anna_p 25.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Mam pytanie , czy ktoś próbował okleić białe plastikowe okna folią( okleiną) drewnopodobną?Mam białe okna , które nie podobają mi się i jestem ciekawa czy małym nakładem finansowym można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 26.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mozesz okleic tylko co z zaokraglonymi listwami przyokiennymi?? jak to bedzie oklejane na zewntarz to przeciez wiesz jakie sa warunki zima -30 latem + 60 w sloncu, chyba zadna marketowa okleina Ci tego nie wytrzyma, zapytaj gdzies gdzie robia okna czy wykonali by taka usluge albo czy maja taka okleine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 26.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 słyszałam, że są firmy które się tym zajmują ale tylko kilka ma faktycznie dobre efekty - nie wiem czy nie maja nawet jakiejś licencji - poszukaj w neciepozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 27.01.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzięki serdeczne za odpowiedź.Myślałam o okleinie ale tylko wewnątrz właśnie ze względu na różne warunki atmosferyczne.Ale poszukam jeszcze w necie , może faktycznie jest jakaś firma zajmująca się tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts