luki28 25.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WitamProszę o informacje osoby ktore sa w trakcie budowy lub interesuja sie budowa projektu Kadet z Domowych KlimatówPOzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMil 20.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Też podoba mi się ten projekt, z tego co widziałam w necie to, co niektórzy deklarują że budują ten dom i zaczęli nawet kilka miesięcy temu, ale nikt z nich nie dzieli się opiniami i zdjęciami na ten temat. Wcześniej interesował mnie projekt Libra i gdy znalazłam w muratorze forum na temat tego projektu to aż miło było popatrzeć i poczytać, a osoby budujące Kadeta to jakoś nie chcą się udzielać. Jestem zdecydowana na zakup tego projektu tak na 90%, jak już go kupię to fundamenty powstaną dopiero pod koniec przyszłego roku, więc na razie wielu ciekawych informacji tu nie wniosę, obecnie przymierzam się do zakupu działki (szukanie banku, załatwianie papierków itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojo7 10.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam takze poszukuje zdjecia tego projektu, ale nigdzie nie mozna natrafic aby ktos je zamiescil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taraj 12.02.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) jest nas trochę osób na Necie które budują KADETA i jest chyba dużo zdjęć.... zobaczcie na forum biura projektowego czyli: http://www.domoweklimaty.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=112 jak coś możemy pomóc to proszę pisać na PRIV pozdrawiamy Edytowane 12 Lutego 2011 przez taraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts