RADZISŁAW 24.01.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam.poszykuje porady,mam stary przedwojenny dom,w którym jest wilgoć.dom mam ocieplony i wymienione okna wilgoć jest w kuchni,pokoju i sypialni.w kuchni jest pod oknem i prz suficie,w pokoju te.z pod oknem wspialni w narożniku koło okna.jak się tego pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 24.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam.poszykuje porady,mam stary przedwojenny dom,w którym jest wilgoć.dom mam ocieplony i wymienione okna wilgoć jest w kuchni,pokoju i sypialni.w kuchni jest pod oknem i prz suficie,w pokoju te.z pod oknem wspialni w narożniku koło okna.jak się tego pozbyć ? Czy miałeś wilgoć przed ociepleniem? Czym ocieplałeś? Wilgoć się bierze z niedoboru wentylacji (lub z wycieków). Czasami się zdarza, że po ociepleniu starego domu z zawilgoconymi murami styropianem, wilgoć znajduje ujście wewnątrz. Rozszczelnij okna i ogrzewaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Drukowanymi:OTWÓRZ OKNA I GRZEJ! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 24.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ewentualnie załóż nawiewniki.w oknach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam.poszykuje porady,mam stary przedwojenny dom,w którym jest wilgoć.dom mam ocieplony i wymienione okna wilgoć jest w kuchni,pokoju i sypialni.w kuchni jest pod oknem i prz suficie,w pokoju te.z pod oknem wspialni w narożniku koło okna.jak się tego pozbyć ? jak juz tyle zainwestowałes, to odzałuj jeszcze pare złotych zrób swiadectwo energetyczne /dom dzieki tym bajerom powinien uzyskac dobry wynik ... / i sprzedaj te chałupe jak najszybciej ! kup na to miejsce cos bardziej przewiewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts