olasosenko 25.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pozdrawiam Wszystkich którzy zechcieli odwiedzić mój skromny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 26.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witaj Olu!Widzę, że i Ty musiałaś długo czekać na załatwienie spraw papierkowych, ja czekam nadal na przepisanie mi działki. Nie mogę jeszcze realizować swoich planów i marzeń. Będę Ci kibicować i czytać Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 26.01.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 NADAL CZEKAM :/ Również trzymam kciuk za Twoją "papierologię" ;p W moim dzienniku niestety będzie przestój aż do otrzymania pozwolenia, no chyba że się zmobilizuję i wkleję kilka fotek z działki i projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 13.02.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam fajnie że ktoś z okolic jest na podobnym etapie ... mam nadziej że będziemy mieć jeszcze sporo wspólnych tematów .. Na razie pozdrowionka i powodzenia życzę na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 13.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam również Też się cieszę mam tylko nadzieję że szanowny urząd szybko upora się z naszym pozwoleniem Na pewno będziemy mogły wymieniać doświadczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nie chce Cie martwic ale to ze masz pozwolenie to musi sie ono uprawomocnic skoro jest to 21 .04.2009 to musisz miec pieczatke z prawomocnoscia nastepnie oswiadczenia kierownika budowy , dziennik budowy to zanosisz do nadzoru budowlanego i tam minimum 7 dni czekasz czyli mamy juz 30 kwietnia - przykro mi to pisac ale najwczesniej 2 maja mozesz kopac zgodnie z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 06.04.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nie chce Cie martwic ale to ze masz pozwolenie to musi sie ono uprawomocnic skoro jest to 21 .04.2009 to musisz miec pieczatke z prawomocnoscia nastepnie oswiadczenia kierownika budowy , dziennik budowy to zanosisz do nadzoru budowlanego i tam minimum 7 dni czekasz czyli mamy juz 30 kwietnia - przykro mi to pisac ale najwczesniej 2 maja mozesz kopac zgodnie z prawem No wiem, wiem, ale Pani w architekturze powiedziała, że właśnie 21go wszystko to załatwimy :/ No ale jeśli nawet nie to już czy koniec kwietnia czy początek maja to rybka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jajka smacznego,tyłeczka mokrego.Smacznej babeczki,dwa litry wódeczki.Słodkiego baranka,imprezy do ranka. http://images48.fotosik.pl/97/e5a88d8bb82a9600med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 08.04.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dziękuję i wzajemnie, ja jeszcze nie zdążyłam zrobić kartki świątecznej, ale na 100% się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 11.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img4.imageshack.us/img4/6908/paq2.gifZdrowych i wesołych Świat Wielkanocnych w pięknej wiosennej aurzeżyczy malkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 cześć i udało się zacząć? kopiecie już?wielka to frajda, ale i nerw niezły,pozdrawiam i życzę szybkiego i łatwego budowania [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 06.05.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 niestety nic się jeszcze nie dzieje :/ Z dnia na dzień się przesuwa kopanie... Mają wejść jutro o 7 rano ) Zobaczymy... Ja na razie nie mam czau martwić się opóźnieniami, bo w niedzielę moja Gabrysia ma Komunię :/ więc latam z moją "komunistką" na próby do Kościoła :/ szykuję przyjęcie i ogólny SAJGON jest... a za oknami deszczyk kropi więc pewnie znowu będzie nowy termin na kopanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witaj gratuluje rozpoczecia robot my niestety dalej czekamy a swoja droga mielismy rowniez problem z p. architekt coz jak widac takie zycie ale byle do przodu pozdrawiam cieplutko i oby dalej wszystko szlo jak po masle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 08.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Moje gratulację, ja też marzę o takiej dziurze, bo to będzie znaczyć, że nieodwołalnie i nareszcie będzie się coś dziać. A u mnie niestety jeszcze nie skończone sprawy spadkowo- sądowe - zaległości dwóch poprzednich pokoleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 08.05.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Moje gratulację, ja też marzę o takiej dziurze, bo to będzie znaczyć, że nieodwołalnie i nareszcie będzie się coś dziać. A u mnie niestety jeszcze nie skończone sprawy spadkowo- sądowe - zaległości dwóch poprzednich pokoleń! Dzięki Nie martw się, na pewno wszystko będzie OK! Byle do przodu!! Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ale zalało Nie myśleliście żeby może basen sobie zbudować zamiast domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Helooo! No super widzę ze się ruszyło. Ciesze się że udało sie z tym odwodnieniem. Ale basen mieliście piękny! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Byle do przodu!!! Fajnie że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 01.06.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ale zalało Nie myśleliście żeby może basen sobie zbudować zamiast domku No moje dzieciaki miały taki plan;p szczególnie że w tym miejscu miały "troszeczkę" mniejszy basenik wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Bede częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts