boszax 24.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzisiaj montowałem pralkę w nowej łazience . Zastosowałem bardzo podobne przyłącze jak z linku http://sklep.pgi.com.pl/przylacze-pralki-zmywarki-zasyfonowaniem-p-6087.html z tym że jeszcze z odpowietrzeniem full opcja. Przed chwilą zakończyło się pranie i okazało się że ubrania są dużo bardziej wilgotne niż po wcześniejszych praniach gdzie woda z pralki leciał do starej wanny. Czy aby na pewno wąż odpływowy musi wchodzić ten syfon z dołu, a może mogę go obrócić w bok? Wąż mam ułożony w odwrócone U, które następnie przechodzi w normalne U Laughing bo według rysunku muszę wąż podłączyć od dołu. Wysokość przyłącza prawidłowa. Jak to powinno wyglądać prawidłowo, aby pralka która odwirowuje niemal do suchego nadal tak pracowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts