Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa skórzana - firma Helvetia

ewachem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eleuteria...wyglada super!!!

czy mozna gdzies zobaczyc wiecej fotek z Twojego domku,bo sypialnia,salon,pokoj coreczki (na tyle fotek trafilam )wygladaja pieknie!!!

i tu zapytam o kolor scian w salonie ??

Dzękuję, dziękuję.... niestety nie ma więcej fotek, ale coś wklejam jak znajdę odpowedni wątek. Kończyliśmy dom ponad rok temu w ekspresowym tempie i w sumie fotek z powstawania naszego "dzieła" jest niewiele, zresztą na FM trafiłam niedwno. Ciągle jeszcze coś zmieniam, przerabiam, bo nie do końca podoba mi się efekt naszego wykończenia... w 2-3 miesiące, a więc na wariackich papierach.

Kolor w całym domku to magnolia duluxa

Pozdrawiam A

basia228 Wysłany: Wto, 3 Listopad 2009 19:17 Temat postu: salon

--------------------------------------------------------------------------------

Eleuteria piękny salon! Co to za opaska przy oknie - jakiś kamień?

basia228 miło poczytać, dzięki :lol:

Otwory okienne dookoła są wyłożone płytkami, nazwijmy to "marmuropodobnymi" (znajomi którzy nie są oświeceni przez nas myślą, że to marmur, a to obok marmuru nawet nie leżało :o ).

Tak samo są wykończone wejścia do salonu i kuchni oraz podświetlane "prześwity"

http://img688.imageshack.us/img688/8623/hol1.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/2997/hol2.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/4290/hol3.jpg

pewnie zaraz ktoś mnie ochrzani, że zaśmiecam wątek i pisze nie na temat... więc z góry przepraszam

ellaj Wysłany: Wto, 3 Listopad 2009 20:51 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

A, tam...

Pokaz jeszcze schody, prosze.

Masz bardzo ladne wnetrza.

Mówisz i masz...

Barierka przy wejściu na schody jest zabezpieczeniem przed naszą dwuletnią córeczką, co by sama nie biegała po schodach

http://img510.imageshack.us/img510/4240/schodyp.jpg

• 3 months później...
Tez zamowilam sobie sofe 2,5 helvetia lavello plus jeden fotel do pokoju. Kolor ecru. Sliczny.

Bedzie za okolo 6 tygodni.

Do salonu moze tez kupie helvetie jakas inna.

Czy nie jest tajemnicą ile pani zapłaciła za ten komplet? Pytam gdyz jestem uzytkownikiem samej sofy lavello 2,5f, a planuje dokupić jeszcze fotel, niestety cena samego fotela mnie odstrasza. Wiec chciałem sie dowiedzieć jak to cenowo w innych miastach wygląda.

Pozdrawiam

a mnie się bardzo ten podoba - Helvetia - Lavello

http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_2089.jpg

Witam

Moi drodzy bezapelacyjnie najbardziej mięki model; nawet na zdjeciu widać jaka ma warstwe poduch:) Oczywiscie jest tez funkcja spania z tym ze tutaj jak na spanie jest az za miekkie niestety bo poduszki na ktorych się siedzi po rozłożeniu wędrują pod tyłek:(

Witam forumowiczów,

bardzo spodobał mi się narożnik rico i chce go kupić ale szerokość drzwi wejściowych mam 77 cm? Czy ktos może wie czy ten narożnik można rozłożyć na 2 kawałki w miejscu załamania. Wiem, ze niektóre maja taka opcję?

Z góry dziękuję za info,

ANia

Do eleuteria:

Przepraszam, że nie na innym forum czy może mi Pani zdradzić co to za tynk albo gładź am Pani na ścianie ma ciekawą fakturę. szukamy z mężem czegoś fajnego na ściany w przedpokoju, a nie chcemy kłaść żadnych tapet i tak myśleliśmy o tynku nie równo ułożonym. Mamy dosyć duży przedpokój jak na mieszkanko w bloku ( 10 m2) i jest szeroki, a taki tynk był by idealny.:)

Dziękuję :)

• 3 weeks później...
Dołaczam się do fanatyków Kenyi. Dziś bylam z mężem w salonie meblowym, generalnie po inne meble, ale że już byliśmy to i na sofy zerknęłam. Kenya pod względem wygody wygrywa ...i jest w stylu jaki nam się podoba. Narazie to faworyt. Tym bardziej, że ma już kilku właścicieli i nikt specjlanie nie narzeka. Kto wie moze za miesiąc - dwa stanie i w nasyzm salonie :)

• 2 months później...
Dołaczam się do fanatyków Kenyi. Dziś bylam z mężem w salonie meblowym, generalnie po inne meble, ale że już byliśmy to i na sofy zerknęłam. Kenya pod względem wygody wygrywa ...i jest w stylu jaki nam się podoba. Narazie to faworyt. Tym bardziej, że ma już kilku właścicieli i nikt specjlanie nie narzeka. Kto wie moze za miesiąc - dwa stanie i w nasyzm salonie :)

nadal jestescie zadowoleni z wypoczynku?

przymierzam sie do niego/naroznik/ tylko cena 9600 troche mnie zmrozila

jakies namiary za lepsze ceny?

bede wdzieczna

pozdrawiam

Bemark, wlasnie sie zastanawialam ,ile kosztuje ten naroznik.

Tez jestem na etapie wyboru naroznika do salonu.

Od poczatku podoba mi sie ten http://www.sklep.re-ma.pl/index.php?p38,lounge-royal-naroznik-skorzany

Pozniej zastanawialam sie nad helvetia, ale soleto, bo lavello juz mam sofe. Myslalam, ze cena jest jednak nizsza.

Zdecyduje sie chyba na ten z firmy rema.

Juz prowadze z nimi korespondencje e-mailowa.

Bemark, wlasnie sie zastanawialam ,ile kosztuje ten naroznik.

Tez jestem na etapie wyboru naroznika do salonu.

Od poczatku podoba mi sie ten http://www.sklep.re-ma.pl/index.php?p38,lounge-royal-naroznik-skorzany

Pozniej zastanawialam sie nad helvetia, ale soleto, bo lavello juz mam sofe. Myslalam, ze cena jest jednak nizsza.

Zdecyduje sie chyba na ten z firmy rema.

Juz prowadze z nimi korespondencje e-mailowa.

ja tez mam metlik w glowie

zastanawiam sie nad helvetia ,gala

na -bardzo wygodny naroznik trafilam z gali seria re-lax

ale bez 8000 nie podchodz do tych naroznikow-niestety

szukam dalej

pozdrawioam

ja tez mam metlik w glowie

zastanawiam sie nad helvetia ,gala

na -bardzo wygodny naroznik trafilam z gali seria re-lax

ale bez 8000 nie podchodz do tych naroznikow-niestety

szukam dalej

pozdrawioam

na forum tez polecaja producenta

Kanapy skórzane Bodhi Line Bystrzyca Kłodzka oraz spod Opola jakiegos producenta

• 1 month później...