Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOPCIUSZKOWE zmagania

Recommended Posts

Cześc Ewo - dzięki za lodówkę - Twoja propozycja pewnie wygra bo na prv dostałem same z kostkarkami ale nie w drzwiach. Przyleciałem z rewizytą i co widzę? Ty już kończysz...? Super - bardzo podoba mi się bryła domu ijeszcze pare elementów ale o tym nastepnym razem.

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja własnie zamiesciłam galerie swojego domu: "Miłorząb-A&M" jest tu jakos na pierwszej stronie w galeri :)

Moje schody,a raczej barierka-prawde mowiac-nie jest zbyt bezpieczna :lol: ...szkoda,ze wczesniej nie widziałam Twoich...

Ja teraz mysle nad jakims zabezpieczeniem,bo moj synek skonczył roczek i sam juz chodzi,ale mysle ze maz cos wykombinuje i jakos zastawi tymczasowo barierke na gorze. :D

Nadrobiłam zaległości :oops: :oops: .

Baaardzo u Was ładnie,śliczne kolorki w pokojach :lol: .

Jeszcze chwilę i zamieszkacie :lol: Ewo :lol: .A brak kasy na finiszu..niestety nie tylko u Ciebie :( Ale powolutku, w Waszym wieku macie jeszcze dużo czasu, spokojnie wszystko wykończycie:wink:

Kuchnia już na miejscu? Pochwal się :roll: .

A jak dzieciaczki?zdrowe?

Pozdr

To czekam na zdjęcia :lol: .

Ewo, ta zima to jakaś taka "wredna" :x w choróbska była :-? .

Ja przeziębiam się bardzo rzadko, i w tym roku mnie dopadło i po tym ciągle coś nowego "wyskakuje" :( .A dzieci są szczególnie podatne :roll: .

Życzę Wam zdrówka, wiosna idzie-małymi kroczkami ale zawsze to coś i później to już tylko ciepełko :lol: .

Pozdrawiam