mirzaw 02.04.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Nazywam się Mir... Zaw..... trochę poufności nie zaszkodzi.MIeszkam w Tarnowskich Górach. Buduję od roku 2001. Jestem w stanie surowym pół zamkniętym..(!)Pracuję w banku, mam Córkę Wiktorię (3) i Syna Krzysia (6)no i oczywiście Boż... (drugą połowę). Mam też - tzn. ona ma psa Yorka ale jak już zbuduję to ja sobie kupię Doga Niemieckiego. Jestem wysokim, zbudowanym z kości, mięsa i trochu tłuszczu mężczyzną o wciąż 2-dniowym zaroście. Moje ubranie robocze to garnitur więc chętnie wskakuje na codzień w coś lużnego. Można powiedzieć że systematycznie biegam (można powiedzieć...) Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 03.04.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Dla ostrożności tekst powinien wyglądać tak: Nazywam się M..... Z....... trochę poufności nie zaszkodzi.Mieszkam w T..... G..... Buduję od roku .... Jestem w stanie surowym pół zamkniętym..(!)Pracuję w banku, mam Córkę W..... (x) i Syna K..... (x)no i oczywiście B..... (drugą poł...). Mam też - tzn. ona ma psa ...., ale jak już zbuduję to ja sobie kupię D... N.......... Jestem ......, zbudowanym z ....., mięsa i trochu ....... mężczyzną o wciąż x-dniowym zaroście. Moje ubranie robocze to ...... więc chętnie wskakuje na codzień w ........ Można powiedzieć że systematycznie .... (można powiedzieć...) Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 04.04.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 MirZaw, z Tarnowskich Gór do Częstochowy gdzie ja ciągle mam zamiar budować blisko. Więc mam nadzieję, że będziesz mi służył radą i pomocą.Gdybyś chciał wiedzieć coś więcej o mnie to zajrzyj do mojego "życiorysu" i do dziennika budowy wymarzonego domu.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 05.04.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Renatko, obawiam się, że mogą to być zbyt powściągliwe rady. Bardzo podoba mi się propozycja ostrożnego tekstu Raftera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts