Doberfrau 14.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Nooo, to teraz musicie zdać fotorelecję z pierwszych wizyt weterynarza, a i może zdjęcie jakiegoś wykurowanego pieska da się wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 15.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nie mam na razie innych zdjęć: ale mogę sie pochwalić takim: http://images45.fotosik.pl/139/d9b0b3a74ca44b0bmed.jpg piesek ma chore oczka i wreszcie jest miejsce, gdzie ktoś może psu ulżyć w bólu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doberfrau 28.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No super!Hip, hip, hurra!A jak się nazywa Pan(i) z chorymi oczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 07.07.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 nie mam pojęcia jak ma na imię, nie wiem czy w ogóle ma imię...poprosiłam Grażynę o inne zdjęcia działajacej salki, jak będę miała-wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 18.07.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 w schronisku brakuje kocy i kołder..może macie jakieś stare, do wyrzucenia, które moglibyśce sprezentować Azylowi? zdradzę, że właśnie w Azylu robi się centralne ogrzewanie, by pieski nie marzły zimą w naszym gabiencie przeprowadzane sa sterylki i kastracje, a także sporo zabiegów-zdjeć na razie nie mam, wkrótce wkleję. proszę o przesylanie darów pod adres Azylu-musimy wspólnymi siłami przygotować cieple i wygodne posłania dla ponad 160 psów...... bez Waszej pomocy będa spaly na deskach i betonie, tak wiec kolejny raz bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts