ifka13 26.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Proszę o informacje jak się ma wysokość fundamentu do poziomu "0". Szacuje ilości materiałów i do tej pory przyjmowałem że wysokość fundamentu =poziomowi 0 ale czy na pewno? jak wygląda sprawa z izolacją poziomą fundamentu i podłogi- jaki powinien być układ żeby było to wszystko poprawne. Przy założeniu że grubość izolacji i wylewki wynosi ok 16-20cm poniżej "0" to czy na takiej wysokości nie powinien się kończyć fundament? bo w przeciwnym wypadku trzeba będzie łączyć izolacje z fundamentu z izolacją poziomą gdzieś na pionowym odcinku fundamentu? Tu przekrój mojego codziennego:http://picasaweb.google.com/lh/photo/daF5rz5UiDrF6nNnCss6rg?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ... do tej pory przyjmowałem że wysokość fundamentu =poziomowi 0 ale czy na pewno? ... góra fundamentu to nie jest poziom zero /"zero" jest troszke wyżej/ ... jak wygląda sprawa z izolacją poziomą fundamentu i podłogi- jaki powinien być układ żeby było to wszystko poprawne ... optymalnie jest jesli izolacje fundamentu i posadzki sa na jednakowym poziomie /ale niekoniecznie tak byc musi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts