violis 25.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mam problem: bardzo podobaja nam sie drzwi wew. Klimka i Klusia: stylowe, utrzymane w stylu angielskim, ale są bardzo drogie: ok. 2500 zł/szt. Czy ktoś zna tańszego producenta wykonującego podobne wzornictwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 26.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Koleżanka wybrała się kiedyś na rekonesans po Bartyckiej. Też podobały sie jej drzwi K&K ale cena powalała. W jednym z salonów zaczeła wypytywać o drzwi na zamówienie i opisała more-less jakis model K&K. W tym momencie pani z obsługi wyjeła katalog K&k i zapytała czy o takie jej chodzi, trafiła Jak jutro koleżanka będzie w biurze to ją zapytam w którym to pawilonie zamawiała swoje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 U nas ten sam ból - piękne ale drogie... taniej chyba zamówić u stolarza... Dla nas i stolarz był za drogi więc mamy drewniane "kasetonowe" z castoramy, własnoręcznie malowane półmatową farbą w odcieniu o wdzięcznej nazwie "pastelowa orchidea" - taka kość słoniowa właściwie; wyglądają na 100-letnie, delikatnie przyżółcone z upływem czasu jeszcze tylko opaski musimy "jakoś" dorobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 w ttw opex na Jerozolimskich jest stoisko Styl Drzwi robią piękne drzwi różnego rodzajuna zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talent. 01.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam, Modele posiadające zarysowaną ramę nadają się do wykonania w technice drzwi drewnianych. Cena - pomimo użycia bardziej szlachetnego materiału - w zależności od standardu, powinna być znacznie niższa od ceny KiK. Niestety nie posiadam zdjęć tego typu produktu. W razie zainteresowania, z przyjemnością przygotuję projekt drzwi. Dane kontaktowe znajdzie Pan na stronie www (strona jest mocno wstępna). Pozdrawiam,Grzegorz Walencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 01.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja mam GD. Ok. 2 tys. za szt. (w tym montaż, oscieżnice, okucia, klamki). Dużo taniej niż K&K nie jest, ale zawsze coś. I bardzo jestem z nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 KK drogie, ale jaka jakość... wzdycham jako posiadaczka sztuk jeden (sie szarpnełam, a co). Szkoda że mnie już nie było stać na chowane zawiasy, to byłby dopiero wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.01.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A jesteś pewna, że to do jakości tak wzdychasz? a nie do spełnionych oczekiwań? To chyba najważniejsze - być zadowolonym z własnego wyboru:) Czasem mam wrażenie, że sam też biorę coś za standard "extra" pod warunkiem że ma przypiętą odpowiednią metkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts