damski 25.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam i o poradę pytam a mianowicie: dwie ściany w łazience mam zbudowane z płyty gipsowej (nie siporeks) - takiej 8cm grubośc. Pytanie brzmi; na jaki klej kleic glazure do tekiiej scianki, czy wystarczy tylko zaimpregnowac folia płynie. Pytanie drugie: Kupiłem stelaż podtynkowy z koła - ma ktos może taki, proszę o opinie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nasze płytki na płycie były klejone Kerrakolem Flexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 26.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 folia w plynie nie sluży do impregnacjii,jak kupiłeś zestaw to nie pytaj czy dobry tylko montuj - uwaga: jezeli zestaw podtynkowy ma być zamontowny na trj gipsoej ściance (rozumien że to sa bloczki gipsowe) to ja bym sie zastanowił.gips impregnujesz impregnatem a nie folia w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 26.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a ja kleilem zwyklym jakims tanim klejem atlasa i po 5 latach nic nie odpada i zadna glucha nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damski 28.01.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dzieki za porady,i...a czym takową ściankę zaimpregnować? zwykłym gruntem czy są jakieś specjalne środki?z góry dziękuję z podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 zwykłym gruntem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 30.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Uzyj kleju elastycznego . Przedtem zagruntuj , np. Mapei Primer G . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damski 30.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo za poradypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts