoniów

dziekujemy

Dlaczego nie poprosicie tu ludzi o glosowanie na was ?

Walczymy na Hyde Parku o misia dla forumowiczki moze i jacys forumowicze zaglosowaliby na was ?

Giselle, wejdz na Hyde , zaloz watek typu 'prosimy o oddanie glosu na schronisko Azyl w Dzierzoniowie ' - tylko zamiesc ta instrukcje obslugi czyli logowania.