Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOPCIUSZKOWE zmagania

Recommended Posts

niewiele się dzieje, powoli się grodzimy, kupujemy lampy i... wielkie sprzątanie przede mną... tylko musimy jeszcze poczekać na podłączenie wody. Jest zrobiona tylko były próby szczelności, coś tam było poprawiane i teraz trzeba na nowo podłączyć... a bez wody sprzątanie ani rusz :lol:

aha, podobno utwardzili nam drogę... całe szczęście bo po tych deszczach tylko traktor tam by dojechał :wink:

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w porządku :wink:

kurcze, wymyśliłam sobie lampy na zewnątrz takie, których nigdzie nie ma, w Castoramie zostały tylko na ekspozycji, w sklepach internetowych nie mają... dostawca ich zwodzi... nie wiem czy czekać czy szukać czegoś innego... ale inne mi się teraz nie podobają :cry:

Wiesz...możesz się nie doczkać...ale jesli na zewnatrz,to może nie spieszy Ci sie aż tak bardzo.A nuz przyjdą? :roll:

choć ja czekałam kiedys na płytki do łazienki i musiałam wziąść inne,bo tamte nie doszły... :-?

Może dałabys fotkę?może ktos widział takie i pomoże w poszukiwaniach?

w porządku :wink:

kurcze, wymyśliłam sobie lampy na zewnątrz takie, których nigdzie nie ma, w Castoramie zostały tylko na ekspozycji, w sklepach internetowych nie mają... dostawca ich zwodzi... nie wiem czy czekać czy szukać czegoś innego... ale inne mi się teraz nie podobają :cry:

u mnie niedawno nową castoramę otworzyli, może by coś znalazła? tylko to drugi koniec Polski, musiałabym wysłać jakoś :)

ja wymyśliłam coś takiego (podobnego, nie mogę znaleźć tego z Castoramy)

http://www.luxmarket.pl/uploads/assortment_images/midi/a-3745-7446.jpg

znalazłam, to lampa ODISEO (znalazłam gdzieś "w sieci" ale wiem że jest niedostępna... i duuużo droższa niż ta w Castoramie

http://studioswiatla.pl/admin/photos/1188063402.jpg

Ewo, ja jeszcze raz namawiam Cię na lampy Odiseo :lol: .Znalazłam je w sklepach internetowych, wiem że np. kinkiet kosztuje cos koło 300zł, ale przecież to już zakup na lata.I przeciez można je kupowac stopniowo.

PS Szkoda,że ich wcześniej nie widziałam :wink: bo skusiłabym się na nie :p

Pozdr

• 3 weeks później...

Witam wszystkich.

Od niedawna też zacząłem budować nieco zmodyfikowanego Kopciuszka. Na razie etap fundamentów. Jak by ktoś miał zdjęcia z całości a także po zakończeniu to bardzo proszę [email protected]

Na forum niestety brakuje zdjęć :(

Pozdrawiam serdecznie

Tomek

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Hej Aniu, jakoś nie mam weny, nie udało nam się przeprowadzić nad czym ubolewam :cry: , termin przeniesie się w okolicach końca roku a faktycznie w okolicach ferii zimowych... tak myślę... żeby Mateusz przeniósł się w połowie roku szkolnego.

A z nowości: mamy kominek :D i pomysł jak go obudować (z kasą gorzej), kuchnia zrobiona i wyposażona :D , i najważniejsze... mamy wodę i leci w kranie.... nie w ścianie !!!!!! hurrrrraaaa!!!

ogrodzenie też się robi :wink:

co do zdjęć... muszę założyć jakąś galerię i udostępnić na hasło, nie wiem tylko jeszcze jak to zrobić, nie chcę już żeby zdjęcia "latały" po sieci i wzbudzały u niektórych niezdrowe emocje :evil: