magpie101 14.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 http://tinypic.com/ Ja zdjecia tutaj umieszczam, rejstrujac sie mozna chyba zaznaczyc czy galeria jest dostepna dla wszystkich czy tylko na haslo, a haslo na priv. Ciekawa jestem bardzo Twojego domku, bo dawno zdjec nie wklejalas . A co do przeprowadzki to nam tez termin nie wypalil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 14.09.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 o widzisz, popróbuję... w miarę wolnego czasu... a jego trochę mało no dobra, postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 o widzisz, popróbuję... w miarę wolnego czasu... a jego trochę mało no dobra, postaram się no ja mysle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mamy kominek, hurrrraaaa !!!!! Zdjęcie w temacie KOMINKI nasze !!! Rozpalenie jutro Strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mamy kominek, hurrrraaaa !!!!! Zdjęcie w temacie KOMINKI nasze !!! Rozpalenie jutro Strasznie się cieszę Caly czas czekam na album calego domku Kominek bardzo mi sie podoba, w moim stylyu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bardzo ładny i ciekawy kominek Ewo..taki inkszy Bez tych granitów, marmurów Bardzo podoba mi się cegła we wnętrzach Myślę,że wbrew pozorom daje uczucie przytulności i ciepełka Napisz jak będzie po pierwszym rozpaleniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.10.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Caly czas czekam na album calego domku wybacz, obiecuję poprawę, w końcu zabiorę się za niego Kominek bardzo mi sie podoba, w moim stylyu . cieszę się, mi też bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.10.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bardzo ładny i ciekawy kominek Ewo..taki inkszy Bez tych granitów, marmurów wiesz co Bogusiu, nie mamy żadnych marmurów ani granitów i dobrze nam z tym , cegła jest dużo bardziej przytulna i cieplejsza od nich nie tylko w wyglądzie ale i w rzeczywistości czekam na rozpalenie, jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Też tak sobie własnie myslę My wczoraj rozpaliliśmy kominek...fajny nastrój i nasza Zuźka też byłą ciekawa co to się dzieje, tyłeczek sobie grzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaj!! a gdzie mozna zobaczyć zdjęcia Twojego kominka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 10.10.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj!! a gdzie mozna zobaczyć zdjęcia Twojego kominka???? na razie w temacie: KOMINKI nasze !!! http://forum.muratordom.pl/kominki-nasze,t40057-4260.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ewuś, cudny kominek bardzo mnie zaskoczył, pozytywnie oczywiście coś całkiem innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.10.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ania, cieszę się że Ci się podoba, choć on taki "niemodny" ale dla nas jest super, wyszedł dokładnie tak jak chcieliśmy Bea, sorry ale jakoś nie zauważyłam Twojego pytania o lampy tak, kupiłam ale czarne, nie "postarzane"... czekają jeszcze na montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 bardzo mnie ciekawi jak sie wkomponuje w reszte w domu myśle, że będzie to razem genialnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ewa.......piękny jest Twój kominek!!!niby prosty ale ma w sobie "klimacik" !!!sama go projektowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ewa, bardzo mi się podoba Twój kominek Jest bardzo podobny do kominka naszych znajomych, którzy mają dom w lesie. Cały klimat ich domu jest niesamowity, uwielbiamy u nich przebywać i bywamy często. I ten klimat będzie mi się kojarzył też z Twoim domem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ewa.......piękny jest Twój kominek!!! niby prosty ale ma w sobie "klimacik" !!! sama go projektowałaś?? szukałam inspiracji, bardzo ciężko znaleźć fajny projekt z cegły, przeważnie kominki mają czopuch z k-g... a ja tego bardzo nie lubię bardzo podobny kominek znalazłam w necie ale był wkomponowany w pomieszczenie, w którym ściany po obu jego stronach były szklane. Nie wiedziałam jak to będzie u nas ale stwierdziliśmy z mężem że "to jest to" Cegły wybieraliśmy w domu, nasz wykonawca poprzywoził parę sztuk i dopiero na miejscu dobieraliśmy kolor do reszty. Ich faktura jest fajna, są takie "chropowate", ciepłe (nie klinkierowe). Jak zobaczyłam już wykonany kominek... strasznie się cieszyłam, nie był za ciemny i właśnie taki jak miał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ewa, bardzo mi się podoba Twój kominek Jest bardzo podobny do kominka naszych znajomych, którzy mają dom w lesie. Cały klimat ich domu jest niesamowity, uwielbiamy u nich przebywać i bywamy często. I ten klimat będzie mi się kojarzył też z Twoim domem, pozdrawiam z Twoich ust Tolu to słyszeć to strasznie miło, mam nadzieję że uda nam się stworzyć właśnie ciepły, domowy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ewa, bardzo ładny ten Wasz kominek. Nasz na poczatku też miał być z czerwonej cegły (nawet juz wybrałam konkretny kolor ) ale pózniej stweirdziłam,że za bardzo zaciemni nam nasz dość mały i niski salon i postanowilismy zrobić jasny. Ale za to teraz wiem, gdzie bedę przychodzic aby sie nasycic widokiem oświetlonej ogniem czerwonej cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.10.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Bea, oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts