glider33 16.03.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 odświeżam wątek. tych zdjęć już nie ma. Możesz wkleić ich ponownie? Dziwne, poniewaz ja wszystkie zdjecia widze - nawet sprawdzalem czy sa na serwerze. Gdybys nadal nie widzial zdjec to daj znac - przesle na maila. A na jakiej wysokości najlepiej zrobić wejście do budy? To pewnie zalezy od wysokosci psa - u mnie wejscie jest na wysokosci okolo 20-30 cm od gruntu Glider33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 18.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no, teraz widać Jakoś ja nie widziałem, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek1 17.09.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Ja zamawiałem budę dla swojego psa w firmie Zylajek i panowie sami dobrali rozmiary budy i dopasowali odpowiednio do mojego psa. Także nie musiałem się już tym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts