opell 26.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam mam pytanie czy ktoś z was używał folii izolacyjnych wodoszczelnych do łazienki. Jestem właśnie na etapie wykańczania i chcę zrobić jakieś zabezpieczenie łazienki przed woda możecie mi powiedzieć jakie preparaty używaliście jakich firm i ile kosztowały i które są godne polecenia. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 poszukaj hasła 'folia w płynie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 27.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam mam pytanie czy ktoś z was używał folii izolacyjnych wodoszczelnych do łazienki. Jestem właśnie na etapie wykańczania i chcę zrobić jakieś zabezpieczenie łazienki przed woda możecie mi powiedzieć jakie preparaty używaliście jakich firm i ile kosztowały i które są godne polecenia. Pozdrawiam Sławek http://pl-pl.sopro.com/products/tfp/prace-glazurnicze/adt/abdichtungen/10881/sopro_dsf_523.html pozdrawiam janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 My używaliśmy folii w płynie z Miry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.01.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Radzę Seccoral 2 K - z PCI, świetny produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.01.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Radzę Seccoral 2 K - z PCI, świetny produkt może i dobrze radzisz (choć równie dobrze można pewnie polecić każdą dwukomponentową (2K) hydroizolację) tylko ciekawe czy autor, opell, czekał na tę poradę cztery lata czy może wcześniej zdecydował się na wykończenie łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts