maysee 25.01.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jakies szczegolne roznice poza powyzszymi? Bo stawiam mury 3 warstowe z Porotonu (bo tanszy) i tak sie zastanawiam nad roznicami (tylko nazwa czy jednak nie). Jesli nawet Porotonmialby troche gorsze wlasciwosci to w scianie 3W to jednak nie bedzie mialo az tak wielkiego znaczenia, co? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 25.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dla mnie tylko róznią sie nazwą i wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 25.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Parametry ma prawie identyczne wiec dlaczego placic wiecej. Ja rowniez stawiam 3w z porotonu kupilem go jeszcze w grudniu jak euro bylo tansze wiec jestem zadowolony. Jakosc bloczkow bardzo dobra polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts