lidialip 25.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witaj. Domek śliczny Powodzenia!! Zdjęcia najlepiej wklejać dzięki imageshack - poniżej link do stronki: http://www.imageshack.us/ Wrzuć na stałe w podpisie linki do komentarzy i do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Gratuluję podpisów i pierwszej fotki - widzę, że opanowałaś tę sztukę Podobnie będzie z pozwoleniem - powoli dojdziesz do wszystkiego . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Piękny ten widok z kuchni.... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Widok piękny, czy całość do drzew Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidialip 29.01.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 do Gosiek... to widok na sąsiednią działkę póki co wolną, mam nadzieję że będę miała porządnych sąsiadów i nie wytną w pień całego lasku, moja część kończy się mniej więcej na wysokości tej małej sosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To trzymam kciuki za dobrego sąsiada. A może sama dokupisz resztę Wtedy murowane, że pięknie będzie przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 14.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 gratuluję pozwolenia i sprzedaży domku:) zazdroszczę u nas dalej wszystko stoi trwa to już tak długo no i kredyt który spedza sen z moich powiek i na dodatek na razie mnie na niego nie stać ale ..... w końcu przecież się uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja również dołączam z gratulacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidialip 14.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dziękuję bardzo bardzo... A propos kredytu... nam też po ciężkich bojach udało się dostać kredyt i do końca nie wiem jak to będzie jak przyjdzie go nam spłacaćale co tam... najpierw niech stanie dom nasz wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts