ewa_zm 29.06.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 niewiele się dzieje, powoli się grodzimy, kupujemy lampy i... wielkie sprzątanie przede mną... tylko musimy jeszcze poczekać na podłączenie wody. Jest zrobiona tylko były próby szczelności, coś tam było poprawiane i teraz trzeba na nowo podłączyć... a bez wody sprzątanie ani rusz aha, podobno utwardzili nam drogę... całe szczęście bo po tych deszczach tylko traktor tam by dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tak się tu zabłąkałam,co by sobie pooglądać i poczytać ciekawostek o budowie...a tu gdzieś zdjęcia się zapodziały i opisy też W takim razie będę zaglądać na bieżąco może wkrótce coś się pojawi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ewa co słychać? Mam nadzieję,że wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 02.07.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 BEA, wszystko OK, powoli do przodu waldi8321, zdjęcia będą ale chwilowo musiałam je powyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.07.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 oooooooooooooo a ja tez chcialam poogladac.bede czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ewuś, napewno wszystko wporządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 09.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 w porządku kurcze, wymyśliłam sobie lampy na zewnątrz takie, których nigdzie nie ma, w Castoramie zostały tylko na ekspozycji, w sklepach internetowych nie mają... dostawca ich zwodzi... nie wiem czy czekać czy szukać czegoś innego... ale inne mi się teraz nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wiesz...możesz się nie doczkać...ale jesli na zewnatrz,to może nie spieszy Ci sie aż tak bardzo.A nuz przyjdą? choć ja czekałam kiedys na płytki do łazienki i musiałam wziąść inne,bo tamte nie doszły... Może dałabys fotkę?może ktos widział takie i pomoże w poszukiwaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 w porządku kurcze, wymyśliłam sobie lampy na zewnątrz takie, których nigdzie nie ma, w Castoramie zostały tylko na ekspozycji, w sklepach internetowych nie mają... dostawca ich zwodzi... nie wiem czy czekać czy szukać czegoś innego... ale inne mi się teraz nie podobają u mnie niedawno nową castoramę otworzyli, może by coś znalazła? tylko to drugi koniec Polski, musiałabym wysłać jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.07.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 ja wymyśliłam coś takiego (podobnego, nie mogę znaleźć tego z Castoramy)http://www.luxmarket.pl/uploads/assortment_images/midi/a-3745-7446.jpg znalazłam, to lampa ODISEO (znalazłam gdzieś "w sieci" ale wiem że jest niedostępna... i duuużo droższa niż ta w Castoramie http://studioswiatla.pl/admin/photos/1188063402.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Bardzo ładna ta lampa Ewo Dużo droższa ? Jeśli podoba Ci się, to lepiej odłożyć pieniązek i zakupić później. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Bogusiu, 3 razy droższa więc przy trzech lampach to wogóle robi się róznica... chyba po prostu poczekam z nimi do sierpmnia, zapewniano mnie że wtedy będą. To lampy zewnętrzne więc nie ma aż takiego pośpiechu chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 śliczne te lampy, poczekaj do sierpnia, to w sumie prawie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ewo, ja jeszcze raz namawiam Cię na lampy Odiseo .Znalazłam je w sklepach internetowych, wiem że np. kinkiet kosztuje cos koło 300zł, ale przecież to już zakup na lata.I przeciez można je kupowac stopniowo. PS Szkoda,że ich wcześniej nie widziałam bo skusiłabym się na nie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Poczekaj, toż to już prawie sierpień, a lampy warte czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomektr 05.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Od niedawna też zacząłem budować nieco zmodyfikowanego Kopciuszka. Na razie etap fundamentów. Jak by ktoś miał zdjęcia z całości a także po zakończeniu to bardzo proszę [email protected] Na forum niestety brakuje zdjęć Pozdrawiam serdecznie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertulej 28.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 http://www.carre.pl/domy,Car00885,Modrzewie,.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam Fajnie,że znów sie pojawiasz na forumie. ps. lampa superowa, udało Ci się ją zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ewuś, a do siebie to nie łaska zajrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 14.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hej Aniu, jakoś nie mam weny, nie udało nam się przeprowadzić nad czym ubolewam , termin przeniesie się w okolicach końca roku a faktycznie w okolicach ferii zimowych... tak myślę... żeby Mateusz przeniósł się w połowie roku szkolnego. A z nowości: mamy kominek i pomysł jak go obudować (z kasą gorzej), kuchnia zrobiona i wyposażona , i najważniejsze... mamy wodę i leci w kranie.... nie w ścianie !!!!!! hurrrrraaaa!!! ogrodzenie też się robi co do zdjęć... muszę założyć jakąś galerię i udostępnić na hasło, nie wiem tylko jeszcze jak to zrobić, nie chcę już żeby zdjęcia "latały" po sieci i wzbudzały u niektórych niezdrowe emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts