Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOPCIUSZKOWE zmagania

Recommended Posts

http://tinypic.com/

Ja zdjecia tutaj umieszczam, rejstrujac sie mozna chyba zaznaczyc czy galeria jest dostepna dla wszystkich czy tylko na haslo, a haslo na priv.

Ciekawa jestem bardzo Twojego domku, bo dawno zdjec nie wklejalas :p .

A co do przeprowadzki to nam tez termin nie wypalil :roll: .

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Bardzo ładny i ciekawy kominek Ewo..taki inkszy :lol: Bez tych granitów, marmurów :D

wiesz co Bogusiu, nie mamy żadnych marmurów ani granitów :lol: i dobrze nam z tym :wink: , cegła jest dużo bardziej przytulna i cieplejsza od nich nie tylko w wyglądzie ale i w rzeczywistości

czekam na rozpalenie, jestem strasznie ciekawa :p

Ewa, bardzo mi się podoba Twój kominek

Jest bardzo podobny do kominka naszych znajomych, którzy mają dom w lesie.

Cały klimat ich domu jest niesamowity, uwielbiamy u nich przebywać i bywamy często.

I ten klimat będzie mi się kojarzył też z Twoim domem, pozdrawiam :)

ewa.......piękny jest Twój kominek!!!

niby prosty ale ma w sobie "klimacik" !!!

sama go projektowałaś??

szukałam inspiracji, bardzo ciężko znaleźć fajny projekt z cegły, przeważnie kominki mają czopuch z k-g... a ja tego bardzo nie lubię :-?

bardzo podobny kominek znalazłam w necie ale był wkomponowany w pomieszczenie, w którym ściany po obu jego stronach były szklane. Nie wiedziałam jak to będzie u nas ale stwierdziliśmy z mężem że "to jest to" :wink:

Cegły wybieraliśmy w domu, nasz wykonawca poprzywoził parę sztuk i dopiero na miejscu dobieraliśmy kolor do reszty. Ich faktura jest fajna, są takie "chropowate", ciepłe (nie klinkierowe).

Jak zobaczyłam już wykonany kominek... strasznie się cieszyłam, nie był za ciemny i właśnie taki jak miał być :D :D :D

Ewa, bardzo mi się podoba Twój kominek

Jest bardzo podobny do kominka naszych znajomych, którzy mają dom w lesie.

Cały klimat ich domu jest niesamowity, uwielbiamy u nich przebywać i bywamy często.

I ten klimat będzie mi się kojarzył też z Twoim domem, pozdrawiam :)

z Twoich ust Tolu to słyszeć to strasznie miło, mam nadzieję że uda nam się stworzyć właśnie ciepły, domowy klimat.

Ewa, bardzo ładny ten Wasz kominek. Nasz na poczatku też miał być z czerwonej cegły (nawet juz wybrałam konkretny kolor :cry: ) ale pózniej stweirdziłam,że za bardzo zaciemni nam nasz dość mały i niski salon i postanowilismy zrobić jasny.

Ale za to teraz wiem, gdzie bedę przychodzic aby sie nasycic widokiem oświetlonej ogniem czerwonej cegły 8)