kawika 03.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ale macie nieciekawie życzę, by dało radę kredyt dostać powodzenia ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 03.09.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no mam nadzieję że uda się to wszystko odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no mam nadzieję że uda się to wszystko odkręcić na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no mam nadzieję że uda się to wszystko odkręcić na pewno się uda a my tu trzymamy kciuki żeby się udało w jak najkrótszym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 04.09.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzięki!! Walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przykro mi że nie układa się po waszej myśli, Ale trzymam kcuki żeby to wszystko jak najszybciej się rozwiązało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 11.09.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzięki, czasem jeszcze mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 12.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Trzymam mocno kciuki, po każdej burzy wreszcie zaświeci słońce!! nawet w tak paskudnym październiku, jak teraz w Krakowie... bleee...Trzymaj się!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 13.10.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Trzymam mocno kciuki, po każdej burzy wreszcie zaświeci słońce!! nawet w tak paskudnym październiku, jak teraz w Krakowie... bleee... Trzymaj się!! :* Oj ja to już wątpie w to słońce po burzy... Ta burza już za długo trwa ( Trzymam kciuki za Twoją papierologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 głowa do góry, nie zamartwiaj się zdrówka dla Gabrysi dużo życzę - to dopiero koza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 14.10.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki ano koza jak fix... teraz skacze na jednej nodze i zastanawiam się kiedy druga nóżka trafi do gipsu ;p bo na pupie to onanie usiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 "tfu tfu, na psa urok" żeby nie zapeszyć, - pewnie gdyby sobie, odpukać, coś w drugiego kuloska zrobiła to na rękach zacznie dużo zdrówka dla córci niech się nóżka szybko naprawia a dla Ciebie cierpliwości dużo, życzę będzie dobrze, wszyscy tu trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam się po raz pierwszy (nie ostatni ). Śledzać Twój dziennik, przypomniały mi się moje zmagania z naszą architekt. Obieała nam, że na poczatku września będziemy mieli PnB. Tak się stało, że nadal czekamy Pozdrawoam i do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kurcze nieciekawie zdrowie ważniejsze kuruj się porządnie a pomalutku może własnymi siłami wybudujecie domek trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.11.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 o tak zdrowie najważniejsze!! A dom nie zając nie ucieknie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ale przeboje życze zdrówka i siły na zdobycie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.11.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Bardzo dziękuję!! Chociaż szczerze mówiąc już mi brak i siły i pomysłów na to co dalej z tym nieszczęsnym kredytem Traz zostaje chyba tylko sąd... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Olasosenko, a może ktoś mógłby podżyrować ten bredyt brata? Albo może rodzice mogliby z Wami przystąpić do kredytu? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.11.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 tu niestety nie jest problem z zabezpieczeniem kredytu, bo wartość działki i dom brata są wystarczającym zabezpieczeniem. Tu chodzi tylko o dobrą wolę banku której niestety nie ma Iw tym cały problem. Dom + połwa działki przekracza 3 krotnie wartość kredytu. To jest jak w jakiś czeskim filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts