Hisia 11.03.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cz ktoś posiada narożnik Bydgowskich Mebli z kolekcji Zara w skórze? Bardzo bym prosiła o opinie jak się sprawuje w codziennym użytkowaniu. Czy szybko się "zużywa" oraz czy jest wygodny? Nie mam możliwości przetestowania go osobiście, a wiem że niektóre modele kanap mają bardzo wąskie siedziska lub są bardzo twarde. Jak to wygląda w przypadku Zary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_ka 14.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 MNie jakoś skórzane meble kojarzą się raczej z kiczem. A poza tym skóra jest mało przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 14.07.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Co kto lubi gustow sie nie komentuje. Dla mnie skora wyglada o wiele bardziej szlachetnie niz material I jest latwiejsza w utrzymaniu w czystosci. Kiedy robilam rozeznanie na kilkanascie sklepow tylko w jednym bardziej rekomendowali kanapy z materialu ktorego cena byla niemal rowna skorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts