basia228 03.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Eleuteria piękny salon! Co to za opaska przy oknie - jakiś kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 eleuteria...wyglada super!!! czy mozna gdzies zobaczyc wiecej fotek z Twojego domku,bo sypialnia,salon,pokoj coreczki (na tyle fotek trafilam )wygladaja pieknie!!! i tu zapytam o kolor scian w salonie ?? Dzękuję, dziękuję.... niestety nie ma więcej fotek, ale coś wklejam jak znajdę odpowedni wątek. Kończyliśmy dom ponad rok temu w ekspresowym tempie i w sumie fotek z powstawania naszego "dzieła" jest niewiele, zresztą na FM trafiłam niedwno. Ciągle jeszcze coś zmieniam, przerabiam, bo nie do końca podoba mi się efekt naszego wykończenia... w 2-3 miesiące, a więc na wariackich papierach. Kolor w całym domku to magnolia duluxa Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 basia228 Wysłany: Wto, 3 Listopad 2009 19:17 Temat postu: salon -------------------------------------------------------------------------------- Eleuteria piękny salon! Co to za opaska przy oknie - jakiś kamień? basia228 miło poczytać, dzięki Otwory okienne dookoła są wyłożone płytkami, nazwijmy to "marmuropodobnymi" (znajomi którzy nie są oświeceni przez nas myślą, że to marmur, a to obok marmuru nawet nie leżało ). Tak samo są wykończone wejścia do salonu i kuchni oraz podświetlane "prześwity" http://img688.imageshack.us/img688/8623/hol1.jpg http://img509.imageshack.us/img509/2997/hol2.jpg http://img340.imageshack.us/img340/4290/hol3.jpg pewnie zaraz ktoś mnie ochrzani, że zaśmiecam wątek i pisze nie na temat... więc z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A, tam...Pokaz jeszcze schody, prosze.Masz bardzo ladne wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ellaj Wysłany: Wto, 3 Listopad 2009 20:51 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- A, tam... Pokaz jeszcze schody, prosze. Masz bardzo ladne wnetrza. Mówisz i masz... Barierka przy wejściu na schody jest zabezpieczeniem przed naszą dwuletnią córeczką, co by sama nie biegała po schodach http://img510.imageshack.us/img510/4240/schodyp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 03.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 musisz koniecznie pokazac je w watku o schodach podstopnie z plytek a nastopnie z czego sa zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 też z płytek... tych co wykończena okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu2yk 07.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Tez zamowilam sobie sofe 2,5 helvetia lavello plus jeden fotel do pokoju. Kolor ecru. Sliczny. Bedzie za okolo 6 tygodni. Do salonu moze tez kupie helvetie jakas inna. Czy nie jest tajemnicą ile pani zapłaciła za ten komplet? Pytam gdyz jestem uzytkownikiem samej sofy lavello 2,5f, a planuje dokupić jeszcze fotel, niestety cena samego fotela mnie odstrasza. Wiec chciałem sie dowiedzieć jak to cenowo w innych miastach wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie pamietam dokladnie, ale chyba z 1700zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu2yk 08.02.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Rozumiem że to za sam fotel, czyli cena taka sama jak w Lublinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek1234 09.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a mnie się bardzo ten podoba - Helvetia - Lavello http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_2089.jpg Witam Moi drodzy bezapelacyjnie najbardziej mięki model; nawet na zdjeciu widać jaka ma warstwe poduch:) Oczywiscie jest tez funkcja spania z tym ze tutaj jak na spanie jest az za miekkie niestety bo poduszki na ktorych się siedzi po rozłożeniu wędrują pod tyłek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Naprawde piekny.Ten moj ecru... malina.Po prostu sliczny. Mu2yk, tak, ta cena to za sam fotel. Za calosc cos ponad 4tys., ale zabij mnie nie pamietam dokladnie. Musialabym poszukac rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wafelek013 11.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam forumowiczów, bardzo spodobał mi się narożnik rico i chce go kupić ale szerokość drzwi wejściowych mam 77 cm? Czy ktos może wie czy ten narożnik można rozłożyć na 2 kawałki w miejscu załamania. Wiem, ze niektóre maja taka opcję? Z góry dziękuję za info,ANia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wafelek013 12.02.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Do eleuteria: Przepraszam, że nie na innym forum czy może mi Pani zdradzić co to za tynk albo gładź am Pani na ścianie ma ciekawą fakturę. szukamy z mężem czegoś fajnego na ściany w przedpokoju, a nie chcemy kłaść żadnych tapet i tak myśleliśmy o tynku nie równo ułożonym. Mamy dosyć duży przedpokój jak na mieszkanko w bloku ( 10 m2) i jest szeroki, a taki tynk był by idealny. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 02.03.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dołaczam się do fanatyków Kenyi. Dziś bylam z mężem w salonie meblowym, generalnie po inne meble, ale że już byliśmy to i na sofy zerknęłam. Kenya pod względem wygody wygrywa ...i jest w stylu jaki nam się podoba. Narazie to faworyt. Tym bardziej, że ma już kilku właścicieli i nikt specjlanie nie narzeka. Kto wie moze za miesiąc - dwa stanie i w nasyzm salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 22.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dołaczam się do fanatyków Kenyi. Dziś bylam z mężem w salonie meblowym, generalnie po inne meble, ale że już byliśmy to i na sofy zerknęłam. Kenya pod względem wygody wygrywa ...i jest w stylu jaki nam się podoba. Narazie to faworyt. Tym bardziej, że ma już kilku właścicieli i nikt specjlanie nie narzeka. Kto wie moze za miesiąc - dwa stanie i w nasyzm salonie nadal jestescie zadowoleni z wypoczynku? przymierzam sie do niego/naroznik/ tylko cena 9600 troche mnie zmrozila jakies namiary za lepsze ceny? bede wdzieczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.05.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Bemark, wlasnie sie zastanawialam ,ile kosztuje ten naroznik.Tez jestem na etapie wyboru naroznika do salonu. Od poczatku podoba mi sie ten http://www.sklep.re-ma.pl/index.php?p38,lounge-royal-naroznik-skorzanyPozniej zastanawialam sie nad helvetia, ale soleto, bo lavello juz mam sofe. Myslalam, ze cena jest jednak nizsza.Zdecyduje sie chyba na ten z firmy rema.Juz prowadze z nimi korespondencje e-mailowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 23.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Bemark, wlasnie sie zastanawialam ,ile kosztuje ten naroznik. Tez jestem na etapie wyboru naroznika do salonu. Od poczatku podoba mi sie ten http://www.sklep.re-ma.pl/index.php?p38,lounge-royal-naroznik-skorzany Pozniej zastanawialam sie nad helvetia, ale soleto, bo lavello juz mam sofe. Myslalam, ze cena jest jednak nizsza. Zdecyduje sie chyba na ten z firmy rema. Juz prowadze z nimi korespondencje e-mailowa. ja tez mam metlik w glowie zastanawiam sie nad helvetia ,gala na -bardzo wygodny naroznik trafilam z gali seria re-lax ale bez 8000 nie podchodz do tych naroznikow-niestety szukam dalej pozdrawioam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 23.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ja tez mam metlik w glowie zastanawiam sie nad helvetia ,gala na -bardzo wygodny naroznik trafilam z gali seria re-lax ale bez 8000 nie podchodz do tych naroznikow-niestety szukam dalej pozdrawioam na forum tez polecaja producenta Kanapy skórzane Bodhi Line Bystrzyca Kłodzka oraz spod Opola jakiegos producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Czy ktoś użytuje narożnik Helvetti mesiina bądź alanis new? Chccemy wybrac z tych dwoch ale alans nie widzielismy "na żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts