Wowka 02.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wojtek R - stary, przespałeś najnowsze ustalenia.Termin wyłączenia analogu - czerwiec 2015 r. Ciesz się HD z Komina (w przyszłości) Ja ciesze się już cyfrówka z podestu w ogrodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 02.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wojtek R - stary, przespałeś najnowsze ustalenia. Termin wyłączenia analogu - czerwiec 2015 r. Ciesz się HD z Komina (w przyszłości) Ja ciesze się już cyfrówka z podestu w ogrodzie. Pozdrawiam cyfrówką to ja też się już cieszę ale z komina nadal jednak uważam , że sat na trawniku nie jest dobrym pomysłem zawsze można się z tym zderzyć przypadkowo w jakąś upalną noc latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wojtek R - stary, przespałeś najnowsze ustalenia. Termin wyłączenia analogu - czerwiec 2015 r. Ciesz się HD z Komina (w przyszłości) Ja ciesze się już cyfrówka z podestu w ogrodzie. Pozdrawiam cyfrówką to ja też się już cieszę ale z komina nadal jednak uważam , że sat na trawniku nie jest dobrym pomysłem zawsze można się z tym zderzyć przypadkowo w jakąś upalną noc latem zwłaszcza po grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ... cyfrówką to ja też się już cieszę ale z komina nadal jednak uważam , że sat na trawniku nie jest dobrym pomysłem zawsze można się z tym zderzyć przypadkowo w jakąś upalną noc latem Czyli każdy z nas się czymś cieszy. Ty tym co jest na górze, a ja tym co na dole Kwestia uznania co lepsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts